הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל כך מרגיז!!!

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
סתם פוסט פריקה של הימים האחרונים
יש לי ליד הבית גן עם מתח ומקבילים וגם יש לי טבעות כך שהייתי בטוח שאני מסודר לסגר או לפחות חשבתי
נדהמתי לגלות שנעלו אותו עם מנעולים מכל כיוון וגם את זה לקחו
בזמן שליד הבית של ביבי 15 אלף מטומטמים מפגינים בלי מסיכות ובחוף הים חוגגים במסווה של הפגנה כי כל עוד זה הפגנה מותר
וגינה ציבורית שבקושי 2-3 אנשים שמדי פעם עולים על המתח את זה סוגרים אז באמת אין לי כבר מילים לטמטום

בדיוק אותו הדבר קרה לי, אני בא לפארק כושר ליד הבית ומשני הצדדים פשוט שמו שערים עם מנעולים ואי אפשר להכנס, עירייה מטומטמת.

שכחת לציין שגם בישיבות ובתי כנסת ובכלל בשכונות של חרדים מצטופפים חופשי על הבר ורובם ללא מסיכות ובטח לא שמירת מרחק.

מקור: אני אישית עד לזה ):

• פותח/ת השרשור
שכחת לציין שגם בישיבות ובתי כנסת ובכלל בשכונות של חרדים מצטופפים חופשי על הבר ורובם ללא מסיכות ובטח לא שמירת מרחק.

מקור: אני אישית עד לזה ):
לגמרי נגד זה
יש פה שיקול דעת מפגר
ואנחנו אוכלים אותה בחיים לא נצא מהסגר

בדיוק אותו הדבר קרה לי, אני בא לפארק כושר ליד הבית ומשני הצדדים פשוט שמו שערים עם מנעולים ואי אפשר להכנס, עירייה מטומטמת.
איזה טמטום, אתה יכול לטפס פשוט לא? גדר של חצי מטר שמים בדכ ואף אחד לא אוכף את זה

איך לך אפשרות לתלות אותם איפה שהוא בבית?
(אם לא עולה בראש פרסם תמונות של החדר אני בטוח שנוכל לעזור)

מי שמפר סגר / הולך בלי לעטות מסכה בעזה מרביצים לו עם אלות, שוטרים שם אשכרה מסתובבים עם אלות.
דרך לא דרך, אבל עושה את העבודה

• פותח/ת השרשור
איך לך אפשרות לתלות אותם איפה שהוא בבית?
(אם לא עולה בראש פרסם תמונות של החדר אני בטוח שנוכל לעזור)
אם אני יתלה את זה על משקוף הוא ישבר
מרוב שאני נואש שעה ניסיתי לתלות את זה על עצים באמצע הרחוב אבל זה לא אפשרי כי גם אם הגזע חזק יש שיפוע
בכל זאת אני יצלם למרות שאין סיכוי כי יש לי בית ישן וזה מסוכן

תגנוב לאבא בקבוק ויסקי תעשה מימנו בקטב, ותתחיל להתחרפן שם.
סלם אבל אני מבין אותך זה זין.

החדר כושר שלי כנראה יפתח בשושו ונבוא לשעתיים ביום כל אחד בשקט, הלוואי לכולם היה מנהל קטלני כמו שלי

אם אני יתלה את זה על משקוף הוא ישבר
מרוב שאני נואש שעה ניסיתי לתלות את זה על עצים באמצע הרחוב אבל זה לא אפשרי כי גם אם הגזע חזק יש שיפוע
בכל זאת אני יצלם למרות שאין סיכוי כי יש לי בית ישן וזה מסוכן
יש לכם חניה אולי או סתם גן שעשועים שפתוח הבנתי שלאלו עדיין אפשר ללכת

לך לכאורה באמצע הלילה עם הדבר הזה ששובר מנעולים ופתח לך את השערים, תבוא יום יומיים אחרי, ואם מישהו אומר לך משהו תגיד שהיה פתוח

• פותח/ת השרשור
לך לכאורה באמצע הלילה עם הדבר הזה ששובר מנעולים ופתח לך את השערים, תבוא יום יומיים אחרי, ואם מישהו אומר לך משהו תגיד שהיה פתוח
ענק לא חשבתי על זה
אבל ינעלו שוב בטח
יש לכם חניה אולי או סתם גן שעשועים שפתוח הבנתי שלאלו עדיין אפשר ללכת
יש חניה אבל לא מצאתי איפה אפשר לתלות שם וגם שעשועים מתחת לבית אחד קטן מעפן אין כל כך גם , לתלות על מה שמחזיק את הנדנדות אני מפחד כי זה הכל פה ישן וזה בטח ישבר זה גם ככה לא יציב וזה גם יותר מדי נמוך
לא הצלחתי למצוא מקום אחד נורמלי בקרבת בקרבת הבית שלי שאפשר לתלות שם

תשבור את זה לכאורה ועד שינעלו שוב תוכל להתשמש אם בכלל ינעלו שוב, העירייה מספיק עסוקה

• פותח/ת השרשור
תשבור את זה לכאורה ועד שינעלו שוב תוכל להתשמש אם בכלל ינעלו שוב, העירייה מספיק עסוקה
תתפלא עד כמה זמן פנוי יש להם לטפל בשטויות כאלה במקום לטפל במפרי בידוד
מזל שיש לי מתח ומקבילים בעבודה זה סתם באסה לעשות חלק מהאימון בעבודה וחלק כשאני חוזר הביתה וגם אני מן הסתם לא יביא איתי את הטבעות לעבודה ויתלה שם
מזל בכלל שיש לי טיפה זמן לעשות 4 סטים מתח ועוד 4 מקבילים

אצלי אפשר להתגנב בקלות לפארק, אבל בכל מקרה אני מעדיף לא להסתכן.
למזלי יש לי טבעות אולימפיות, רק צריך למצוא מקום לתלות אותן... נקווה שהעצים ליד הבית שלי איתנים מספיק.

עצה על הפנים, יש היום מצלמות בפארקים
מקסימום תטפס, אבל אל תגרום נזק לשערים

• פותח/ת השרשור
אם אני מוצא מקום לתלול את הטבעות אני מסודר עד אז נצטרך לעשות תאימון בחלקים
זה גם משהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית