עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מניח שאימון עם תרגיל אחד (לדוגמה סקוואט) ועם סט עבודה עצים אחד יכנס תחת ההגדרה היבשה של אימון עצים שאפשר לסיים ב-40 דקות פלוס-מינוס.יש לך דוגמה ספציפית לאימון עצים שלוקח פחות מ40 דקות?
אני מניח שאימון עם תרגיל אחד (לדוגמה סקוואט) ועם סט עבודה עצים אחד יכנס תחת ההגדרה היבשה של אימון עצים שאפשר לסיים ב-40 דקות פלוס-מינוס.
מעניין אותי לראות איך הוא יגדיר "אימון" עצים שנגמר בפחות מ40 דקות.
כי מלבד מה שאתה אמרת, אני לא רואה את זה קורה... וקשה לי להאמין שאנשים באמת עושים את זה.. (אנשים רגילים כמונו)
ואני לא מגדיר 2 סטים של כפיפת ירך או כפיפת מרפקים לשלישיות כ"אימון עצים"
לא הבנתי איך אפשר להגדיר ככלל שאימון של 40 דק' לא יכול להיות עצים ?!!
האימונים הכי עצימים שהיו לי מעולם לפעמים הסתכמו בחצי שעה.. נכון לא עובדים בטווח חזרות נמוך כמו 3-5, זה לפי דעתי לא הפרמטר היחידי שיש להתייחס אליו כשמדברים על אימון עצים.
מה בשבילך מגדיר אימון עצים? לפי כמה הזעת או כמה חומצות חלב היו בשריר?
או כמה אנדורפינים המוח שלך שיחרר בעקבות אותו אימון?
אם ההתייחסות שלך לעצים או לא קשורה אך ורק לקרבה של המשקל המורם לRM1 בכל תרגיל אז כל אימון SS רגיל לא אמור לקחת יותר מ40 דק' והוא עצים למדיי.
ממש לא נכון
בSS באימונים הראשונים אין לך RM בכלל
באימונים הראשונים המשקלים לא עצימים והאימון קצר
לאחר כ 2-4 שבועות ב SS המשקלים עולים (בתנאי שעובדים לפי הספר) ואז האימון מתחיל להיות עצים (מתקרבים לRM5) והאימון לוקח יותר מ40 דקות
לא מסכים, אם אתה שומר על 2 דקות מנוחה בין סט לסט אתה יכול לגמור הכל ב40 דק'..
זה מאוד תלוי מי המתאמן וכמה זמן מנוחה יספיקו לו לסט הבא.
יש לי מתאמן שכבר קרוב למשקלי עבודה גבוהים בשבילו; 1.5 x משקל הגוף בסקווט וכן הלאה ו2 דקות מנוחה בין הסטים עובד בשבילו מצויין, אנחנו גומרים אימון ב40 דק' +-
יש לי מתאמן שכבר קרוב למשקלי עבודה גבוהים בשבילו; 1.5 x משקל הגוף בסקווט וכן הלאה ו2 דקות מנוחה בין הסטים עובד בשבילו מצויין, אנחנו גומרים אימון ב40 דק' +-
בוא נגיד שכל תכנית HIT לא אמורה לעבור את ה 50-60 דקות ואלה תכניות מאוד עצימות.יש לך דוגמה ספציפית לאימון עצים שלוקח פחות מ40 דקות?
דווקא תכניות עם ווליום גבוה נוטות לקחת יותר זמןאין חיה כזו
אולי אימון עם נפח גבוה
מחזק לגמרי!לא הבנתי איך אפשר להגדיר ככלל שאימון של 40 דק' לא יכול להיות עצים ?!!
האימונים הכי עצימים שהיו לי מעולם לפעמים הסתכמו בחצי שעה.. נכון לא עובדים בטווח חזרות נמוך כמו 3-5, זה לפי דעתי לא הפרמטר היחידי שיש להתייחס אליו כשמדברים על אימון עצים.
שוב מחזק!
אני עושה כרגע 3 סטים של 5 ונח בדיוק 3 דקות בין הסטים, רק הסקוואט לוקח לי 30~ דקות (כל סט כבד לוקח בערך דקה - דקה וחצי, סט חימום לוקח עוד דקה, נחים עוד מינימום דקה בין סט לסט, עושים 4-5 סטים חימום עד משקלי עבודה). לא הבנתי איך זה מסתדר עם אימון שלם.
זה שSS או טקסס או 5X5 לוקחות שעה שעה וחצי אימון לא אומר שאי אפשר לבצע אימון עצים ב 40-60 דקות
זה שSS או טקסס או 5X5 לוקחות שעה שעה וחצי אימון לא אומר שאי אפשר לבצע אימון עצים ב 40-60 דקות
בגדול, זה ניראה שהחבר'ה פה שופטים אימון עצים על פי כובד ולא מתחשבים בנפח.
אני חושב שיכול להיות אימון עצים בעל נפח רב ואימון עצים בעל נפח קטן.
זה בעל הנפח הקטן כמו SS יכול לעבור את השעה בקלילות בגלל שהנפך קטן והעצימות גבוה ומזה נובעות המנוחות הארוכות.