הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי האבקה שמגיעה אליי מחר

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
קניתי את דימטייז הגיינר החדש.
עשיתי חישוב שאם כל יום אני לוקח סקופ אחד, שהוא 167 גרם, תוך 30-33 יום נגמרת לי האבקה...
זה הגיוני?, אבקה נגמרת כל כך מהר?
כי זה עולה המון כסף ותוך חודש זה נעלם...?

תיטחן שיבולת שועל (5 שקל לחצי קילו) + סקופ אבקת חלבון בבלנדר והנה לך אחלה גיינר תוצרת בית באחלה מחיר (אתה יכול לזרוק בפנים עוד כל מיני דברים כמו חמאת בוטנים לדוגמא).

אולי לא יהיה לזה טעם משהוא, אולי דווקא טעם סבבה, אבל בכל מקרה אם אתה רוצה טעם לך קנה איזה מיץ, אם אתה רוצה קלוריות וחלבון - 10 שלוקים והוספת אחלה כמות קלוריות ליום שלך.

• פותח/ת השרשור
אוקיי חתכתי סקופ אחד בחצי, והוספתי עוד לחמניה והערכים סבבה והגיינר לא ייגמר לי תוך יומיים. תודה רבה

אוקיי חתכתי סקופ אחד בחצי, והוספתי עוד לחמניה והערכים סבבה והגיינר לא ייגמר לי תוך יומיים. תודה רבה

אתה יודע שזה שחתכת בחצי את הגיינר אומר שיש לך כמות מאוד קטנה של פחמימות כן..?
למה כבר לא לקנות אבקת חלבון ען 73 מנות ובכל מנה להוסיף סוכר ענבים או מלטודקסטרין או תמרים או סתם פחמימה כלשהי..?

אני אומר את זה כי כל הקטע בגיינר הוא להכניס כמות פחמימות די גדולה בשתייה..
אם אתה לא עושה את זה אז עדיף היה שתקנה חלבון ותעשה מיקס.
הרבה יותר מנות ופי כמה חסכוני.

אתה יודע שזה שחתכת בחצי את הגיינר אומר שיש לך כמות מאוד קטנה של פחמימות כן..?
למה כבר לא לקנות אבקת חלבון ען 73 מנות ובכל מנה להוסיף סוכר ענבים או מלטודקסטרין או תמרים או סתם פחמימה כלשהי..?

אני אומר את זה כי כל הקטע בגיינר הוא להכניס כמות פחמימות די גדולה בשתייה..
אם אתה לא עושה את זה אז עדיף היה שתקנה חלבון ותעשה מיקס.
הרבה יותר מנות ופי כמה חסכוני.

צודק לגמרי. שק של 25 קילו של מלטודקסטרין עולה 400 שקל זה מספיק ל 80 שנה הקרובות חחחח

;maeq
חצי כמות של ערך נתון זה עדין אותו הערך.
לא עשית בזה כלום. גיינר זה בזבוז מוחלט של כסף ואין לך דרך לברוח מזה.
פעם הבאה תקנה בזה (בהנחה שזה עלה לך 350 ככה) 8+ קילו בשר. או מליון ביצים 😛 או חלב

נערך לאחרונה:
יש כאלה שלא רוצים את כל ההתעסקות של להוסיף לאבקת חלבון רכיבים ולעשות מהם גיינר, פשוט כנראה נח להם יותר לקחת אבקת גיינר ולהכין אותה בקלות בלי כל ההתעסקות מסביב.

סקופ של חלבון, חלב, 2 3 ביצים, יוגורט בטעם כלשהוא, קצת שיבולת שועל, חמאת בוטנים, בננה, יש לך גיינר 😛

סקופ של חלבון, חלב, 2 3 ביצים, יוגורט בטעם כלשהוא, קצת שיבולת שועל, חמאת בוטנים, בננה, יש לך גיינר 😛

אז תקשיב טוב למה שעשיתי בשבת.

2 בננות, תותים, תפוח (מקולף), אגס (מקולף), צימוקים, סקופ חלבון בטעם תות בננה, 300 מ"ל חלב, 2 אוזני אמן חח, לא זוכר מה עוד.

כל זה במיקסר..
אחרי שאתה שותה את זה אתה מרגיש כאילו אכלת בניין.

את האמת אפשר להכין דברים די מטורפים. המיקסר שיש לנו הוא די קטן, וגם לא הכי חזק. אבל אם מיקסר בעוצמה חזקה אפשר לזרוק אוראו, סניקרס וכל מני שטויות 😛

• פותח/ת השרשור
יש כאלה שלא רוצים את כל ההתעסקות של להוסיף לאבקת חלבון רכיבים ולעשות מהם גיינר, פשוט כנראה נח להם יותר לקחת אבקת גיינר ולהכין אותה בקלות בלי כל ההתעסקות מסביב.

זה מה שאני אומר...
שהורדתי את הכמות של הגיינר לחצי זה אומר שהגיינר ייגמר יותר לאט.
והוספתי לחמניה וכרגע יש לי 450 גרם פחמימה ביום...
אז אני לא מבין מה הבעיה .... חתכתי את זה לא ממש בחצי, הורדתי מ167, ל100.
ככה שזה ייגמר לי תוך 55 יום בערך.

---------- התגובה התווספה ב 16:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:18 ----------

שחתכתי בקצת פחות מחצי זה אומר שהגיינר ישאר אצלי יותר זמן.
הוספתי לחמניה עם שתי פרוסות גבינה צהובה.. וביחד עם כל שאר האוכל לאותו יום זה יוצא
קלוריות 5000+-
פחמימות 450+-
חלבון 280+-

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית