הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה אבקת חלבון או גיינר אתם ממליצים?

במבה אדומה

משתמש מתחיל
187
0
נק' מוניטין:
0
187
0
אני עדיין לא בטוח אם לקנות גיינר או אבקת חלבון וגם איזה?
שמעתי שהסופר מאס של דימייטז מומלץ וגם האבקת חלבון שלהם. אם אתם יכולים להמליץ מניסיון + להביא קישור עם מידע.

תודה 😃

• פותח/ת השרשור
גם וגם אבל אני לא בטוח אם גיינר או אבקת חלבון בגלל שאומרים שכדאי אבקת חלבון + להוסיף פחמימה וקלוריות ממקור אחר כי זה יותר משתלם. ראיתי את ה ISS WHEY MATRIX נראה לי שהיא טובה ומאוד אמינה לפי מה שכתוב, איך הטעם שלה? מישהו פה ניסה?

אישית החלבון של אופטימום בננה אני הכי אוהב מבחינת הטעם.
יש לך גם את הדיימטייז הוא גם אחלה.

אבקת חלבון זה הכי משתלם מבחינת מחיר יחסית לאוכל אמיתי אבל עדיף אוכל אמיתי שיש בו עוד המון דברים טובים חוץ מחלבון. גיינר זה ביזבוז כסף מוחלט. תאכל לחם או ביגלה או משהו כדי להשלים פחמימות וזה זול בטירוף. האמת לא מבין איך חסר לך פחמימות - זה משהו שתמיד יש אותו יותר מדי...

• פותח/ת השרשור
אני כנראה אלך על אבקת חלבון. איזה אתם ממליצים? לפי מחיר, ביקורות וכד'... ISS WHEY MATRIX נראת לי מומלצת מאוד.. מה אתם אומרים?

אישית החלבון של אופטימום בננה אני הכי אוהב מבחינת הטעם.
יש לך גם את הדיימטייז הוא גם אחלה.

אבקת חלבון זה הכי משתלם מבחינת מחיר יחסית לאוכל אמיתי אבל עדיף אוכל אמיתי שיש בו עוד המון דברים טובים חוץ מחלבון. גיינר זה ביזבוז כסף מוחלט. תאכל לחם או ביגלה או משהו כדי להשלים פחמימות וזה זול בטירוף. האמת לא מבין איך חסר לך פחמימות - זה משהו שתמיד יש אותו יותר מדי...
ערכתי לך את ההודעה, אנא הימנע מדברים כאלו בעתיד, תודה.

מה זה הinteractive הזה שמפורסם פה עכשיו?
אם אני לא טועה בבדיקות מעבדה שעשיתם בפורום פעם הם חרגו בלא מעט

מן הסתם..;susss
אז איך הם יותר זולים מאבקת חלבון?
אתה לוקח מרכיב זול כמו פחמימה (מלטודקסטרין) ומשווה אותו לחלבון מי גבינה.
1 ק"ג של מלטודקסטרין עולה 15 ש"ח.
אם נקח 1000 גרם ב 1 ק"ג יוצא לך 0.015 ש"ח ל-1 גרם מלטודקסטרין.
אם נקח אבקת חלבון ממוצעת עם 78% חלבון (78 גרם ב 100 גרם) ונכפיל את זה ב 2.3 ק"ג שזה דלי יצא לך בדלי 1800 גרם חלבון (עיגלתי). תחלק עכשיו 350 ש"ח ב 1800 גרם חלבון אתה תקבל שכל גרם חלבון עולה 0.19 ש"ח.
אם תחשב באחוזים אתה תקבל הפרש של 1260% במחיר.
אז גיינר עדיין יותר זול מאבקת חלבון?

שלום לך.
החל שיתוף פעולה בין LBS לחברת אינטראקטיב מה שמקנה לחברי פורום LBS הנחה של 10% על מוצרי החברה שניתנים למימוש בכל חנות שמוצרי אינטראקטיב נמכרים בה.
בקרוב יגיעו לארץ גיינרים חדשים של חברת אינטראקטיב,לבנתיים יש פה בארץ את הממוטה 2500 שנותן כמות גדולה של קלוריות.
ויש את החלבון האיכותי ISOWHEY עם 31 גרם חלבון במנה של 35 גרם אבקה.
הטעמים שלו ממש טובים,החברה שיפרה את הטעמים באופן ניכר.
כמו כן הוא נעשה בתהליך ייצור מולטי פילטר 100% בכבישה קרה שנותן מוצר טוב המבטיח איכות גבוהה ואת הערך הביולוגי הגבוה ביותר שאבקת חלבון יכולה לתת.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית