כרטיסי ביקור - איפה אני מעצב אותם?

לפני שאתה משלם כסף למעצב - יש הרבה חברות שמציעות טמפלייטים של עיצוב לכרטיסים בחינם כשכל מה שנשאר לך זה רק למלא בהם את הטקסט הרלוונטי. כמעט כל בית דפוס שיש לו אתר באינטרנט מציע את זה.

עבדתי פעם עם מעצבת שעצבה לנו כרטיסי ביקור לעבודה, אם אתה רוצה אני יכול לנסות לקשר אותך איתה (היא משוגעת ויקרה אבל יש לה עבודות יפות). אני מסכים אבל עם יוגב, אפשר לחסוך עלויות משמעותית דרך הזמנה באינטרנט וזה יוצא מאוד מכובד ולא חרטא על קרטון.

תשחק קצת, תראה דוגמאות
זה לא צריך להיות משהו מטורף, העיקר שתהיה מקצועי .(כמאמן או מה שאתה רוצה בשבילו את הכרטיס) והכרטיס ישמש רק לאמצעי קשר איתך

בגלל הכרטיס לא יקחו דווקא אותך

תחפש טמפלטים בחינם בגוגל ותתאים אותו לפרטים שלך, תשלח לבית דפוס זול מקומי ותצא עם עסקה טובה.

תפשפש קצת במדריכים של פוטושופ, אני בטוח שתצליח לעשות משהוא נחמד בעצמך ותחסוך סכום לא מבוטל.

• פותח/ת השרשור
תודה לכם..
מצאתי כמה אתרים שמציעים כרטיסים מוכנים, יש לכם המלצות לאתרים מומלצים?

בייתריס״ט יש לי חברה שמעצבת מדהים ואני בטוח שתוכל לעשות לך עבודה פיצוץ במחיר טוב.
צור איתי קשר בהודעה פרטית ואמסור לך פרטים ואתה מעוניין!

כל טוב

עבדתי פעם עם מעצבת שעצבה לנו כרטיסי ביקור לעבודה, אם אתה רוצה אני יכול לנסות לקשר אותך איתה (היא משוגעת ויקרה אבל יש לה עבודות יפות). אני מסכים אבל עם יוגב, אפשר לחסוך עלויות משמעותית דרך הזמנה באינטרנט וזה יוצא מאוד מכובד ולא חרטא על קרטון.

מה כתוב בכרטיס ביקור של דוקטור לפילוסופיה?🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית