הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש לי כרס נוזלית בשילוב עם חוסר מסת שריר (בבטן)

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
*הנתונים לא יעזרו*
יש לי כרס ענקית... זה לא שומן ב100%, זה נוזלים מעורבבים עם חוסר מסת שריר בבטן..
המטרה העכשווית שלי היא לסיים את עידן הכרס ולהפציץ במסה מסודרת.. הרעיון הוא שאני צריך גם לאבד נוזלים וגם להוסיף מסת שריר..
נשמע כמו מסה וחיטוב ביחד... לא אפשריי....
מה אתם אומרים על מסה דלת פחמימות? הגיוני? איך בעצם גם אני אמור להכניס יותר מ2500 קלוריות שלא יכילו פחמימה? יש לכם רעיון אחר?
(אני לא הולך לעשות מסה רגילה כדי להעלות מסת שריר.. כי הכרס תגדל עוד יותר)
(אני לא הולך לעשות חיטוב כי זה לא יוביל אותי לשום מקום, אני לא מעל 15% שומן בדוקקקק)

לסקרנים יש לי כרס בסגנון הזה: (זה לא שלי כמובן אבל משהו בסגנון)
http://www.youtube.com/watch?v=5k2fh...eature=related
רק לפני מה שהוא עשה עם המנטוס, ובלי כל השומן שיש לו בחזה ובידיים.. רק הכרס עצמה 😲 😲 😲

שתבינו, בכיף הייתי חוזר למסה.. גם אני רוצה להעלות משקלים.. גם אני רוצה להעלות מסת שריר וגם אני מתת לחזור לטחון אוכל אבל באמת במסה האחרונה הכרס שלי שברה שיאים וזה מגיע למצבים ממש לא נעימים.. המטרה שלי בתכלס זה פיתוח גוף.. אבל בכל מקרה לקיץ לפחות אני מתכנן לחזור חטוב

תודה ענקית מראשראשאשראשאשראשאש

אי אפשר לעשות מאסה בלי לעלות שומן אלא אם הגנטיקה שלך מטורפת(זה לא נשמע ככה בלי להעליב).
בכל אופן, אפשר למזער את עליית השומן - תעשה מאסה בצורת AD עם מאזן חיובי דל(חיובי של 200-300) ותכוון לעלות קילו-קילו וחצי בחודש(זה נחשב נקי..) - אם יש לך עצבים לזה אז בכיף.
בAD הכוונה לאכול 12 ימים ראשונים רק חלבון ושומן בלי פחממה, אחרי 12 ימים להתחיל סייקלים של 5 ימים AD ויומיים העמסת פחממות(מקסימום פחממה מינימום שומן חלבון רגיל).
מאכלים שכדאי לאכול: בשר שמן,גבינות שמנות, טחינה, מיונז,אגוזים,בוטנים,שקדים.

• פותח/ת השרשור
כן בידיוק עכשיו סיימתי לקרוא על זה בקילגורם...

אבל כמה דברים אני לא ממש יודע...

1.קודם כל איך אני אמור לאכול 25-35 ג' פחמימה ביום שכולם צריכים לבוא מירקות ומהמאכלים השונים אם רק לבית ספר לחמניה זה איזה 30 ג' פחמימה... מה אני כבר יאכל בבצפר אם לא סנדוויץ' חחח....?

2.ואני לא מממש יודע מה לעשות.. עד עכשיו הייתי בחיטוב.. לא הכי הקפדתי.. עמדתי בערך על 70-100 ג' פחמימה ליום ואתמול היה יום העמסה.. מה אני עושה עכשיו? אפשר פשוט להתחיל עם זה מחר וזהו? ואם אני מתחיל מחר אז להתייחס לזה כאילו סיימתי את 3-4 השבועות הראשונים בדיאטה? כי חבל לי סתם לבזבז זמן.... איך אני יודע אם הגוף שלי התרגל כבר?

3.מה אתם אומרים על לשלב את הדיאטה הזו עם התוכנית הזו?:
A
סקוואט 3X5
בנץ' פרס 3X5
פרפר 3X8
דדליפט 1X5
כפיפות מרפקים 2X8

B
סקוואט 3X5
מכרעיים 3X8
מילטרי פרס 3X5
בנט אובר 3X5
מתח 3X8
לחיצת חזה באחיזה צרה 2X8

?
אני מעדיף לא לעשות SS או תוכנית שכוללת רק תרגילים מורכבים בתוכה.. כי בתכלס אני נהנה בחדר כושר ולא מתאים לי לבוא רק בשביל 3 תרגילים... בכל מקרה אני משלב את המורכבים שם.. מה אתם אומרים?

תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית