הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משטח קירור ללפטופ

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
אם המחשב עובד באופן תקין, אין לך מה לדאוג.

אבל היי, זה הכסף שלך...

• פותח/ת השרשור
כי הוא התחיל להתחמם הרבה לאחרונה ואני עובד איתו המון.
יש משהו קצת יותר זול? יש לי 15.6 אינץ'.

20 דולר זה מחיר סביר. היו לי שני משטחי קירור ב7 דולר אבל אחרי שימוש של כמה חודשים הם הלכו לעולמם. קנינו בסוף משטח של Cooler Master בקצר יותר ובלעדיו המחשב של חברה שלי היה מגיע לטמפרטורות של טיגון ביצה ומתאבד. [SIZE=-1][/SIZE]

אולי יש בעיה במאוורר או שהצטבר אבק
יש ניידים שתמיד מתחממים אבל אם זה התחיל לאחרונה אולי שווה לבדוק במעבדה
קרוב לודאי שיצא יותר יקר לבדוק ולתקן אבל לדעתי עדיף.

מתחמם הרבה? אבק במאווררים.
בכ"מ בלי קשר אם תקנה או לא כדאי לנקות מידי פעם את המאווררים.

אני לא מתכוון להתווכח, כמו שאמרתי - הכסף שלך.
מציע לך לבדוק קודם טמפ' ורק אם באמת צריך אז תקנה.
אם כבר אתה קונה משטח קירור, אז קנה משהו מאחת החברות האלו - Antec, Zalman , Cooler Master .

סתם בשביל הקטע , 60 מעלות זה עוד נחשב תקין לחלוטין לכל רכיבי המחשב.
ויש גם רכיבים שטמפ' של 100 מעלות זה בגדר נורמלי (למשל כרטיס מסך).
ושוב, רק לצורך העניין - עור הגוף נכווה בטמפ' של 50-55 מעלות... אז גם אם זה מרגיש חם, זה לא אומר כלום.

מניח שצריך לפתוח ת'לאפטופ קודם (?)
אני מאלה שאח"כ ישארו עם כמה ברגים ספייר ביד...

מניח שצריך לפתוח ת'לאפטופ קודם (?)
אני מאלה שאח"כ ישארו עם כמה ברגים ספייר ביד...
כן ולא. אם יש לך פתחים של מאוררים בצידי המחשב אפשר פשוט לנקות עם הספריי שם, זה לא יהיה אידאלי כל כך אבל אם מתעצלים לפתוח את המחשב זה פיתרון.
בגדול אין בעיה לפתוח לפטופים מדובר על ברגים בלבד, אם אתה מפחד תכין לעצמך דף, תצייר את המחשב ותעשה עיגולים איפה בדיוק הוצאת את הברגיים, בד"כ מדובר על 6-8 ברגים.

• פותח/ת השרשור
השיטה הטובה ביותר לאנשים שחסר להם חוש טכני זה אכן ספריי אויר.
הרמתי איזה 500 מהצבא וכולם כבר נגמרו :(

מי שמרסס בספריי או בקומפרסור לתוך המאוורר וגוף הקירור בלי לפתוח את הנייד מסתכן בקלקול גוף הקירור/מאוורר. כל מה שאתם תרססו שם פשוט יעוף אל תוך הנייד וייתקע בגוף הקירור עוד יותר. וזה בלתי אפשרי כמעט לתת זרם אוויר כך שכל האבק והלכלוך יצאו מהצד השני.

תפתחו קודם את הנייד זה סה"כ כמה ברגים, הוראות לפירוק לכל נייד עם תמונות אפשר למצוא בגוגל.

אני מנקה עם שואב אבק, זה עושה אחלה עבודה (זה גורם גם למאוורר להסתובב ואז האבק יוצא)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית