הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ האם זריקות הטסט משפיעות על החשק המיני?

מצב
השרשור נעול

golan37

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
שאלה שמאד מעניינת אותי היא האם הטסט משפיע באמת על החשק המיני? ואחרי כמה זמן מהזריקה הראשונה מתחילים להרגיש את זה?
האם זה הבדל ממש קיצוני בחשק בין מצב טבעי למצב עם זריקות טסט?

שאלה שמאד מעניינת אותי היא האם הטסט משפיע באמת על החשק המיני? ואחרי כמה זמן מהזריקה הראשונה מתחילים להרגיש את זה?
האם זה הבדל ממש קיצוני בחשק בין מצב טבעי למצב עם זריקות טסט?

ברור שכן. אבל זה לא קורה לאחר זריקה אחת

• פותח/ת השרשור
ובכן בסוף המשכתי עם הסייקל
מסתבר שאני פחות מ 20 אחוז שומן- והמכשיר מדידה נתן לי סטייה רצינית בקריאה...
ֿבכל מקרה ככה נראה הגוף שלי כיום ומכאן אני מתחיל את הסייקל
אני לא שחיף ולא שרירי מאד- אבל רואים משהוא

זה הגוף שלי כרגע
http://www.flickr.com/photos/golanhaziza/5450834340/

ובכן בסוף המשכתי עם הסייקל
מסתבר שאני פחות מ 20 אחוז שומן- והמכשיר מדידה נתן לי סטייה רצינית בקריאה...
ֿבכל מקרה ככה נראה הגוף שלי כיום ומכאן אני מתחיל את הסייקל
אני לא שחיף ולא שרירי מאד- אבל רואים משהוא

זה הגוף שלי כרגע
http://www.flickr.com/photos/golanhaziza/5450834340/

אחי היקר אני ממליץ לך בכל בלב לא להמשיך עם הסייקל אין לך בכלל מסת שריר. תתחיל להתאמן ולאכול כמו שצריך. מה הקשר בינך לבין חומרים בכלל? אני מצטער עם אני נשמע בוטה אבל אני לא רוצה שתעשה שטויות. המלצה חמה ממני עזוב אותך משטויות ותפסיק עם זה.

אני לא מבין - הרי עושה עושה מה שהוא רוצה - אמר שיפסיק - אז אמר ?

הוא מחפש תמיכה לשימוש. ולא דעות של אנשים בפורום.

אני לא מבין - הרי עושה עושה מה שהוא רוצה - אמר שיפסיק - אז אמר ?

הוא מחפש תמיכה לשימוש. ולא דעות של אנשים בפורום.

מסכים, אם הוא לא שומע לעצתם של החברה פה שהם "קצת" משכילים יותר ממנו בחומרים לפחות, שיהיה לו בכיף.

גולן תעדכן אותנו מה קורה..
אם הוא לא רוצה להפסיק אז לפחות שיעדכן עד כמה הוא גדל.

יהיה מעניין לראות תוצאות של מישהו עם מסת שריר כזאת אחרי הסייקל.

גולן תעדכן אותנו מה קורה..
אם הוא לא רוצה להפסיק אז לפחות שיעדכן עד כמה הוא גדל.

יהיה מעניין לראות תוצאות של מישהו עם מסת שריר כזאת אחרי הסייקל.

אני יכול להגיד לך בדיוק מה יקרה. הוא יעלה במשקל חלק שריר לא מעט שומן. ואחרי הסייקל הוא יאבד את כל השריר שלו וישאר עם השומן.

בגלל זה הוא צריך להפסיק את מה שהוא עושה ולהתחיל להתאמן

לי זה נשמע יותר רע כי חבר שלי לוחץ עלי שכדאי לי לעשות סייקל אחרי החיטוב כי זה יקצר תהליכים...
במקום לגדול במשך שנה זה יקח לי שלושה חודשים. 😆

לי זה נשמע יותר רע כי חבר שלי לוחץ עלי שכדאי לי לעשות סייקל אחרי החיטוב כי זה יקצר תהליכים...
במקום לגדול במשך שנה זה יקח לי שלושה חודשים. 😆
יקצר תהליכים של מה? בכלל הייתי נזהר מאוד ממישהו שאומר לך דבר כזה. אין דבר כזה בחיים קיצורי דרך. קח את הזמן שלך ותבנה אתה הגוף שלך כמו שצריך תאמין לי שכשיגיע הזמן לסיקל אתה תגיב לו פי אלף יותר טוב מאשר עם תכנס עכשיו

יקצר תהליכים של מה? בכלל הייתי נזהר מאוד ממישהו שאומר לך דבר כזה. אין דבר כזה בחיים קיצורי דרך. קח את הזמן שלך ותבנה אתה הגוף שלך כמו שצריך תאמין לי שכשיגיע הזמן לסיקל אתה תגיב לו פי אלף יותר טוב מאשר עם תכנס עכשיו

כמו שחשבתי..
תודה!

דרך אגב, על פי מה אתה קובע אם בן אדם מוכן לסייקל או לא?
לפי מסת שריר או לפי משקלי עבודה?
או לפי שניהם..

• פותח/ת השרשור
כמו שחשבתי..
תודה!

או לפי שניהם..

זו באמת שאלה מעניינת...

---------- התגובה התווספה ב 09:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:23 ----------

אני יכול להגיד לך בדיוק מה יקרה. הוא יעלה במשקל חלק שריר לא מעט שומן. ואחרי הסייקל הוא יאבד את כל השריר שלו וישאר עם השומן.

ולמה אני אעלה בשומן?
אני אוכל בריא, נותן לגוף מספיק חלבון (200 גרם ומעלה ליום) לא אוכל זבל. פחמימות מורכבות ומעט מאד שומן. אז למה שאני אשמין?
ואני מתאמן חזק מאד

כמו שחשבתי..
תודה!

או לפי שניהם..

לפי ותק אימונים מסויים. בריזה שהוא שלב אתה מגיע לנקודה שבה כבר מאוד קשה לך להוסיף מסת שריר באופן טבעי והגעת למצב שאתה כבר לא מתקדם באימונים לך. זאת פחות או יותר הנקודה שבה מיצית את הפוטנציאל שלך ופה חומרים יכולים לקדם אותך הלאה. בדרך כלל אתה מגיע לנקודה הזאת אחרי שנים של אימונים.

זו באמת שאלה מעניינת...

---------- התגובה התווספה ב 09:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:23 ----------

ולמה אני אעלה בשומן?
אני אוכל בריא, נותן לגוף מספיק חלבון (200 גרם ומעלה ליום) לא אוכל זבל. פחמימות מורכבות ומעט מאד שומן. אז למה שאני אשמין?
ואני מתאמן חזק מאד

כי טסט עובר בגוף המרה לאסטרוגן. ובתאי שומן יש קולטני אסטרוגן וחלק מההשפעה של אסטרוגן זה לאותת לתאי שומן מצד אחד לשמר על השומן ומצד שני לאגור שומן בצורה מוגברת. ככל שיש לך כבר אחוזי שומן גובוהים=יותר שומן =יותר קיולטנים לאסטרוגן=עלייה מוגברת בשומן.
בנוסף אתה נמצא בעודף כלורי כי אתה רוצה להוסיף מסת שריר חלק מהקלוריות האלה הגוף יאגור כשומן. לא משנה כמה נקי וטוב אתה אוכל. כל הגורמים האלה ביחד שווים לעליה באחוזי השומן.

האפקט הזה יורד משמעותית כאשר לבן אדם יש מסת שריר גבוהה ואחוזי שומן יחסית נמוכים

• פותח/ת השרשור
לפי ותק אימונים מסויים. בריזה שהוא שלב אתה מגיע לנקודה שבה כבר מאוד קשה לך להוסיף מסת שריר באופן טבעי והגעת למצב שאתה כבר לא מתקדם באימונים לך. זאת פחות או יותר הנקודה שבה מיצית את הפוטנציאל שלך ופה חומרים יכולים לקדם אותך הלאה. בדרך כלל אתה מגיע לנקודה הזאת אחרי שנים של אימונים.

כי טסט עובר בגוף המרה לאסטרוגן. ובתאי שומן יש קולטני אסטרוגן וחלק מההשפעה של אסטרוגן זה לאותת לתאי שומן מצד אחד לשמר על השומן ומצד שני לאגור שומן בצורה מוגברת. ככל שיש לך כבר אחוזי שומן גובוהים=יותר שומן =יותר קיולטנים לאסטרוגן=עלייה מוגברת בשומן.
בנוסף אתה נמצא בעודף כלורי כי אתה רוצה להוסיף מסת שריר חלק מהקלוריות האלה הגוף יאגור כשומן. לא משנה כמה נקי וטוב אתה אוכל. כל הגורמים האלה ביחד שווים לעליה באחוזי השומן.

האפקט הזה יורד משמעותית כאשר לבן אדם יש מסת שריר גבוהה ואחוזי שומן יחסית נמוכים

אז למה מיועדים סטרואידים שאמורים להוריד אותך באחוזי שומן? והאם הירידה באחוזי שומן היא רק לתקופת השימוש בסטרואיד?

אז למה מיועדים סטרואידים שאמורים להוריד אותך באחוזי שומן? והאם הירידה באחוזי שומן היא רק לתקופת השימוש בסטרואיד?

1. מי שאמר לך שסטרואידים אמורים להוריד אותך באחוזי שומן הוא דביל מצוי, במקום להקשיב לכל דביל מצוי תתחיל ללמוד בעצמך, תקרא מאמרים באנגלית, תכנס לעוד פורומים ותקרא שם את הנעוצים, תעבור על פרופילים של סוגים שונים של סטרואידים, תקרא את המדריך למתחילים פה באתר...

2. אחרי כל זה יהיה לך ברור מאוד למה אתה לא אמור להכנס לסייקל באופן כללי ותוכל להתחיל לקרוא וללמוד על תזונה ואימונים בצורה מעמיקה יותר, כעבור לפחות 2-3 שנים של יישום כל החומר הנלמד בתזונה ואימונים שרכשת תוכל אולי להתחיל ליישם את החומר הנרכש בתחום הסטרואידים ולשקול סייקל ראשון מתוך ידיעה ברורה שאתה מוכן לסייקל ראשון ושאין דבר כזה סטרואידים שמורידים באחוזי שומן !!

1. מי שאמר לך שסטרואידים אמורים להוריד אותך באחוזי שומן הוא דביל מצוי, במקום להקשיב לכל דביל מצוי תתחיל ללמוד בעצמך, תקרא מאמרים באנגלית, תכנס לעוד פורומים ותקרא שם את הנעוצים, תעבור על פרופילים של סוגים שונים של סטרואידים, תקרא את המדריך למתחילים פה באתר...

2. אחרי כל זה יהיה לך ברור מאוד למה אתה לא אמור להכנס לסייקל באופן כללי ותוכל להתחיל לקרוא וללמוד על תזונה ואימונים בצורה מעמיקה יותר, כעבור לפחות 2-3 שנים של יישום כל החומר הנלמד בתזונה ואימונים שרכשת תוכל אולי להתחיל ליישם את החומר הנרכש בתחום הסטרואידים ולשקול סייקל ראשון מתוך ידיעה ברורה שאתה מוכן לסייקל ראשון ושאין דבר כזה סטרואידים שמורידים באחוזי שומן !!

חהחהחה..תהיתי לעצמי לאן נעלמת מהפורום..אני שמח שההודעות המעוררות רחמים שהולכות בפוסט הזה החזירו אותך לפורום

נערך לאחרונה:

כל מה שנותר לעשות זה לחזק את דבריו!!!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית