עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האם זה עוד אפשרי לגדול בגיל 37 ולקבל מאסה רצינית? אני לא מדבר על בודי בילדר ברמה מקצועית אבל על מאסה רצינית ומרשימה?
אני חושב שאני אוכל נכון ואני צורך גם המון תוספות איכותיות ומתאמן די חזק ומתמיד ובכל זאת הגדילה איטית מאד...
מצד אחד ירדתי 8 קילו בשומן לאחר שלא התאמנתי כמה שנים ובכל זאת לרדת 8 קילו זה הישג לא קטן. אבל כשמדובר בגדילת מאסת שריר השינוי הוא איטי ביותר. האמת שציפיתי שזה יהיה מהיר יותר. מה שגורם לי להאמים שרמת הטסט בגוף שלי די נמוכה ( בנוסף לחשק מיני ירוד בשנים האחרונות) מה שמוביל אותי להאמין שזריקות טסטס יכולות להטיס אותי למעלה
בוא נקצר תהליכים
תוכל לפרט לנו מהי תוכנית האימונים שלך ופחות או יותר הרגלי התזונה שלך?
זה יביא תמונה יותר רחבה לעניין [שלא תטעה.. זה שאתה רציך להפסיק את הסייקל זה ברור.... אבל נוכל לעזור לך לשנות גם את צורת האימון והתזונה שלך.. יכ מה שעשית עד עכשיו כנראה לא עובד כל כך טוב [בלי להעליב כמובן.. כולנו היינו ככה פעם]]
כמו שחשבתי. טפריט בכלל לא מאוזן יותר מדי שייקים לדעתי ופחות מדי אוכל נקי. אני משער שאתה אוכל אתה בגאטים באיזה סטקייה או מזנון נכון? לגבי התכנית אימונים על 35-40 דקות האימון חייב להיות עצים אם עבודה לקשל במשקלים כבדים. מה שאני בטוח שלא קורה. אתה יכול לפרט את משקלי העבודה ואת התרגילים?
התוכנית אימונים שלך לא נכונה, היא מוטעית מהבסיס..אתה צריך להקשיב פה לחברי הפורום
ואני מכיר אנשים בגילך שהעלו מסה מכובדת בלי סייקל..אתה צריך לבלות יותר בפורום אימונים כללי מאשר בפורום סטרואידים ותרופות
שיהיה בהצלחה
(סקוואט או דדליפט כבד לוקח לי שעה)
טוב, לוקח זמן למים בפינג'אן לרתוח....
אני אישיתי לא מסכים עם כל הריפטואים פה בפורום שאי אפשר להתאמן עצים ב 40 דקות עד שעה. אבל זה כבר ויכוח אחר. אני מציע לך לבלות זמן בפורום אימונים ותתזונה ולקרוא מאמרים בפורטל ואם יהיו לך שאלות תמיד יעזרו לך בפורום
אני אישיתי לא מסכים עם כל הריפטואים פה בפורום שאי אפשר להתאמן עצים ב 40 דקות עד שעה. אבל זה כבר ויכוח אחר. אני מציע לך לבלות זמן בפורום אימונים ותתזונה ולקרוא מאמרים בפורטל ואם יהיו לך שאלות תמיד יעזרו לך בפורום
יש לך דוגמה ספציפית לאימון עצים שלוקח פחות מ40 דקות?