הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם זריקות הטסט משפיעות על החשק המיני?

מצב
השרשור נעול

golan37

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
שאלה שמאד מעניינת אותי היא האם הטסט משפיע באמת על החשק המיני? ואחרי כמה זמן מהזריקה הראשונה מתחילים להרגיש את זה?
האם זה הבדל ממש קיצוני בחשק בין מצב טבעי למצב עם זריקות טסט?

יש לך דוגמה ספציפית לאימון עצים שלוקח פחות מ40 דקות?
אני מניח שאימון עם תרגיל אחד (לדוגמה סקוואט) ועם סט עבודה עצים אחד יכנס תחת ההגדרה היבשה של אימון עצים שאפשר לסיים ב-40 דקות פלוס-מינוס.

אני מניח שאימון עם תרגיל אחד (לדוגמה סקוואט) ועם סט עבודה עצים אחד יכנס תחת ההגדרה היבשה של אימון עצים שאפשר לסיים ב-40 דקות פלוס-מינוס.

מעניין אותי לראות איך הוא יגדיר "אימון" עצים שנגמר בפחות מ40 דקות.
כי מלבד מה שאתה אמרת, אני לא רואה את זה קורה... וקשה לי להאמין שאנשים באמת עושים את זה.. (אנשים רגילים כמונו)

ואני לא מגדיר 2 סטים של כפיפת ירך או כפיפת מרפקים לשלישיות כ"אימון עצים"

מעניין אותי לראות איך הוא יגדיר "אימון" עצים שנגמר בפחות מ40 דקות.
כי מלבד מה שאתה אמרת, אני לא רואה את זה קורה... וקשה לי להאמין שאנשים באמת עושים את זה.. (אנשים רגילים כמונו)

ואני לא מגדיר 2 סטים של כפיפת ירך או כפיפת מרפקים לשלישיות כ"אימון עצים"

מה עבודה ל 12 חזרות עד לכשל זה לא עצים!!!!!!???????😵

לא הבנתי איך אפשר להגדיר ככלל שאימון של 40 דק' לא יכול להיות עצים ?!!

האימונים הכי עצימים שהיו לי מעולם לפעמים הסתכמו בחצי שעה.. נכון לא עובדים בטווח חזרות נמוך כמו 3-5, זה לפי דעתי לא הפרמטר היחידי שיש להתייחס אליו כשמדברים על אימון עצים.

האימונים הכי עצימים שהיו לי מעולם לפעמים הסתכמו בחצי שעה.. נכון לא עובדים בטווח חזרות נמוך כמו 3-5, זה לפי דעתי לא הפרמטר היחידי שיש להתייחס אליו כשמדברים על אימון עצים.

מה בשבילך מגדיר אימון עצים? לפי כמה הזעת או כמה חומצות חלב היו בשריר?
או כמה אנדורפינים המוח שלך שיחרר בעקבות אותו אימון?

לפי דעתי הכוונה פה למשקלי RM3-5 (עם סטים של חימום) - בעבודה עם אקרוסים יש מצב שזה ממש קריעת תחת מבחינת הזמן. בסט עצים אחד זה אפשרי בהחלט. (אם חימום)

במספר סטים עבור רגלים, חזה וגב. כנראה קריעה 40 דקות. אבל זה לא נשמע מאוד דימיוני לבצע.

נערך לאחרונה:
מה בשבילך מגדיר אימון עצים? לפי כמה הזעת או כמה חומצות חלב היו בשריר?
או כמה אנדורפינים המוח שלך שיחרר בעקבות אותו אימון?

אם ההתייחסות שלך לעצים או לא קשורה אך ורק לקרבה של המשקל המורם לRM1 בכל תרגיל אז כל אימון SS רגיל לא אמור לקחת יותר מ40 דק' והוא עצים למדיי.

אם ההתייחסות שלך לעצים או לא קשורה אך ורק לקרבה של המשקל המורם לRM1 בכל תרגיל אז כל אימון SS רגיל לא אמור לקחת יותר מ40 דק' והוא עצים למדיי.

ממש לא נכון
בSS באימונים הראשונים אין לך RM בכלל
באימונים הראשונים המשקלים לא עצימים והאימון קצר

לאחר כ 2-4 שבועות ב SS המשקלים עולים (בתנאי שעובדים לפי הספר) ואז האימון מתחיל להיות עצים (מתקרבים לRM5) והאימון לוקח יותר מ40 דקות

ממש לא נכון
בSS באימונים הראשונים אין לך RM בכלל
באימונים הראשונים המשקלים לא עצימים והאימון קצר

לאחר כ 2-4 שבועות ב SS המשקלים עולים (בתנאי שעובדים לפי הספר) ואז האימון מתחיל להיות עצים (מתקרבים לRM5) והאימון לוקח יותר מ40 דקות

לא מסכים, אם אתה שומר על 2 דקות מנוחה בין סט לסט אתה יכול לגמור הכל ב40 דק'..
זה מאוד תלוי מי המתאמן וכמה זמן מנוחה יספיקו לו לסט הבא.

יש לי מתאמן שכבר קרוב למשקלי עבודה גבוהים בשבילו; 1.5 x משקל הגוף בסקווט וכן הלאה ו2 דקות מנוחה בין הסטים עובד בשבילו מצויין, אנחנו גומרים אימון ב40 דק' +-

יש לי מתאמן שכבר קרוב למשקלי עבודה גבוהים בשבילו; 1.5 x משקל הגוף בסקווט וכן הלאה ו2 דקות מנוחה בין הסטים עובד בשבילו מצויין, אנחנו גומרים אימון ב40 דק' +-

1]

אם אפשר לנוח 2 דקות ולהמשיך לעוד סט כבד ... כנראה שהסטים לא באמת כבדים .. או יורת נכון עצימים

2]

אני אל רואה שום צורה לסייםא ימון של סקוואט-לחיצה משיכה עצים כמו כל המתכונות של SS,מדקאו,טקסס ב 40 דקות
ואם כן.. אז שוב.. כנראה לא באמתע בודים כבד

כמו שחיים אמר.. סט אחד בתרגיל אחד עצים ב 40 דקות זה אפשרי.. מעבר לזה כבר לא

1.5 משקל גוף בסקוואט זה לא כזה מטורף זה דבר ראשון, דבר שני אם האימון שלך באמת עצים לפי איך שהגדרנו אותו, אז 2 דקות זה בקושי מנוחה.. בקושי יש זמן להוריד את החגורה ולנשום אוויר.. זה בד"כ יוכיח שהמשקל לא באמת כזה עצים.

וחוצמזה SS בשלבים מתקדמים יותר לוקח הרבה יותר משעה..

SS (אחרי שבוע 2-3) אמור לקחת כבר יותר מ 40 דקות בברור...אחרי 4 שבועות גם יותר משעה ברוב המקרים

מי יכול לנוח 2 דקות בין סט לסט בסקוואט כבד ל 5 חזרות? אני לא מפסיק להתנשף אחרי 2 דקות בכלל...
אפילו 5 דקות מנוחה זה לא הרבה בשביל סוף התוכנית

הייתי אומר לדוגמא שאימון A של SS יכול לקחת בערך שעה-שעה וחצי (תלוי במנוחות),B קצת יותר קצר

אני עושה כרגע 3 סטים של 5 ונח בדיוק 3 דקות בין הסטים, רק הסקוואט לוקח לי 30~ דקות (כל סט כבד לוקח בערך דקה - דקה וחצי, סט חימום לוקח עוד דקה, נחים עוד מינימום דקה בין סט לסט, עושים 4-5 סטים חימום עד משקלי עבודה). לא הבנתי איך זה מסתדר עם אימון שלם.

חיים עם הגרמניות שלך במכון
הייתי מתאמן כל היום שם

שמעתי גרמניות באתי.
למרות שאתה מנהל אני מבקש חוב לראק עד ליום הולדת שלי
בבקשה 8.4
🤩

יש לך דוגמה ספציפית לאימון עצים שלוקח פחות מ40 דקות?
בוא נגיד שכל תכנית HIT לא אמורה לעבור את ה 50-60 דקות ואלה תכניות מאוד עצימות.
וגם וריאציה של FST-7 לא צריכה לעבור את הזמן הזה
אין חיה כזו
אולי אימון עם נפח גבוה
דווקא תכניות עם ווליום גבוה נוטות לקחת יותר זמן

מחזק לגמרי!

שוב מחזק!

אני עושה כרגע 3 סטים של 5 ונח בדיוק 3 דקות בין הסטים, רק הסקוואט לוקח לי 30~ דקות (כל סט כבד לוקח בערך דקה - דקה וחצי, סט חימום לוקח עוד דקה, נחים עוד מינימום דקה בין סט לסט, עושים 4-5 סטים חימום עד משקלי עבודה). לא הבנתי איך זה מסתדר עם אימון שלם.

זה שSS או טקסס או 5X5 לוקחות שעה שעה וחצי אימון לא אומר שאי אפשר לבצע אימון עצים ב 40-60 דקות

עדי, הנקודה שהם מנסים להבהיר היא שכשתגיע למשקלי עבודה באמת גבוהים (בשבילך כמובן כי זה אינדיבידואלי) אז ה-2 דקות האילו לא יספיקו.
אם הם כן יספיקו אז כניראה שלא הגעת למשקלי עבודה הבאמת גבוהים בשבילך.

---------- התגובה התווספה ב 11:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:49 ----------

בגדול, זה ניראה שהחבר'ה פה שופטים אימון עצים על פי כובד ולא מתחשבים בנפח.
אני חושב שיכול להיות אימון עצים בעל נפח רב ואימון עצים בעל נפח קטן.
זה בעל הנפח הקטן כמו SS יכול לעבור את השעה בקלילות בגלל שהנפך קטן והעצימות גבוה ומזה נובעות המנוחות הארוכות.

בגדול, זה ניראה שהחבר'ה פה שופטים אימון עצים על פי כובד ולא מתחשבים בנפח.
אני חושב שיכול להיות אימון עצים בעל נפח רב ואימון עצים בעל נפח קטן.
זה בעל הנפח הקטן כמו SS יכול לעבור את השעה בקלילות בגלל שהנפך קטן והעצימות גבוה ומזה נובעות המנוחות הארוכות.

15 סטים כבדים של סקוואט בשבוע זו תוכנית שרחוקה מלהציג נפח קטן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית