הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביטוח למוצרים אלקטרוניים, וחוק הגנת הצרכן?

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
משהו פה מכיר אתר עם החוקים של חוק הגנת הצרכן שקשורים לביטוח מוצרים אלקטרוניים?
בקצרה(למקרה שיש פה משהו שמבין בנושא), יש לנו כמה מוצרים בבית (מכונת כביסה, מדיח וכו'), שמבוטחים בחברה, והמכונת כביסה התקלקלה וכל הזמן שולחים לנו טכנאי הביתה שכביכול "מתקן", אבל בעצם לא עושה שום דבר. אני רוצה לראות האם יש פה עילה, להגשת תביעה.

קיצר אם יש פה איזה פאוורליפטר שמבין גם קצת בנושא הזה, יעזור לי מאוד...

---------- התגובה התווספה ב 21:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:57 ----------

הא וכמובן שאמא שלי דיברה איתם וביקשה טכנאי אחר, והם אמרו לה בסדר, ושולחים את אותו הטכנאי. אז אמרו לה שהוא הטכנאי של אזור הקריות. בקיצור מושכים אותנו, אז אני הולך לדבר אתם מחר, ואני פשוט רוצה תחמושת לארסנל שאני הולך לזרוק עליהם, למרות שאני מאמין שגם בלי זה אני אסתדר, אבל זה בהחלט יכול לעזור.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
רוב הפעמים כן, הבעיה שיש שם איזה פקידה חצופה שמנתקת תטלפון ברצוף(לפי מה שאמא שלי אומרת), מקסימום אני אסע לשם ואעשה בלאגן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
רוב הפעמים כן, הבעיה שיש שם איזה פקידה חצופה שמנתקת תטלפון ברצוף(לפי מה שאמא שלי אומרת), מקסימום אני אסע לשם ויעשה שם בלאגן.
זה סוג הדברים שלא צריך להיות לך בושה בהם, אתה לא צריך ללכת לשם - אתה צריך להתקשר ולא להרפות עד שהיא תשתגע אם היא שם, וגם תצעק ותאיים בתביעה(זה תמיד עוזר)
הא כן ועל הדרך תבקש גם איזה פיצוי קטן על עוגמת הנפש:jester:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עילה לתביעה, לא הילה.
בכל מקרה מאופן ההתנהלות שלהם אין ברירה אלא לבוא ולצעוק עליהם, אחרת הם ימשיכו לנתק ולסנן. למרות שאני לא בטוחה שניתן לתבוע ממש - תחלס מכרו לך מוצר (ביטוח) ועכשיו לפי התנאים הם שולחים טכנאי. אם כבר אז תביעה על עוגמת נפש או משהו בסגנון. אבל אתה יכול לאיים עליהם בכל מקרה וסתם לעשות בלגן בסגנון "השירות שלכם חרא אני אדאג שכולם ידעו מזה ואתלונן למועצה להגנת הצרכן".

אני חושבת שכדאי לך לחפש באתר של "המועצה הישראלית לצרכנות" - אולי תמצא מידע על מה שאתה יכול לעשות בעניין.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה זה בסדר אבל, צרכתי היום על הפקידה בטלפון, אני מאמין שזה כבר יסודר ביום ראשון, במידה ולא אמרתי לה שאני אבוא אליהם למשרדים ואתבע אותם.

תקווה שזה יעזור באמת.
אני קניתי טלויזיה, 3 פעמים שלחו טכנאי לתקן עד שבסוף נשבר, צעקנו עליהם שיחליפו את הטלויזיה, החליפו, קראנו לטכנאי אחרי זה עוד פעמיים. אני חושב שמאז אני כבר לא רואה טלויזיה חחחחח

• פותח/ת השרשור
אני ממש צרחתי עליה, עד כדי כך שאיזה 2 אחיות נכנסו לחדר אוכל של המיון בבית חולים רוטשילד כדי לראות מי זה שם צורח...

כשחזרתי הביתה אמא שלי אמרה לי שהפקידה עצמה התקשרה עליה ואמרה "דברתי עם הבן שלך, לא הצלחתי לענות לו(למרות שהיא יכלה לענות סתם המציאה לה איזה משהו, מרוב שצרחתי עליה פשוט לא היה לה תשובה לכלום), ושיום יום ראשון אני אשלח טכנאי עם חלק חדש והוא יתקן 100%".

בכללי צרחתי עליה בטלפון ששתלח טכנאי שיודע את העבודה ולא איזה אחד עם כיפה שבא כל פעם ולא ידע לסדר, ואחרי שהיא אמרה שיש רק אותו לאזור הקריות צרחתי עליה שתבטל תביטוח של כל מוצרי החשמל שיש לנו ביטוח אצלהם, כמובן שאני יחסוך מכם תפרטים, אבל לא סתם אומרים שבמדינה הזאת מבינים רק בצעקות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית