הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כך ייראה האייפון 5 (תמונות)

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426

נחשפו רמזים למבנה אייפון 5

יצרני חלקים בסין פרסמו את הראיות המוצקות ביותר עד כה: מספר חלקים מהם יורכב המכשיר החדש. צפוי: מסגרת דקה יותר ואולי מסך גדול יותר

עדויות מצולמות ממפיץ חלקים בסין מציגות את מה שעשוי להיות כיסוי הדיגיטייזר של מסך מכשיר האייפון. על פי הדיווח של אתר 9to5 Mac, מבנה המסך צפוי להיות דומה לזה של האייפון 4, אך שטח נוסף על פני המכשיר הוחכר לצורך הגדלתו של אזור התצוגה. אמנם קשה לזהות בתמונה, אך מדובר ככל הנראה במסך בגודל 4 או 4.3 אינץ', בדומה למספר מכשירי אנדרואיד שיצאו לאחרונה.

61074.jpg

מסך אייפון 5

על פי הדיווחים, אפל צפויה להציג מכשיר אייפון משופר בקיץ 2011 והשמועות גורסות בין היתר שזה יכלול בנוסף למסך המוגדל גם כרטיס SIM מובנה לנוחות ספקיות התקשורת הסלולרית ומעבד A4 משודרג. על פי חלק מהמקורות, אייפון 5 עשוי להיות זול יותר יחסית לדגמים הקודמים. בנוסף, למכשיר צפויה להיות מצלמה מעט משוכללת יותר מ-5MP המותקנת במכשירי אייפון 4. נכון לרגע זה, ההשערות נעות בין 8 ל-12 מגה-פיקסל.
באתר פריוטק לקחו את ההשערות צעד אחד קדימה ו"הלבישו" את אייפון 4 במסך המוגדל של אייפון 5, לכאורה.

Iphone-5.jpeg

אייפון 5 - מוק-אפ

מקורות: [SIZE=-1]http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=783643
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=783643
[SIZE=-1]http://www.9to5mac.com/53901/iphone-5-part-surfaces-shows-larger-display-and-thinner-bezel[/SIZE]
[/SIZE]

לא אני רציני לגמרי. זה לא קצת אירוני שהיא מייצרת בסין?

אני לא ליצן אני באמת לא יודע איך העולם של אלקטרוניקה עובד, האם הכל כבר מיוצר בסין??

• פותח/ת השרשור
לא אני רציני לגמרי. זה לא קצת אירוני שהיא מייצרת בסין?

אני לא ליצן אני באמת לא יודע איך העולם של אלקטרוניקה עובד, האם הכל כבר מיוצר בסין??
כן, אם כי החלקים יכולים להגיע ממדינות אחרות אבל העבודה עצמה וההרכבה תתבצע בסין.

• פותח/ת השרשור
ואוו איזו חדשנות מטורפת!!!! לרוץ לקנות!
החדשנות הכי גדולה של המכשיר שזה יתמוך ב LTE (4G) רק בגלל זה אולי כדאי לקחת את זה, אבל האינטרנט שיש כרגע מספיק מהיר לי, ואני בחיים לא חותם יותר חוזה עם AT&T

החדשנות הכי גדולה של המכשיר שזה יתמוך ב LTE (4G) רק בגלל זה אולי כדאי לקחת את זה, אבל האינטרנט שיש כרגע מספיק מהיר לי, ואני בחיים לא חותם יותר חוזה עם AT&T

לא חותם עם AT&T נו...
ניראה אותך חותם עם אורנג' או סלקום LOL

• פותח/ת השרשור
לא חותם עם AT&T נו...
ניראה אותך חותם עם אורנג' או סלקום LOL
לפי מה שהבנתי כבר לא צריך לחתום עם אף חברה בארץ.
ותתפלא המחירים בארץ הרבה יותר נמוכים מארה"ב לחבילות דקות ואינטרנט, רק המכשירים יקרים אבל יש החזרים בארץ וסיבסודים.
מה גם שהקליטה בארץ ה-רבה יותר טובה מבארה"ב כי המדינה קטנה קל לפזר אנטנות.

לפי מה שהבנתי כבר לא צריך לחתום עם אף חברה בארץ.
ותתפלא המחירים בארץ הרבה יותר נמוכים מארה"ב לחבילות דקות ואינטרנט, רק המכשירים יקרים אבל יש החזרים בארץ וסיבסודים.
מה גם שהקליטה בארץ ה-רבה יותר טובה מבארה"ב כי המדינה קטנה קל לפזר אנטנות.

+ לא סופרים את האזרח הקטן ושמים לו אנטנות בדוד מים על הגג.

לא, לא תהיינה התקשרויות עתידיות בינינו. סטיב התנהג לא יפה בשיחה האחרונה שלי איתו.

אני מנייאק אם אפל מוציאים מצלמה יותר טובה מ8MP.
עדיין לא בטוח לגבי הליבה כפולה(כדאי להם מאוד אחרת הם יפגרו ברמה שיש בשוק)

Samsung galaxy s II FTW

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית