הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 85 kg Snatch PR!

Peroman

משתמש קבוע
1,784
76
נק' מוניטין:
5,694
1,784
76
אס''א תל אביב, סניף בת-ים
יצא קצת מכוער אבל זהו PR! בינתיים מתקדם לפי הקצב שקבעתי לעצמי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה מאוד.. ברגע שתסתדר על הטכניקה ותתחיל "ליפול" למטה תוך כדי שמהוט זז למטה ולתפוס את המוט יותר נמוך אתה תרים יותר

אחלה power snatch

וואו אני כזה מסטול, יש איזה מישהוא בשניות הראשונות ששם משקולת ואז יוצא מהפריים ואני שעה מסתכל על המוט שלו ומחכה שמישהוא יבוא להרים עד ששמעתי את הדפיקה של הבחור והבנתי שיש מישהוא מאחור שמרים חחח

ח"ח על ההנפה

טכניקה סבבה יפה מאוד!
אתה צריך לשפר את הבלוק, כדאי לך לעשה נפילות הנפה תתחיל עם מוט ריק ותוסיף משקל זה ישפר לך את הבלוק!

טכניקה סבבה יפה מאוד!
אתה צריך לשפר את הבלוק, כדאי לך לעשה נפילות הנפה תתחיל עם מוט ריק ותוסיף משקל זה ישפר לך את הבלוק!

כןן כדאי לך לעשות את מה שSOMO המליץ,אני עושה את זה באימונים וכבר הגעתי למשקל מטורף של 55 הנפה..

עכשיו ברצינות.כל הכבוד על ההנפה הזאת, חח מצחיק אותי שיש פה "מאמנים" שנותנים לך עצות איך להניף,לא דיברתי על סומו, תמשיך באותה דרך 100 קילו הנפה נראה קרוב!!!

• פותח/ת השרשור
טכניקה סבבה יפה מאוד!
זה לא שאני בוחר איך תראה התוכנית שלי. אבל בימי שישי, שזה ימי טכניקה הוא נותן לי לבצע את התרגיל הנ״ל.
תהיה בריא מתאמן עם שנסון ברקע.
אחלה PR ד"א.
המאמן הוא קווקזי, וזה משהוא אוהב לשמוע. מידי פעם הוא שם קצת רוק רוסי. אבל לפעמים יש מזה שירים כבדים שבא לך פשוט לפרק את הסטריאו.😃
כןן כדאי לך לעשות את מה שSOMO המליץ,אני עושה את זה באימונים וכבר הגעתי למשקל מטורף של 55 הנפה..

עכשיו ברצינות.כל הכבוד על ההנפה הזאת, חח מצחיק אותי שיש פה "מאמנים" שנותנים לך עצות איך להניף,לא דיברתי על סומו, תמשיך באותה דרך 100 קילו הנפה נראה קרוב!!!
זו המטרה שלי לשנה זו. מקווה להביא את ג׳רק ל-130

יפה מאוד! 🤘

מה זה בלוק?

הנעילה
ונפילות הנפה עובד רק על הנעילה, אתה מתחיל עם מוט על הגב באחיזה של הנפה
נופל לישיבה (התפיסה של המוט בסנאצ' בתחתית) ותוך כדי נועל את המרפקים

Peroman התקדמות מרשימה
אתה תופס את המוט גבוה מאוד, לאט לאט זה ישתפר, אם היית נופל ותופס למטה לא היית מצליח לייצב את המוט שים לב לזה

• פותח/ת השרשור
Peroman התקדמות מרשימה
אתה תופס את המוט גבוה מאוד, לאט לאט זה ישתפר, אם היית נופל ותופס למטה לא היית מצליח לייצב את המוט שים לב לזה

תודה! ת'כלס אני שמן, אז ככה שצריך לעבוד חזק על הנפילה למטה שתהיה מהירה יותר ואני אוכל לפגוש את המוט חזק יותר ולעלות מהר. חסר לי קצת בטחון בהתפרצות, לכן זה משפיע על היציבות למטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית