הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה שורף יותר קלוריות - ריצה או הליכה?

• פותח/ת השרשור
תודה על הברכות

הבעיה שזה כבר לא המאזן הטנראלי שלו אלא הרבה פחות כי הוא הרס אותו

כולם פה מנהלי פורום?😲
מגניב!

אז אני גם לא בעד דיאטות אלא בעד שינוי המחשבה.

לאמשנה אני קראתי איזה מאמר באתר של פתית שאומר שכאילו בהליכה שורפים שומנים לעומת ריצה ששורפים פחמימות וזה נשמע לי מוזר (אני בעד כי אני שונאת לרוץ שונאת לרוץ ועוד פעם שונאת לרוץ)) לכן שאלתי. הבנתי מהתשובות שלכם שזה לא בדיוק ככה. בכל אופן אני עדיין ביאוש מהחגיגות האלה. היום למשל נסענו לאיזה דודה שלי ובגבורה רבה התעלמתי משולחן האוכל למרות שגנבתי איזה ביס מסופגניה. והיא שאלה אותי (הדודה שלי) אם אכלתי וכשאמרתי שאכלתי (שזה לא היה ממש שקר) היא שאלה אותי: מה אכלת? וכאילו לפני כולם. 😵
חשבתי שאני מתה. ישר לקחתי צלחת.

:(

כולם פה מנהלי פורום?😲
מגניב!

אז אני גם לא בעד דיאטות אלא בעד שינוי המחשבה.

לאמשנה אני קראתי איזה מאמר באתר של פתית שאומר שכאילו בהליכה שורפים שומנים לעומת ריצה ששורפים פחמימות וזה נשמע לי מוזר (אני בעד כי אני שונאת לרוץ שונאת לרוץ ועוד פעם שונאת לרוץ)) לכן שאלתי. הבנתי מהתשובות שלכם שזה לא בדיוק ככה. בכל אופן אני עדיין ביאוש מהחגיגות האלה. היום למשל נסענו לאיזה דודה שלי ובגבורה רבה התעלמתי משולחן האוכל למרות שגנבתי איזה ביס מסופגניה. והיא שאלה אותי (הדודה שלי) אם אכלתי וכשאמרתי שאכלתי (שזה לא היה ממש שקר) היא שאלה אותי: מה אכלת? וכאילו לפני כולם. 😵
חשבתי שאני מתה. ישר לקחתי צלחת.

:(

לא כולם מנהלי פורום, פשוט רוב מנהלי הפורום אוהבים להתעסק בקקה :D
בקשר לאתר פתית תמחקי מהמועדפים, וגם אני שונא לרוץ - אני עושה אליפטי.

קיצר משה לפי מירב התהליכים ולפי מה שעברתי תגיד לי אם אני צודק, בן אדם אחרי דיאטה קיצונית, הנקודת MAINTANCE שלו כלומר ה BMR לא לפי המחשבונים אלא עד 30 אחוז פחות, אבל ברגע שהוא מעלה את הקלוריות בהדרגה עד ל BMR ה"מה שאמור להיות שלו" בערך לפי המחשבונים, אז הגוף מתאזן מהר מאוד, למרות העלייה הענקית בנוזלים ובשומן(אצלי זה היה 5 קילו בשבוע) הגיוני? אבל אחרי ה 5 קילו בשבוע זה היה ממש איטי.. זה הגיוני או שאני מקרה חריג?😵‍💫🥊

אם נפעיל קצת לוגיקה לפי דבריך אז מאזן נייטרלי יגרום להשמנה.
אמרתי שיש סיכוי שישמור על התוצאות
כי החילוף חומרים מואט ומה שתכניס לגוף הוא ישר יאכסן אותו....

Back
למעלה תחתית