הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם זריקות הטסט משפיעות על החשק המיני?

מצב
השרשור נעול

golan37

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
שאלה שמאד מעניינת אותי היא האם הטסט משפיע באמת על החשק המיני? ואחרי כמה זמן מהזריקה הראשונה מתחילים להרגיש את זה?
האם זה הבדל ממש קיצוני בחשק בין מצב טבעי למצב עם זריקות טסט?

• פותח/ת השרשור
כל מה שנותר לעשות זה לחזק את דבריו!!!

סתם מסקרנות... אז בן אדם שנמצא בסייקל ורמת הטסטסטורון בגוף שלו גבוה- האם גם אחוזי השומן אמורים לרדת בזמן הסייקל? אם אמרת שהאסרוגן מעלה את השומן האם עודף טסט לא אמור להוריד את אחוזי השומן

סתם מסקרנות... אז בן אדם שנמצא בסייקל ורמת הטסטסטורון בגוף שלו גבוה- האם גם אחוזי השומן אמורים לרדת בזמן הסייקל? אם אמרת שהאסרוגן מעלה את השומן האם עודף טסט לא אמור להוריד את אחוזי השומן

טסט לא מריד את אחוזי השומן מה שמוריד את אחוזי השומן זה מאזן קלורי שלילי. רמות האסטרוגן הגבוהות בסייקל הם כתוצאה של הטסט שאתה מזריק. חלק ממנו עובר המרה לאסטרוגן בגוף

זו באמת שאלה מעניינת...

---------- התגובה התווספה ב 09:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:23 ----------

ולמה אני אעלה בשומן?
אני אוכל בריא, נותן לגוף מספיק חלבון (200 גרם ומעלה ליום) לא אוכל זבל. פחמימות מורכבות ומעט מאד שומן. אז למה שאני אשמין?
ואני מתאמן חזק מאד

אתה לא מתאמן
אתה סתם בא למכון ועושה כמה תרגילים והמשקלים שלך בטח לא כבדים
צריך לדעת להתאמן

טסט לא מריד את אחוזי השומן מה שמוריד את אחוזי השומן זה מאזן קלורי שלילי. רמות האסטרוגן הגבוהות בסייקל הם כתוצאה של הטסט שאתה מזריק. חלק ממנו עובר המרה לאסטרוגן בגוף
טסט מאוד יכול להוריד אחוזי שומן בכך שאתה עולה במסת השריר ומן הסתם אתה יורד באחוזי שומן כמובן בתנאי שאתה לא עולה במסת השומן

גולן. עזוב באמת שעזוב... כולם פה באים לקראתך ודואגים לשלומך ולבריאותך, התגובות פה לא באות לעקוץ ולא באות להעליב, אף אחד פה לא מתנשא מעלייך.

כולם בדעה אחת שבשביל להיות מוכן לסייקל צריך ותק של לפחות שנתיים ואני אוסיף 3-4 שנים באימונים כבדים, בלהיות על א.ש כמה שיותר נמוך כשמתחילים סייקל והכי חשוב זה להבין ברמה יותר ממוצעת מה זה סטרואידים ומה הם יעשו בשבילך בסייקל שלהם, זה הכל ותו לא.

אתה לא שם אחי, אתה פשוט לא שם.

גולן. עזוב באמת שעזוב... כולם פה באים לקראתך ודואגים לשלומך ולבריאותך, התגובות פה לא באות לעקוץ ולא באות להעליב, אף אחד פה לא מתנשא מעלייך.​

כולם בדעה אחת שבשביל להיות מוכן לסייקל צריך ותק של לפחות שנתיים ואני אוסיף 3-4 שנים באימונים כבדים, בלהיות על א.ש כמה שיותר נמוך כשמתחילים סייקל והכי חשוב זה להבין ברמה יותר ממוצעת מה זה סטרואידים ומה הם יעשו בשבילך בסייקל שלהם, זה הכל ותו לא.​

אתה לא שם אחי, אתה פשוט לא שם.

אבל גם אתה לא כזה מוכן לסייקל LOL

אחלה תגובה tho..

• פותח/ת השרשור
דיברתי עם 2 אנשים שעשו סייקל של טסט אנטט ושניהם אמרו שהם ירדו המון באחוזי שומן למרות שהם במאזן קלורי חיובי ואפילו לא עושים אירובי

ולגבי מה ששאלתי לגבי החשק המיני. ובכן זה משפיע ועוד איך. חזרתי לגיל 18 😃

דיברתי עם 2 אנשים שעשו סייקל של טסט אנטט ושניהם אמרו שהם ירדו המון באחוזי שומן למרות שהם במאזן קלורי חיובי ואפילו לא עושים אירובי

ולגבי מה ששאלתי לגבי החשק המיני. ובכן זה משפיע ועוד איך. חזרתי לגיל 18 😃

גולן היקר.

אתה שואל פה שאלות ומקבל עצות ובכל זאת בוחר לפעול בניגוד לעצות של כל חברי הפורום. אין פה אחד שהמליץ לך ללכת על סייקל מפני שלכל הדיעות אתה רחוק מזה אלפי שנות אור. אם תוכל להביא מאמר אחד או מחקר אחד שמראה שטסט אננט מוריד באחוזי שומן אני מוריד לי את הביצים. ובתור אחד שיש לו קצת ניסיון אני יכול להגיד לך שמה שאמרו לך הוא קישקוש מקושקש שגם אם היה נכון לא יכול להיות מבחינה פיזיולוגית. אי אפשר לרדת באחוזי שומן על מאזן קלורי חיובי (הלוואי וזה היה עובד ככה) אז אם אתה רוצה לשמוע את מה שאתה רוצה לשמוע אז סבבה תתיעץ עם החברה שלך במכון. אם אתה רוצה לקבל עיצות לעיניין מחברה שקצת מבינים על מה הם מדברים ()כבר הבנו שאתה לא יודע) אז בבקשה שאל שאלות וקבל תשובות. אבל לשאול שאלות ולקבל תשובות ואז לבוא ולהגיד שהחברה במכון אמרו כך או אחרת זה לא לעניין ודי מטופש

גולן היקר.

אתה שואל פה שאלות ומקבל עצות ובכל זאת בוחר לפעול בניגוד לעצות של כל חברי הפורום. אין פה אחד שהמליץ לך ללכת על סייקל מפני שלכל הדיעות אתה רחוק מזה אלפי שנות אור. אם תוכל להביא מאמר אחד או מחקר אחד שמראה שטסט אננט מוריד באחוזי שומן אני מוריד לי את הביצים. ובתור אחד שיש לו קצת ניסיון אני יכול להגיד לך שמה שאמרו לך הוא קישקוש מקושקש שגם אם היה נכון לא יכול להיות מבחינה פיזיולוגית. אי אפשר לרדת באחוזי שומן על מאזן קלורי חיובי (הלוואי וזה היה עובד ככה) אז אם אתה רוצה לשמוע את מה שאתה רוצה לשמוע אז סבבה תתיעץ עם החברה שלך במכון. אם אתה רוצה לקבל עיצות לעיניין מחברה שקצת מבינים על מה הם מדברים ()כבר הבנו שאתה לא יודע) אז בבקשה שאל שאלות וקבל תשובות. אבל לשאול שאלות ולקבל תשובות ואז לבוא ולהגיד שהחברה במכון אמרו כך או אחרת זה לא לעניין ודי מטופש

🤘

רק תיקון 1..

אפשר לרדת באחוזי שומן על מאזן חיובי.. עלייה גבוהה בשריר ביחס לעלייה נמוכה בשומן
אבל אי אפשרלרדת ב מסת שומן על מאזן חיובי .. אני מניח שלזה התכוונת

• פותח/ת השרשור
ולעובדה שבעבר התאמנתי 4 שנים ועוד שנתיים אין חשיבות? לא יודע עד כמה אני אצליח לגדול בגיל 37... רמות הטסט בגוף שלי זה לא מה שהיה פעם

כן. זה ידוע שרמות טסט' יורדות בשנות ה30.

תרופות שנותנים לדיכוי יצר מיני מורידות את רמת הטסט'?

ולעובדה שבעבר התאמנתי 4 שנים ועוד שנתיים אין חשיבות? לא יודע עד כמה אני אצליח לגדול בגיל 37... רמות הטסט בגוף שלי זה לא מה שהיה פעם
רמות הטסטוסטרון זה לא הגורם היחידי לגדילה. יש עוד המון גורמי גדילה שאחרים על היפרתרופיה בשריר. תלמד לאכול להתאמן קודם.

תרופות שנותנים לדיכוי יצר מיני מורידות את רמת הטסט'?
לא בהכרח

• פותח/ת השרשור
רמות הטסטוסטרון זה לא הגורם היחידי לגדילה. יש עוד המון גורמי גדילה שאחרים על היפרתרופיה בשריר. תלמד לאכול להתאמן קודם.

לא בהכרח

האם זה עוד אפשרי לגדול בגיל 37 ולקבל מאסה רצינית? אני לא מדבר על בודי בילדר ברמה מקצועית אבל על מאסה רצינית ומרשימה?
אני חושב שאני אוכל נכון ואני צורך גם המון תוספות איכותיות ומתאמן די חזק ומתמיד ובכל זאת הגדילה איטית מאד...
מצד אחד ירדתי 8 קילו בשומן לאחר שלא התאמנתי כמה שנים ובכל זאת לרדת 8 קילו זה הישג לא קטן. אבל כשמדובר בגדילת מאסת שריר השינוי הוא איטי ביותר. האמת שציפיתי שזה יהיה מהיר יותר. מה שגורם לי להאמים שרמת הטסט בגוף שלי די נמוכה ( בנוסף לחשק מיני ירוד בשנים האחרונות) מה שמוביל אותי להאמין שזריקות טסטס יכולות להטיס אותי למעלה

האם זה עוד אפשרי לגדול בגיל 37 ולקבל מאסה רצינית? אני לא מדבר על בודי בילדר ברמה מקצועית אבל על מאסה רצינית ומרשימה?
אני חושב שאני אוכל נכון ואני צורך גם המון תוספות איכותיות ומתאמן די חזק ומתמיד ובכל זאת הגדילה איטית מאד...
מצד אחד ירדתי 8 קילו בשומן לאחר שלא התאמנתי כמה שנים ובכל זאת לרדת 8 קילו זה הישג לא קטן. אבל כשמדובר בגדילת מאסת שריר השינוי הוא איטי ביותר. האמת שציפיתי שזה יהיה מהיר יותר. מה שגורם לי להאמים שרמת הטסט בגוף שלי די נמוכה ( בנוסף לחשק מיני ירוד בשנים האחרונות) מה שמוביל אותי להאמין שזריקות טסטס יכולות להטיס אותי למעלה

סביר להניח שאתה לא מתאמן נכון ולא אוכל נכון. ואני אומר את זה על סמך התמונות שהעלית. שזה עם כל הכבוד בכלל לא נראה שאתה מתאמן. אחרי שתתקן את הטעויות שאתה עושה בתחומים האלה ותעלה מאסה משמעותית(כן גם בגיל 37 אפשר לעשות את זה) יהיה על מה לדבר.
ואין מה לעשות לבנות שריר זה תהליך איטי שדורש הרבה השקעה וכח רצון ובעיקר סבלנות. אם יש לך בעיות בחשק המיני אני מציע לך ללכת לבדיקה יכולות להיות המון גורמים שמשפיעים כמו לחץ תזונה תחושת דיכאון. אפשר לברר את רמות הטסט בבדיקת דם פשוטה ובמידת הצורך לקבל טיפול רפואי. סייקל זאת לא התשובה. אני מציע לך לקרוא את הנעוצים בפורומים השונים (פורום אימונים תזונה וכו) ותתחיל לשאול שאלות חברה פה יודעים על מה הם מדברים ויעזרו לך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית