*הנתונים לא יעזרו*
יש לי כרס ענקית... זה לא שומן ב100%, זה נוזלים מעורבבים עם חוסר מסת שריר בבטן..
המטרה העכשווית שלי היא לסיים את עידן הכרס ולהפציץ במסה מסודרת.. הרעיון הוא שאני צריך גם לאבד נוזלים וגם להוסיף מסת שריר..
נשמע כמו מסה וחיטוב ביחד... לא אפשריי....
מה אתם אומרים על מסה דלת פחמימות? הגיוני? איך בעצם גם אני אמור להכניס יותר מ2500 קלוריות שלא יכילו פחמימה? יש לכם רעיון אחר?
(אני לא הולך לעשות מסה רגילה כדי להעלות מסת שריר.. כי הכרס תגדל עוד יותר)
(אני לא הולך לעשות חיטוב כי זה לא יוביל אותי לשום מקום, אני לא מעל 15% שומן בדוקקקק)
לסקרנים יש לי כרס בסגנון הזה: (זה לא שלי כמובן אבל משהו בסגנון)
http://www.youtube.com/watch?v=5k2fh...eature=related
רק לפני מה שהוא עשה עם המנטוס, ובלי כל השומן שיש לו בחזה ובידיים.. רק הכרס עצמה 😲 😲 😲
שתבינו, בכיף הייתי חוזר למסה.. גם אני רוצה להעלות משקלים.. גם אני רוצה להעלות מסת שריר וגם אני מתת לחזור לטחון אוכל אבל באמת במסה האחרונה הכרס שלי שברה שיאים וזה מגיע למצבים ממש לא נעימים.. המטרה שלי בתכלס זה פיתוח גוף.. אבל בכל מקרה לקיץ לפחות אני מתכנן לחזור חטוב
תודה ענקית מראשראשאשראשאשראשאש
יש לי כרס ענקית... זה לא שומן ב100%, זה נוזלים מעורבבים עם חוסר מסת שריר בבטן..
המטרה העכשווית שלי היא לסיים את עידן הכרס ולהפציץ במסה מסודרת.. הרעיון הוא שאני צריך גם לאבד נוזלים וגם להוסיף מסת שריר..
נשמע כמו מסה וחיטוב ביחד... לא אפשריי....
מה אתם אומרים על מסה דלת פחמימות? הגיוני? איך בעצם גם אני אמור להכניס יותר מ2500 קלוריות שלא יכילו פחמימה? יש לכם רעיון אחר?
(אני לא הולך לעשות מסה רגילה כדי להעלות מסת שריר.. כי הכרס תגדל עוד יותר)
(אני לא הולך לעשות חיטוב כי זה לא יוביל אותי לשום מקום, אני לא מעל 15% שומן בדוקקקק)
לסקרנים יש לי כרס בסגנון הזה: (זה לא שלי כמובן אבל משהו בסגנון)
http://www.youtube.com/watch?v=5k2fh...eature=related
רק לפני מה שהוא עשה עם המנטוס, ובלי כל השומן שיש לו בחזה ובידיים.. רק הכרס עצמה 😲 😲 😲
שתבינו, בכיף הייתי חוזר למסה.. גם אני רוצה להעלות משקלים.. גם אני רוצה להעלות מסת שריר וגם אני מתת לחזור לטחון אוכל אבל באמת במסה האחרונה הכרס שלי שברה שיאים וזה מגיע למצבים ממש לא נעימים.. המטרה שלי בתכלס זה פיתוח גוף.. אבל בכל מקרה לקיץ לפחות אני מתכנן לחזור חטוב
תודה ענקית מראשראשאשראשאשראשאש