הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 107.5 ק"ג, שוקל 63

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
בן 17, 1.67, 63

אז ככה, כמה דגשים: כן, הברכיים קורסות ממש קצת בחלק מהחזרות, כי זה פעם ראשונה עם המשקל הזה בכל אופן.. לא יכולנו לצלם יותר מפרופיל, בגלל שיש שם מכונה שמפריעה להיכנס.. לא ממש רואים טוב אבל אפשר לראות שבירה בהכל [אני חושב שיש שבירה]
היה די קל, סיימתי 3X5, סט ראשון 70% מהכוח, שני 75%, שלישי 90%.. אני מאוד מרוצה

פירוט פלטות: 10 10 10 10 2.5 1.25 [כל צד]
אם יש עוד הערות ועצות לשיפור בכיף 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אי אפשר לראות כלום בגלל הצלם שחושב שזה צילומי אופנה. הברכיים שלך לא יציבות בכלל, גולשות בתחתית וקורסות פנימה. זה הדבר היחיד שאפשר להעיד עליו.

• פותח/ת השרשור
אבל גם בעלייה, אתה עוד שנייה קורס עם הברכיים בעלייה.
לא בכולם. יש לי כאבים בשריר מצד ימין, ליד המפשעה, הוא כואב לי כשאני פותח ברכיים.. אז בעליה לפעמים ממש כואב לי שם כשאני משאיר ברכיים פתוחות, אז אני מכניס אותן טיפה פנימה. שים לב שבחלק מהחזרות הברכיים כמעט לא קורסות, כי כשהן קרסו שמתי לב לזה וניסיתי לתקן.

שוב, זה משקל שיא, מן הסתם שיהיו קצת בעיות עם הברכיים כשאני מתקשה.

כן, מן הסתם לכולם מתחרבן משהו כשקשה. אז הסקוואט שלך מושלם ואין לך מה לתקן. אני מוריד לך את הכובע.

לא מבין מה אתם רוצים, הברכיים בסדר בשביל HB ועוד לא ראיתי מישהו עושה HB ומוציא פחות, אולי בודדים.
מה שמפריע לי זה למה ישך מוזיקה של הפנתר הוורוד בחד"כ?;maeq;maeq

לא מבין מה אתם רוצים, הברכיים בסדר בשביל HB ועוד לא ראיתי מישהו עושה HB ומוציא פחות, אולי בודדים.
מה שמפריע לי זה למה ישך מוזיקה של הפנתר הוורוד בחד"כ?;maeq;maeq

אתה לא יודע מה ההבדל בין ברכים גולשות לבין "להוציא ברכיים"

• פותח/ת השרשור
כן, מן הסתם לכולם מתחרבן משהו כשקשה. אז הסקוואט שלך מושלם ואין לך מה לתקן. אני מוריד לך את הכובע.
זה לא קשור, אני עובד על זה
אתה רואה שם שכשהברכיים קורסות אני מתקן בחזרה שאחריה, אני שם לב לדברים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית