הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה עם ביטוח רכב בארצות הברית

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
טוב אז ככה, בהמשך לפוסט הוקדם שלי על הטיול לארהב אני מתכנן כנראה לקנות אוטו כי לשלם 4000 דולר השכרה זה מפגר. מתכנן לקנות רכב ב1500-2000 דולר ולנסוע איתו. כנראה טויוטה קורולה או מזדה 3 שנתון 2006 כזה.
עכשיו הבעיה שלי היא לגבי ביטוח. אני פשוט לא מצליח למצוא באינטרנט תשובה לכמה יעלה ביטוח במצב שלי (מספר נהגים מתחת לגיל 25 שלא גרים בארה"ב). יש מישהו שיש לו מושג מה הסדר גודל של המחירים? בנוסף איך זה עובד כשמטיילים בכמה מדינות, גם את זה לא הצלחתי להבין. אולי מהחברה שנמצאים שם ויכולים לבדוק איכשהו... תודה מראש 😕
@Crossfiter

טוב אז ככה, בהמשך לפוסט הוקדם שלי על הטיול לארהב אני מתכנן כנראה לקנות אוטו כי לשלם 4000 דולר השכרה זה מפגר. מתכנן לקנות רכב ב1500-2000 דולר ולנסוע איתו. כנראה טויוטה קורולה או מזדה 3 שנתון 2006 כזה.
עכשיו הבעיה שלי היא לגבי ביטוח. אני פשוט לא מצליח למצוא באינטרנט תשובה לכמה יעלה ביטוח במצב שלי (מספר נהגים מתחת לגיל 25 שלא גרים בארה"ב). יש מישהו שיש לו מושג מה הסדר גודל של המחירים? אולי מהחברה שנמצאים שם ויכולים לבדוק איכשהו... תודה מראש 😕
@Crossfiter

ממה שאני יודע אתה לא תוכל לבטח את עצמך אולי רק את הרכב עצמו וצד ג׳
ביטוחים פה זה עניין יקר, במיוחד לתייר.
תחפש חברות ביטוח אמריקאיות ותתחיל לעשות סקר שוק.
גייקו, אול סטייט וכל אלו, אני לא יודע אם הם בכלל יבטחו אותך אבל זה הפתרון היחד אם אתה מחליט לקנות רכב.
רק בחברות השכרה יבטחו אותך וזה גם לא הכי זול.

• פותח/ת השרשור
ממה שאני יודע אתה לא תוכל לבטח את עצמך אולי רק את הרכב עצמו וצד ג׳
ביטוחים פה זה עניין יקר, במיוחד לתייר.
תחפש חברות ביטוח אמריקאיות ותתחיל לעשות סקר שוק.
גייקו, אול סטייט וכל אלו, אני לא יודע אם הם בכלל יבטחו אותך אבל זה הפתרון היחד אם אתה מחליט לקנות רכב.
רק בחברות השכרה יבטחו אותך וזה גם לא הכי זול.
הקטע שבכל החברות האלה אני חייב באינטרנט להכניס כתובת מגורים וכאלה.. זה לא עם אופציה לתייר בכלל

אם היה לך ביטוח על שמך פה בארץ ב 3 שנים האחרונות
תתקשר לסוכן/חברה ותבקש אישור העדר תביעות של 3 שנים אחרונות באנגלית
כי ידרשו את זה ממך על מנת להוזיל את פרמיית הביטוח.

הקטע שבכל החברות האלה אני חייב באינטרנט להכניס כתובת מגורים וכאלה.. זה לא עם אופציה לתייר בכלל

זה מה שאמרתי לך, אני לא בטוח אם יבטחו אותך בכלל.
אתה צריך להבין שביטוח זה לא עניין פשוט גם לחברות הביטוח עצמן כי לבטח תייר זה בעייתי מאוד גם מבחינה משפטית.
אני בטוח שאיכשהו אפשר זה פשוט יהיה מאוד מסובך וקשה.

אם היה לך ביטוח על שמך פה בארץ ב 3 שנים האחרונות
תתקשר לסוכן/חברה ותבקש אישור העדר תביעות של 3 שנים אחרונות באנגלית
כי ידרשו את זה ממך על מנת להוזיל את פרמיית הביטוח.
ובנוסף לזה תלך למשטרה ותוציא אסמכתא שלא היו תביעות עליך ב X שנים האחרונות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית