הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוף סייקל 1

• פותח/ת השרשור amitat
  • פורסם בתאריך

amitat

משתמש מתחיל
164
0
נק' מוניטין:
-69
164
0
שלום לכולם!

סיימתי סייקל 1.
test' enantate 500mg 1-10
dbol 30mg 1-4
כוריגון ונולבדקס עכשיו..

בן 25 בקרוב, 1.65 ,משקל 72,אחוז שומן 8-9%,יד 41.
מתאמן כבר כמעט 9 שנים.

תזונה במהלך הסייקל:
50 קל' לכל קילו משקל גוף.
חלבון פי 3.
מולטי ויטמין ON, אומגה 3, ויטמין C,גולד,סיריוס מאס.

לא מרוצה מהסייקל בכלל, אני לא רואה שינוי, למרות שעליתי 6 ק"ג(הייתי 66).
מאוכזב ומיואש כבר, במיוחד מהרגליים לא זזות, שלא נדבר על התאומים, שאין טעם לאמן אותם בכלל..

תמונות כאן.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001946419426&sk=photos
לא יודע מה לעשות,יש הצעות??
נעצרתי בשבוע ה-5, מאז לא עליתי, כמה שהוספתי אוכל, לא הצלחתי לעלות.

תודה לכולם..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בקיצור כל הסייקל הזה על הפנים. ירדתי 4 ק"ג..
השקעתי תחיים, 3 שקי סיריוס מאס, גולד,מולטי ויטמין, אוכל בלי סוף , אימונים רצחח. ובסוף מהה??
יורד הכל, פצעים בגב בסוף הסייקל,השערות בגוף גדלו יותר וגם נזק בריאותי..
קיצור דיכאון אשש!!

לא יודע מה בדיוק עשית אבל כנראה תזונה לקויה (זה לא רק קלוריות) חוסר התאוששות או שניהם

לא מפתיע...

אני במקומך אוכל יותר - הרבה יותר, שתראה תמשקל גוף עף בהתחלה ואז תוריד בהדרגה, עובד בתוכנית עם התאוששות מספקת ועובר נטו לאימוני כוח (ממש בקטנה תרגילים מבודדים).

בהצלחה בעתיד.

אולי הטסט היה מזוייף ורק הדיבול אמיתי ?

בהנחה שאכלת 50 קקל לכל קילו ו3 גרם חלבון לקילו, זה לא הגיוני

לא מזוייף.
לא יודע יש לי גוף קשה.. כנראה הייתי צריך סייקל חזק יותר..

לא חוכמה להגיד יש לי גוף קשה אז פעם הבאה אני יקח עוד חומרים...

זה כמו שתגיד אני לא גודל ביד אז אני יעשה 20 סטים לא רק 2.

אתה עושה משהוא לא טוב, תנסה לנתח מה, מה אתה יכול לשנות לטובה.

חברים חברים כל מה שאתם אומרים הוא לא נכון נ ק ו ד ה. להגיד דברים כמו לאכול הרבה יותר שהמשקל עף וכל מני דברים כאלה זה טעות ומראה על חוסר הבנה. גם דברים כמו יש לי גוף קשה והייתי צריך סייקל יותר חזק זה גם קישקוש. ההערכה שלי היא תכנית אימונים לקויה חוסר התאוששות וכנראה כמו שאני רואה פה לעיתים לתכופות תזונה לקויה. אם אתה רוצה תשובה יותר מפורטת תן פרטים עליך מה עשית בסייקל תכנית אימונים כמה נחת מה אכלת ונראה איפה טעית.

חברים חברים כל מה שאתם אומרים הוא לא נכון נ ק ו ד ה. להגיד דברים כמו לאכול הרבה יותר שהמשקל עף וכל מני דברים כאלה זה טעות ומראה על חוסר הבנה. גם דברים כמו יש לי גוף קשה והייתי צריך סייקל יותר חזק זה גם קישקוש. ההערכה שלי היא תכנית אימונים לקויה חוסר התאוששות וכנראה כמו שאני רואה פה לעיתים לתכופות תזונה לקויה. אם אתה רוצה תשובה יותר מפורטת תן פרטים עליך מה עשית בסייקל תכנית אימונים כמה נחת מה אכלת ונראה איפה טעית.

הוא העלה תוכנית אימון
והוא רשם מה הוא אכל (ערכים) 50 קקל לקילו, 3 גרם חלבון לקילו.

אולי הוא לא עבד כבד, כי לתוכנית שלו כן יש נפח לא רע (לא שאני אומר שהיא טובה, אבל זה כן צריך היה לעבוד)

לכן העלתי השערה שאולי הטסט מזוייף והדיבול לא, שהביא את התופעות לוואי ואת העליה במשקל ואחר כך הירידה בנוזלים ככה שהוא הרוויח רק 4 קילו

• פותח/ת השרשור
הוא העלה תוכנית אימון
והוא רשם מה הוא אכל (ערכים) 50 קקל לקילו, 3 גרם חלבון לקילו.

אולי הוא לא עבד כבד, כי לתוכנית שלו כן יש נפח לא רע (לא שאני אומר שהיא טובה, אבל זה כן צריך היה לעבוד)

לכן העלתי השערה שאולי הטסט מזוייף והדיבול לא, שהביא את התופעות לוואי ואת העליה במשקל ואחר כך הירידה בנוזלים ככה שהוא הרוויח רק 4 קילו

תופעות לוואי בדרך כלל יש לא? ואני מדבר רק בסוף הסייקל.
בהתחלה רק פצעים בפנים..
והרווחתי רק 2 ק"ג..:(

2 קילו לחודש או ל5 שבועות לא רע בכלל. בהנחה שזה שריר 😛

תופעות לוואי בדרך כלל יש לא? ואני מדבר רק בסוף הסייקל.
בהתחלה רק פצעים בפנים..
והרווחתי רק 2 ק"ג..:(
אם אתה כרגע על הנתונים שרשומים לך בפרופיל זה אומר שבכלל לא היית בפלוס קלורי.
להשאר על 8 אחוז שומן בסייקל "מסה" זה בלתי אפשרי, אלה עם כן אתה מקוצען.
בכל מקרה אתה יכול להירגע ושלא יאכילו אותך פה לוקשים, בסייקל של חודשיים אתה לא תעלה 5 קילו שריר, במיוחד שהוא סייקל בסיסי ולא מתקדם.

אני לא ראיתי את התמונה וגם לא יכול לראות (מחשב עבודה) אני לא ראיתי את תכנית האימונים ולא את התפריט שלו. אז אני לא יכול לחוות דיעה. אבל אין לי ספק שהוא עשה משהוא לא נכון. אין דבר כזה במידה שהכל מתוקטק שלא עולים לא קיים. אני בסייקל האחרון שלי עליתי 10 קילו. וזה לא סייקל ראשון וגם לא מינונים משגעים. אבל בכל היה מחושב ומתוקטק.

אני לא ראיתי את התמונה וגם לא יכול לראות (מחשב עבודה) אני לא ראיתי את תכנית האימונים ולא את התפריט שלו. אז אני לא יכול לחוות דיעה. אבל אין לי ספק שהוא עשה משהוא לא נכון. אין דבר כזה במידה שהכל מתוקטק שלא עולים לא קיים. אני בסייקל האחרון שלי עליתי 10 קילו. וזה לא סייקל ראשון וגם לא מינונים משגעים. אבל בכל היה מחושב ומתוקטק.

בכייייף עדי - הנה התמונה שלו - הוא אומר שהוא 8 א.ש

17369210000194641942.jpg

בכייייף עדי - הנה התמונה שלו - הוא אומר שהוא 8 א.ש

17369210000194641942.jpg
8% הוא לא. באיזור ה 12-13 יש שם עם מה לעבוד. לא יודע עם הוא בשלב של סייקל אבל זה כבר לא משנה. קיצר כמו שאמרתי צריך לראות את התפריט כדי לחוות דיעה. זה שהוא אומר שהוא אכל 50 קלוריות לקילו לא אומר לי כלום.

8% הוא לא. באיזור ה 12-13 יש שם עם מה לעבוד. לא יודע עם הוא בשלב של סייקל אבל זה כבר לא משנה. קיצר כמו שאמרתי צריך לראות את התפריט כדי לחוות דיעה. זה שהוא אומר שהוא אכל 50 קלוריות לקילו לא אומר לי כלום.

זה תופעה ברורה ומודה גם אני לא חף מפשע, אבל אנשים נוטים להעריך עצמם מאוד לא באובייקטביות בעניין א.ש.

קליפר מכאני ומדידה\מודד טוב יכול להחזיר לקרקע.

• פותח/ת השרשור
אם אתה כרגע על הנתונים שרשומים לך בפרופיל זה אומר שבכלל לא היית בפלוס קלורי.
להשאר על 8 אחוז שומן בסייקל "מסה" זה בלתי אפשרי, אלה עם כן אתה מקוצען.
בכל מקרה אתה יכול להירגע ושלא יאכילו אותך פה לוקשים, בסייקל של חודשיים אתה לא תעלה 5 קילו שריר, במיוחד שהוא סייקל בסיסי ולא מתקדם.

זה מרגיע אותי!!
בקשר לאחוזי שומן בתמונה ההיא הייתי מלא מים. יש לי שם תמונות, אין מצב שאני 12..

בקיצור כל הסייקל הזה על הפנים. ירדתי 4 ק"ג..
השקעתי תחיים, 3 שקי סיריוס מאס, גולד,מולטי ויטמין, אוכל בלי סוף , אימונים רצחח. ובסוף מהה??
יורד הכל, פצעים בגב בסוף הסייקל,השערות בגוף גדלו יותר וגם נזק בריאותי..
קיצור דיכאון אשש!!

כמו שאמרתי לך..
לדעתי הטסט מזוייף.

או שאולי תאגור תחצאים LOL

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית