עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין עניין של הגדרה של בידלרים ושל ליפטרים ..
כמו נפח זה כלל העבודה שעשית באימון .... וזה מוסכם..
כך גם עצימות זה % מ RM1
טוב אז לפי ההגדרות שלך אם אני מזיע ובפאמפ אז היה לי אימון אינטנסיבי... מעולה.
אני בטוח אם כך ש90% מאוכלוסיית המתאמנים יגידו לך שהם מתאמנים בעצימות גבוהה.
לא רוצה לזלזל.. באמת שלא
אבל כנראה שה "RM5" לא היה באמת RM5
Back-Man לא עבדת לRM5 בכל התרגילים אולי בראשון מבחינת כל תנועה (סקוואט, לחיצה, משיכה) ~
ובסופר סט לא משנה מה לא מקסמת את המשקל
שורה תחתונה אולי זה היה אימון יעיל להיפרטרופיה, אינטנסיבי, קשה מאוד
אבל הוא לא היה אימון בעצימות גבוה ובטח שלא יכול לקחת 40 דקות באם נעשה במשקלים שקרובים ל RM5
איפה נכנס עניין החימום לתוכנית פה?
אני מניח שאתה לא ישר ניגש ועושה סט מקסימלי בסקוואט..
אני לא יודע מי אתה ומה אתה שאתה שם את עצמך בעמדה של לזלזל או לא לזלזל, זה שאתה לא מצליח לדחוס אימון עצים בפרק זמן קצר, לא אומר שמתאמנים מנוסים ממך לא מסוגלים לעשות כך..
הי, אני ס1ס 🚬🤪🚬
אין מה לעשות אי אפשר לעשות אמיון באמת עצים של יותר מהרמה אחת על פני 40 דקות
כמו שרן אמר.. יכול הליות שהיה אימון קשה,קריעה,אינטנסיבי,מטורף,פסיכי!!!!!!
אבל אם סיימת את כולו ב 40 דקות.. עצים באמת הוא לא היה
עצימות כמו שכבר רשמנו זה אך ורק % מ RM1
פשוט אי אפשר לעבוד גם על עצימות גבוהה [RM5~] של 90%~ מ RM1 שלך
לכל כך הרהב תרגילים, ליחסית הרבה סטים .... ב 40 דקות
כפי שציינתי יש דרגות מסויימות של עצימות, ברור שב40 דקות אתה לא יכול לעשות אימון בעצימות מכסימלית מכיוון שלשם כך צריך כמה דקות טובות של מנוחה בין סט לסט, אבל כן ניתן לבצע אימון בעצימות גבוהה שהיא לא מכסימלית, לצורך העניין בדיוק התוכנית שרשמתי למעלה.
נ.ב
1. הנושא מיצה את עצמו ללא ספק
2. מעולם לא טענתי שאני סוס, אולי איזה חזרזיר יבלות מגודל;susss
חימום זה עניין סובייקטיבי, יש כאלה שיגידו לך שלא צריך בכלל חימום מבחינה פיזיולוגית (אני לא אחד מהם) והנושא הזה נתון לפרשנויות שונות.
גם אם זה 100% נוזלים אחוז השומן לא נשאר אותו דבר כי עליה בנוזלים משפיע על המדידה של אחוזי השומן. אז צר לי לאכזב אותך. ועל תצפה שזה ישאר לך אחרי הסייקל ובתור אחד שהוכיח שאין שום עיניין בלשמוע את עצות הפורום. אני בטוח שהכל יתחרבן לך ב PCT אז שוב על תצפה שזה ישאר לך אני היית מאמר אפילו שלאחר הסייקל אתה תהיה במצב יותר גרוע מלפני הסייקל. שוב לא בא להעליב או משהו אבל אתה עושה דברים על דעת עצמך אז תהיה מוכן לשאת בתוצאותטוב אז התוצאות של הסטרואידים עד כה הם ככה... בדיוק שבועיים של שימוש בדיאנבול + טסט עליתי 4.5 קילו כאשר אחוז השומן נשאר בדיוק אותו דבר. אני מניח שחלק מזה זה נוזלים. אבל בכל זאת 4.5 קילו בשבועיים זה המון בכל מובן. עם כל האבקות והתוספים הצלחתי להעלות קילו וחצי בחודש וחצי(ללא סטרואידים)
תקף לחימום כללי כמו ריצה או אופניים או הליכה, לא לחימום ספציפי.
אני לא מכיר אף מאמן שמבין דבר או שניים שייתן למתאמן שלו לבצע סט ב100% רק עם שני סטים חימום שקודמים לו.. מקווה בשבילך שזה לא יגרום לך לפציעות מיותרות...
חימום מבחינתי אמור לבוא ולהכין אותי מנטלית ופיזית להרים את המשקל הנתון, בביצוע סקווט כבד כתרגיל ראשון בתוכנית כמובן שיידרש חימום ארוך יותר, אותו חימום לא אמור לעייף אותי בכלל לקראת הסט עבודה, בין סטים של חימום אין צורך לנוח יותר מ10-20 שניות ככה שכל החימום הזה אורך לא יותר מכמה דקות שגם אותן אני לא מחשיב כזמן אימון..
אני מתאמן כבד כבר למעלה מ10 שנים ולא הייתה לי אף לא פציעה אחת.
אני מאמן אישי כבר כמה שנים טובות ולאף מתאמן שלי וכולם מבצעים סקווטים ודד-ליפט לא הייתה אף לא פציעה אחת.
בלי קשר לזה אני לא יודע עם איזה מאמנים אתה מתרועע, רק מנסיון אישי אם מאמנים מכל קצה הסקלה, 95% מהמאמנים בארץ זה זבל אורגני..
איפה הוא הזכיר 2 סטים לחימום?ברגע שרשמתי "מאמנים שיודעים דבר או שניים" מראש התכוונתי למאמנים מחו"ל, מצטער אם הטעתי אותך, אני לא מקשיב לאף מדריך בארץ(לפחות עד שהוא מוכיח שהוא שווה משהו[גם אני מדריך]).
בקשר לחימום, איך שלא תסתכל על זה, למרות שלא סבלת מפציעות (ואני מקווה שגם לא תיפצע בעתיד), בשום ענף שקשור לאימון משקולות או התנגדות, כאשר מגיעים לעצימות גבוהה, RM1-3
, תמיד נהוג לעשות חימום כמו שצריך.
אתה צודק שחימום לא אמור להתיש אותך לקראת הסט עבודה, ולכן יש חוקיות, או תבניות מסויימות, אם תרצה, שאמורות להכין אותך לקראת הסט אך עדיין לחמם את כל האזור שהולך לעבוד.
אל תשכח שחימום טוב לא רק מזרים דם אל השרירים ועוזר לטווח תנועה מלא של המפרקים, אלא גם מכין את המערכת העצבית לתנועה שהולכת להגיע.
חימום PROPER כמו שצריך לקראת עצימות גבוהה, הוא לא 2 סטים, מצטער.
תסתכל על פאוור ליפטרים, על מרימי משקולות, על אצנים,על זורקי דיסקוס, וכו' וכו' (כמעט כל ספורט), ברמה הגבוהה ביותר, אין מצב שהם עושים לך חימום מסכן של 2 סטים לפני העבודה הרצינית.