עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טכניקה סבבה יפה מאוד!
אתה צריך לשפר את הבלוק, כדאי לך לעשה נפילות הנפה תתחיל עם מוט ריק ותוסיף משקל זה ישפר לך את הבלוק!
זה לא שאני בוחר איך תראה התוכנית שלי. אבל בימי שישי, שזה ימי טכניקה הוא נותן לי לבצע את התרגיל הנ״ל.טכניקה סבבה יפה מאוד!
אתה צריך לשפר את הבלוק, כדאי לך לעשה נפילות הנפה תתחיל עם מוט ריק ותוסיף משקל זה ישפר לך את הבלוק!
המאמן הוא קווקזי, וזה משהוא אוהב לשמוע. מידי פעם הוא שם קצת רוק רוסי. אבל לפעמים יש מזה שירים כבדים שבא לך פשוט לפרק את הסטריאו.😃תהיה בריא מתאמן עם שנסון ברקע.
אחלה PR ד"א.
זו המטרה שלי לשנה זו. מקווה להביא את ג׳רק ל-130כןן כדאי לך לעשות את מה שSOMO המליץ,אני עושה את זה באימונים וכבר הגעתי למשקל מטורף של 55 הנפה..
עכשיו ברצינות.כל הכבוד על ההנפה הזאת, חח מצחיק אותי שיש פה "מאמנים" שנותנים לך עצות איך להניף,לא דיברתי על סומו, תמשיך באותה דרך 100 קילו הנפה נראה קרוב!!!
טכניקה סבבה יפה מאוד!
יפה מאוד! 🤘
מה זה בלוק?
Peroman התקדמות מרשימה
אתה תופס את המוט גבוה מאוד, לאט לאט זה ישתפר, אם היית נופל ותופס למטה לא היית מצליח לייצב את המוט שים לב לזה