עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל מה שנותר לעשות זה לחזק את דבריו!!!
סתם מסקרנות... אז בן אדם שנמצא בסייקל ורמת הטסטסטורון בגוף שלו גבוה- האם גם אחוזי השומן אמורים לרדת בזמן הסייקל? אם אמרת שהאסרוגן מעלה את השומן האם עודף טסט לא אמור להוריד את אחוזי השומן
זו באמת שאלה מעניינת...
---------- התגובה התווספה ב 09:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:23 ----------
ולמה אני אעלה בשומן?
אני אוכל בריא, נותן לגוף מספיק חלבון (200 גרם ומעלה ליום) לא אוכל זבל. פחמימות מורכבות ומעט מאד שומן. אז למה שאני אשמין?
ואני מתאמן חזק מאד
טסט מאוד יכול להוריד אחוזי שומן בכך שאתה עולה במסת השריר ומן הסתם אתה יורד באחוזי שומן כמובן בתנאי שאתה לא עולה במסת השומןטסט לא מריד את אחוזי השומן מה שמוריד את אחוזי השומן זה מאזן קלורי שלילי. רמות האסטרוגן הגבוהות בסייקל הם כתוצאה של הטסט שאתה מזריק. חלק ממנו עובר המרה לאסטרוגן בגוף
אתה לא מתאמן
אתה סתם בא למכון ועושה כמה תרגילים והמשקלים שלך בטח לא כבדים
צריך לדעת להתאמן
חזה במוט 40 קילו כל צד
גולן. עזוב באמת שעזוב... כולם פה באים לקראתך ודואגים לשלומך ולבריאותך, התגובות פה לא באות לעקוץ ולא באות להעליב, אף אחד פה לא מתנשא מעלייך.
כולם בדעה אחת שבשביל להיות מוכן לסייקל צריך ותק של לפחות שנתיים ואני אוסיף 3-4 שנים באימונים כבדים, בלהיות על א.ש כמה שיותר נמוך כשמתחילים סייקל והכי חשוב זה להבין ברמה יותר ממוצעת מה זה סטרואידים ומה הם יעשו בשבילך בסייקל שלהם, זה הכל ותו לא.
אתה לא שם אחי, אתה פשוט לא שם.
אבל גם אתה לא כזה מוכן לסייקל LOL
אחלה תגובה tho..
לטסט אין שום השפעת ליפולזה.טסט מאוד יכול להוריד אחוזי שומן בכך שאתה עולה במסת השריר ומן הסתם אתה יורד באחוזי שומן כמובן בתנאי שאתה לא עולה במסת השומן
דיברתי עם 2 אנשים שעשו סייקל של טסט אנטט ושניהם אמרו שהם ירדו המון באחוזי שומן למרות שהם במאזן קלורי חיובי ואפילו לא עושים אירובי
ולגבי מה ששאלתי לגבי החשק המיני. ובכן זה משפיע ועוד איך. חזרתי לגיל 18 😃
גולן היקר.
אתה שואל פה שאלות ומקבל עצות ובכל זאת בוחר לפעול בניגוד לעצות של כל חברי הפורום. אין פה אחד שהמליץ לך ללכת על סייקל מפני שלכל הדיעות אתה רחוק מזה אלפי שנות אור. אם תוכל להביא מאמר אחד או מחקר אחד שמראה שטסט אננט מוריד באחוזי שומן אני מוריד לי את הביצים. ובתור אחד שיש לו קצת ניסיון אני יכול להגיד לך שמה שאמרו לך הוא קישקוש מקושקש שגם אם היה נכון לא יכול להיות מבחינה פיזיולוגית. אי אפשר לרדת באחוזי שומן על מאזן קלורי חיובי (הלוואי וזה היה עובד ככה) אז אם אתה רוצה לשמוע את מה שאתה רוצה לשמוע אז סבבה תתיעץ עם החברה שלך במכון. אם אתה רוצה לקבל עיצות לעיניין מחברה שקצת מבינים על מה הם מדברים ()כבר הבנו שאתה לא יודע) אז בבקשה שאל שאלות וקבל תשובות. אבל לשאול שאלות ולקבל תשובות ואז לבוא ולהגיד שהחברה במכון אמרו כך או אחרת זה לא לעניין ודי מטופש
רמות הטסטוסטרון זה לא הגורם היחידי לגדילה. יש עוד המון גורמי גדילה שאחרים על היפרתרופיה בשריר. תלמד לאכול להתאמן קודם.ולעובדה שבעבר התאמנתי 4 שנים ועוד שנתיים אין חשיבות? לא יודע עד כמה אני אצליח לגדול בגיל 37... רמות הטסט בגוף שלי זה לא מה שהיה פעם
לא בהכרחתרופות שנותנים לדיכוי יצר מיני מורידות את רמת הטסט'?
רמות הטסטוסטרון זה לא הגורם היחידי לגדילה. יש עוד המון גורמי גדילה שאחרים על היפרתרופיה בשריר. תלמד לאכול להתאמן קודם.
לא בהכרח
האם זה עוד אפשרי לגדול בגיל 37 ולקבל מאסה רצינית? אני לא מדבר על בודי בילדר ברמה מקצועית אבל על מאסה רצינית ומרשימה?
אני חושב שאני אוכל נכון ואני צורך גם המון תוספות איכותיות ומתאמן די חזק ומתמיד ובכל זאת הגדילה איטית מאד...
מצד אחד ירדתי 8 קילו בשומן לאחר שלא התאמנתי כמה שנים ובכל זאת לרדת 8 קילו זה הישג לא קטן. אבל כשמדובר בגדילת מאסת שריר השינוי הוא איטי ביותר. האמת שציפיתי שזה יהיה מהיר יותר. מה שגורם לי להאמים שרמת הטסט בגוף שלי די נמוכה ( בנוסף לחשק מיני ירוד בשנים האחרונות) מה שמוביל אותי להאמין שזריקות טסטס יכולות להטיס אותי למעלה