הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט לביקורת

• פותח/ת השרשור Yakirh
  • פורסם בתאריך

Yakirh

משתמש פעיל
580
0
נק' מוניטין:
31
580
0
65 קילו סט אחרון היה קצת קשה בסוף
אשמח לביקורות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה עושה ATG. הירידה צריכה להיות עד למתיחה בהמסטרינג (מה שקורה לא הרבה מתחת למקביל בד"כ), ולא עד באונס מהתאומים.

• פותח/ת השרשור
אתה חושב שעד כדי כך אני יורד וזה ATG? אני אנסה לא לרדת כלכך מתחת מהמקביל באימון הבא.
בחיים לא נתפסה לי הבטן ככה אני לא יודע מה הולך איתי הסקוואט הזה הרג אותי ..

כמו שאמרו, תוציא ברכיים ותתיישב יותר אחורה עד המתיחה. תוציא גם חזה, הוא קורס לך קצת בירידה.
ואני לא יכול להזהיר מספיק מפני היציאה הנוראית הזאת עם המוט. אתה לא יכול לעשות את זה עם משקל כבד, אתה הולך אחורה בלי לדעת מי נמצא שם, אתה צריך ללכת חצי קילומטר כדי להחזיר את המוט (מה שיהיה בלתי אפשרי במשקלים כבדים). בקיצור, חרא אחד גדול.

כמו שאמרו, תוציא ברכיים ותתיישב יותר אחורה עד המתיחה. תוציא גם חזה, הוא קורס לך קצת בירידה.
ואני לא יכול להזהיר מספיק מפני היציאה הנוראית הזאת עם המוט. אתה לא יכול לעשות את זה עם משקל כבד, אתה הולך אחורה בלי לדעת מי נמצא שם, אתה צריך ללכת חצי קילומטר כדי להחזיר את המוט (מה שיהיה בלתי אפשרי במשקלים כבדים). בקיצור, חרא אחד גדול.

לא אידיאלי, אבל אפשרי... אני עושה את זה עם 95KG (לא כבד במיוחד יחסית לאנשים פה) ויש מולי מראה קטנה והשתקפות מהחלון...

בכל מקרה אין הרבה ברירה, ככה זה כשאין כלוב ואין חדר כושר אחר לעבור אליו. אם עושים צריך לפחות לעשות על הצד הבטוח ביותר ולתת מבט אם יש אנשים באזור לפני שיוצאים עם המוט, ואם יש להגיד להם שאתם יוצאים אחורה עם המוט.

• פותח/ת השרשור

לגבי הבנצ' זה לא כלכך רחוק כמו שזה נראה , הכי נוח שיש לי כרגע כמו שנירן אמר
תודה רבה.

לא אידיאלי, אבל אפשרי... אני עושה את זה עם 95KG (לא כבד במיוחד יחסית לאנשים פה) ויש מולי מראה קטנה והשתקפות מהחלון...

בכל מקרה אין הרבה ברירה, ככה זה כשאין כלוב ואין חדר כושר אחר לעבור אליו. אם עושים צריך לפחות לעשות על הצד הבטוח ביותר ולתת מבט אם יש אנשים באזור לפני שיוצאים עם המוט, ואם יש להגיד להם שאתם יוצאים אחורה עם המוט.

אכן זה לא אידיאלי אבל אפשרי

כמו שאמרו.
חזה יותר למעלה
תרד פחות
קח תחת יותר אחורה ושהברכיים לא יגלשו
תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית