הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Fedor Vs Silva

תשמע אם אתה מחפש טוטאל אקשן בקרבות, אז מצידה זה לא לוחם שאתה תאהב לראות זה בטוח, מצד שני כל כך כייף לראות איך הוא שולט ביריבים שלו, קורא את המהלכים שלו, זה מדהים, חוץ מהקרבות שלו נגד שוגן, שאני חושב שהוא לא היה בהם במיטבו בגלל שהשתן עלה לו לראש, הוא שלט ביריבים שלו כמו מריונטות, לראייה הקרב נגד ראשד אוונס שהוא לוחם מעולה, והרבה יותר "פריק" מאשר מצידה, מצידה פשוט שלט בו לאורך כל הקרב, וגם דפק לו נוקאוט בסוף, זה היה אחד הקרבות היותר יפים שיצא לי לראות.

לא מבין מה הבעיה עם מצ'ידה. המטרה היא להגיע לניצחון. זה מה שרויס גרייסי אמר כשהוא התעלס עם ג'ודאים על הקרקע וריתק אותם ופשוט שכב עליהם במשך דקה עד שהם נפסלו.

מה גם שהוא די התקפי בכל מקרה, תצפו בקרובת שלו תראו שהוא לא מתגונן כמו שעשו ממנו.

הוא פשוט יודע לקרוא תיריב ולדעת מתי הוא הולך לעשות משהו כדי לצאת החוצה בזמן.

אף אחד לא ממשיך לנצח לנצח, פיודר הוכיח את עצמו בטווח הרחוק בצורה יותר מכובדת מכל לוחם ברמות הגבוהות שאני מכיר, מגיע לו לפרוש כבר עכשיו בתור המלך, כשהרקורד המדהים שלו עוד לא הספיק להפגע יותר מדי.

מה שאהבתי באנשים כמו פיודר וקרו קופ (במיוחד פיודר) זו הדמות, האופי, השלווה והפשטות. לראות בן אדם פשוט, בלי קעקועים, בלי יותר מדי פוזה ונטייה לתראש טוק. זה גם זן די נדיר בתעשייה הזאת בהתחשב במה שהשנים האחרונות הוכיחו, מעבר לכך שפיודר וקרו קופ ספציפית הם אגדות גם (ואפילו בעיקר) במיושר הספורטיבי. מהכשרונות העולים של קטגוריית המשקל הכבד אני יכול לציין לטובה בקטע הזה את ג'וניור דוס סנטוס.

זה מה שהופך בסופו של דבר ספורטאי לאדם מכובד באמת.

"My strength is as the strength of ten, because my heart is pure"
אלפרד טניסון

לפחות הוא נלחם עד הסוף ולא נשלח לשעת מנוחה מוקדמת כמו חברנו ארלובסקי...

נערך לאחרונה:
האירוע היה אירוע של סטרייק-פורס, ארגון שאין לו שום קשר לUFC, פדור בחיים לא ילחם בUFC בגלל מחלוקת קשה שיש לו עם דנה וואיט.

פדור ממש לו סוס מת, אם הוא יחתוך קצת במשקל הוא יכול ללמד לא מעט חברה בקטגוריית משקל נמוכה יותר מאיפה משתין הסוס המת.. בקטגוריית המשקל הכבד באמת שאין לו מה לחפש, ראיתם כמה אגרופים שלו נכנסו ישר לסנטר של הסילבה הזה וזה פשוט לא הוזיז לו, למתחרה קטן יותר אגרופים כאלה שולחים אותו ישר לקרקע ומשם הדרך לסיום הקרב קצרה מאוד..

אף אחד לא ממשיך לנצח לנצח, פיודר הוכיח את עצמו בטווח הרחוק בצורה יותר מכובדת מכל לוחם ברמות הגבוהות שאני מכיר, מגיע לו לפרוש כבר עכשיו בתור המלך, כשהרקורד המדהים שלו עוד לא הספיק להפגע יותר מדי.

מה שאהבתי באנשים כמו פיודר וקרו קופ (במיוחד פיודר) זו הדמות, האופי, השלווה והפשטות. לראות בן אדם פשוט, בלי קעקועים, בלי יותר מדי פוזה ונטייה לתראש טוק. זה גם זן די נדיר בתעשייה הזאת בהתחשב במה שהשנים האחרונות הוכיחו, מעבר לכך שפיודר וקרו קופ ספציפית הם אגדות גם (ואפילו בעיקר) במיושר הספורטיבי. מהכשרונות העולים של קטגוריית המשקל הכבד אני יכול לציין לטובה בקטע הזה את ג'וניור דוס סנטוס.

זה מה שהופך בסופו של דבר ספורטאי לאדם מכובד באמת.

"My strength is as the strength of ten, because my heart is pure"
אלפרד טניסון

לפחות הוא נלחם עד הסוף ולא נשלח לשעת מנוחה מוקדמת כמו חברנו ארלובסקי...

מסכים אתך ב100%
בגלל לוחמים כמו פידור כייף לראות את הספורט הזה...

---------- התגובה התווספה ב 22:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:06 ----------

הייתי חייב לשתף, סרטון מדהים לדעתי...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית