הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוף סייקל 1

• פותח/ת השרשור amitat
  • פורסם בתאריך

amitat

משתמש מתחיל
164
0
נק' מוניטין:
-69
164
0
שלום לכולם!

סיימתי סייקל 1.
test' enantate 500mg 1-10
dbol 30mg 1-4
כוריגון ונולבדקס עכשיו..

בן 25 בקרוב, 1.65 ,משקל 72,אחוז שומן 8-9%,יד 41.
מתאמן כבר כמעט 9 שנים.

תזונה במהלך הסייקל:
50 קל' לכל קילו משקל גוף.
חלבון פי 3.
מולטי ויטמין ON, אומגה 3, ויטמין C,גולד,סיריוס מאס.

לא מרוצה מהסייקל בכלל, אני לא רואה שינוי, למרות שעליתי 6 ק"ג(הייתי 66).
מאוכזב ומיואש כבר, במיוחד מהרגליים לא זזות, שלא נדבר על התאומים, שאין טעם לאמן אותם בכלל..

תמונות כאן.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001946419426&sk=photos
לא יודע מה לעשות,יש הצעות??
נעצרתי בשבוע ה-5, מאז לא עליתי, כמה שהוספתי אוכל, לא הצלחתי לעלות.

תודה לכולם..

נערך לאחרונה:
אין צורך בנובלודקס. זה כדור שעושה נזק יותר מתועלת... רק במקרה של עיקצוצים לוקחים בהמלך הסייקל.. אחרי הסייקל מיותר וזה רק יגרום לך נזק..

6 קילו זה בכלל לא הרבה כנראה שנפלת על זיוף

לא יודע איך נראת לפני אבל אתה נראה כרגע סבבה לגמרי יחסית לסייקל ראשון. מה שכן ניתן להבין זה שהפלג גוף תחתון שלך חלש יחסית לעליון בגלל המשקל שלך והגובה. תבדוק את האימונים שלך ותראה מה אתה יכול לשפר.
יכולים לעזור לך פה.
לגביי הנולבדקס אחרי הסייקל חובה להשתמש בו כחלק מהpct כמובן שיהיו אנשים שיחשבו אחרת, בכל מקרה זו הדיעה הרווחת כאן.

נערך לאחרונה:
שלום לכולם!

סיימתי סייקל 1.
dbol 30mg 1-4
כוריגון ונולבדקס עכשיו..

מתאמן כבר כמעט 9 שנים.

תזונה במהלך הסייקל:
חלבון פי 3.

מאוכזב ומיואש כבר, במיוחד מהרגליים לא זזות, שלא נדבר על התאומים, שאין טעם לאמן אותם בכלל..

תמונות כאן.

תודה לכולם..

תן תיאור מדוייק יותר של תכנית התזונה שלך ותכנית האימונים שלך. משקלי עבודה מנוחה כמה שיותר פרטים יותר טוב על מנת לראות איפה פיספסת.

אין צורך בנובלודקס. זה כדור שעושה נזק יותר מתועלת... רק במקרה של עיקצוצים לוקחים בהמלך הסייקל.. אחרי הסייקל מיותר וזה רק יגרום לך נזק..

6 קילו זה בכלל לא הרבה כנראה שנפלת על זיוף

על סמך מה אתה אומר את מה שאתה אומר? אתה יכול לגבות את ההצהרות האלה?

שלום לכולם!

סיימתי סייקל 1.
dbol 30mg 1-4
כוריגון ונולבדקס עכשיו..

מתאמן כבר כמעט 9 שנים.

תזונה במהלך הסייקל:
חלבון פי 3.

תמונות כאן.

תודה לכולם..

גם אני בסייקל ראשון זהה לשלך מבחינת חומרים ומינונים...
אני ככבר קרוב ל 4 שבועות בסייקל ועליתי קרוב ל 8 קילו. גם אני צורך חלבון וגיינרים ומתאמן כמו מטורף... האמת שלפני שבוע הזריקות טסטס התחילו להשפיע ואני מרגיש אותם הרבה יותר חזק מהדיאנבול שהיה די מאכזב לעומת מה שציפיתי ממנו

• פותח/ת השרשור
גם אני בסייקל ראשון זהה לשלך מבחינת חומרים ומינונים...
אני ככבר קרוב ל 4 שבועות בסייקל ועליתי קרוב ל 8 קילו. גם אני צורך חלבון וגיינרים ומתאמן כמו מטורף... האמת שלפני שבוע הזריקות טסטס התחילו להשפיע ואני מרגיש אותם הרבה יותר חזק מהדיאנבול שהיה די מאכזב לעומת מה שציפיתי ממנו

כל אחד זה משפיע אחרת, במיוחד שאתה גובה 192...
אני כבר לא יודע למי להקשיב, כל אחד אומר משהו אחר.

ששאלתי את סטס, הוא אומר שהסייקל הזה לא נכון בכלל, וצריך DBOL כל ה-8 שבועות, וסייקל ל-8 שבועות. עוד הוא אומר שצריך באסטרים ארוכים להתחיל מגבוה ולרדת, כלומר 750 לשבוע..

---------- התגובה התווספה ב 10:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:01 ----------

תן תיאור מדוייק יותר של תכנית התזונה שלך ותכנית האימונים שלך. משקלי עבודה מנוחה כמה שיותר פרטים יותר טוב על מנת לראות איפה פיספסת.

על סמך מה אתה אומר את מה שאתה אומר? אתה יכול לגבות את ההצהרות האלה?

משקלי עבודה:
סקוואט -150
דיד- 120
חזה- 120
מבחינת תזונה אני חלבון פי 3, פחמימה פי 6 7.

האימונים עשיתי ABCD ,חזרות 6-10
A- חזה, קדמית
B-רגליים+תאומים
C-גב, כתפיים
D-חזה, אחורית
הייתי מוסיף עוד אימון רק על התאומים.

3 עד 4 תרגלים לכל שריר, בין 4-5 סטים, ידיים לא יותר מ-2.
כל שבוע יוצא לי אימון אחד שהוא פעמיים.

כל אחד זה משפיע אחרת, במיוחד שאתה גובה 192...
אני כבר לא יודע למי להקשיב, כל אחד אומר משהו אחר.

ששאלתי את סטס, הוא אומר שהסייקל הזה לא נכון בכלל, וצריך DBOL כל ה-8 שבועות, וסייקל ל-8 שבועות. עוד הוא אומר שצריך באסטרים ארוכים להתחיל מגבוה ולרדת, כלומר 750 לשבוע..

---------- התגובה התווספה ב 10:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:01 ----------

משקלי עבודה:
סקוואט -150
דיד- 120
חזה- 120
מבחינת תזונה אני חלבון פי 3, פחמימה פי 6 7.

האימונים עשיתי ABCD ,חזרות 6-10
A- חזה, קדמית
B-רגליים+תאומים
C-גב, כתפיים
D-חזה, אחורית
הייתי מוסיף עוד אימון רק על התאומים.

3 עד 4 תרגלים לכל שריר, בין 4-5 סטים, ידיים לא יותר מ-2.
כל שבוע יוצא לי אימון אחד שהוא פעמיים.

מי זה סטס? ומה זה השטויות האלה דיבול 8 שבועות ואסטרים ארוכים להתחיל מגבוה ולהוריד במינון קישקוש מארץ הקישקושים. תקרא את בנעוצים את הפוסט על האסטרים זה יעשה לך שכל. עכשיו לגבי שאר הדברים. איזה תרגילים אתה עושה לדוגמא? תן פירוט יותר טוב של המאכלים שאתה אוכל האם התפריט קבוע אתה אוכל כל יום משהו אחר יש צ'יטים אין צ'יטים כמה אתה ישן בלילה? תפציץ בפרטים הכל חשוב. זה שווה לי לתחת שאתה אומר שאתה אוכל *3 חלבון ו *7 פחמימה.

חברים תפסיקו עם השטויות האלה אורלים לתקופה ארוכה תתחילו עם הרגלים כאלה וזה לא יגמר טוב לטווח הארוך. בטח ובטח אם אתם נוהגים גם לשתות קצת אלכוהול שאתם יוצאים. החרא הזה זה רעל ויש לו השפעות לא קלות על שומנים וכולסטרול. תתחיל להתשמש בשכל שלכם. כל פעם אותם שטויות כי איזה בודיבילדר מטומטם במכון שלכן עושה את. ולא לא אכפת לי שהוא 180 קילו על 1% שומן. זה מעניין לי תתחת. סליחה עם אני נשמע נסער אבל נמאס לי שמוע את השטויות שאנשים עושים כאילו דיבול זה מסטיק.

חברים תפסיקו עם השטויות האלה אורלים לתקופה ארוכה תתחילו עם הרגלים כאלה וזה לא יגמר טוב לטווח הארוך. בטח ובטח אם אתם נוהגים גם לשתות קצת אלכוהול שאתם יוצאים. החרא הזה זה רעל ויש לו השפעות לא קלות על שומנים וכולסטרול. תתחיל להתשמש בשכל שלכם. כל פעם אותם שטויות כי איזה בודיבילדר מטומטם במכון שלכן עושה את. ולא לא אכפת לי שהוא 180 קילו על 1% שומן. זה מעניין לי תתחת. סליחה עם אני נשמע נסער אבל נמאס לי שמוע את השטויות שאנשים עושים כאילו דיבול זה מסטיק.

מסכים איתך.
אגב הוא דיבר על סטס סטטוס.. אתה בטח מכיר.

זה סבבה להיות חזק למשך 8 שבועות אבל לא סבבה לכבד אחר כך.
ולבחור שאמר שלא צריך נולבדקס, אתה תיקח אחריות אחר כך אם יהיה לו ג'ינו?

סטס סטטוס??? לא יודע מי זה. אתה מתכוון לסטורזנברג?

אני מאוד מעוניין לשמוע מדוע טמוקסיפן זה חרא ועל סמך מה הוא מבסס את הטענות שלו זה צריך להיות מעניין 😃

סטס סטטוס??? לא יודע מי זה. אתה מתכוון לסטורזנברג?

אני מאוד מעוניין לשמוע מדוע טמוקסיפן זה חרא ועל סמך מה הוא מבסס את הטענות שלו זה צריך להיות מעניין 😃

לא יודע למה הוא קורא לעצמו ככה
http://www.facebook.com/?sk=lf#!/profile.php?id=1128583791

אתה לא רוצה לשמוע איזה עוד דברים הוא אומר תאמין לי..

"
אני מציע לך לנסות לעבוד ככה:
תרגיל כוח בישביל גירוי כוח ושאר התרגילים לפימפום...ודיים מאוד טוב מגיבים לפימפום...אבל הוא באמת צריך ליהות חזק...אתה צריך לסיים אמון במצב שבקושי יכול לקפל את היד...
לדוגמה אתה יכוללנסות תוכנית כזות:
כפיפה מרפקים עם מוט 3-4 *6-8 חזרות עד כישלון מלא בסט אחרון
כפיפה מרפקים עם דמבלים 3-4 *8-12
כפיכה מרפקים בכרום עם חבל 3-4* 10-15
לחיצה צרפתית עם דמבלים בשכיבה או לחיצה בסמית אחיזה צרה 3-4*6-8 עד כישלון בסט אחרון
פשיתה מרפקים בכרוס עם חבל 3-4* 8-12
קיק באק 3-4*12-15

אני גם ממליץ בסוף של כול חלק גוף לעשות סט אחד 20-25 חזרות להגיע לפימפום מלא...
"

"
כופפי המרפק מורכבים מ4 שרירים עיקריים- בייספס בראכי, ברכיורדיאליס, בראכיאליס ופרונטור טרס. על מנת למקסם את ההיפרטרופיה האפשרית ביד הקדמית יש לעבוד על כל ה4.
"

;susss;susss;susss

"
להוריד דחוף את חמאת בוטנים...בימקום תיקח 2 כפות של שמן זיית או שמן פישתן דחיסה קרה...תישתדל לא לעבור 100 גר שומן ביום...זה מיותר...
"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית