הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
שלום, התוכנית אימונים הנוכחית שלי היא AB כשתוכנית A היא פעמיים בשבוע וB היא פעם אחת בשבוע.. המטרה היא חיטוב הגוף.
רובכם אומרים שהתוכנית לא תביא לשום דבר ביחס לתוכניות שיש בהם סקווט,ודדליפט.
השאלה היא איך אני אוכל לשלב סקווט בלבד בתוכנית חיטוב שלי? כלומר :

1. כמה פעמים בשבוע, ובאיזו תוכנית ( A או B ) ?
  2. באיזו תדירות אמורה להיות ההתקדמות, לנסות לעלות כל משקל אימון או קודם כל להסתגל לטכניקה עם אותו משקל?
  3. האם ישנן תוכניות אימונים של חיטוב אשר כוללים סקווט ואתם ממליצים לעבור על פיהם?
  4. האם אימון של 5-6 פעמים בשבוע (כלומר 3 פעמים בשבוע AB, ושלוש פעמים בשבוע בבית לעשות כפיפות בטן,מתח,מקבילים) יכול לפגוע בהתאוששות שלי בצורה משמעותית כשאני מגיע לימים של אימון AB?
  5. האם לעשות כפיפות בטן כל יום יכול לפגוע בהתאוששות שלי בצורה משמעותית שיהיה לי קשה בזמן אימון AB לעשות תרגילים כמו סקווט,ועוד?

שלום, התוכנית אימונים הנוכחית שלי היא AB כשתוכנית A היא פעמיים בשבוע וB היא פעם אחת בשבוע.. המטרה היא חיטוב הגוף.
רובכם אומרים שהתוכנית לא תביא לשום דבר ביחס לתוכניות שיש בהם סקווט,ודדליפט.
השאלה היא איך אני אוכל לשלב סקווט בלבד בתוכנית חיטוב שלי? כלומר :

1. כמה פעמים בשבוע, ובאיזו תוכנית ( A או B ) ?
  2. באיזו תדירות אמורה להיות ההתקדמות, לנסות לעלות כל משקל אימון או קודם כל להסתגל לטכניקה עם אותו משקל?
  3. האם ישנן תוכניות אימונים של חיטוב אשר כוללים סקווט ואתם ממליצים לעבור על פיהם?
  4. האם אימון של 5-6 פעמים בשבוע (כלומר 3 פעמים בשבוע AB, ושלוש פעמים בשבוע בבית לעשות כפיפות בטן,מתח,מקבילים) יכול לפגוע בהתאוששות שלי בצורה משמעותית כשאני מגיע לימים של אימון AB?
  5. האם לעשות כפיפות בטן כל יום יכול לפגוע בהתאוששות שלי בצורה משמעותית שיהיה לי קשה בזמן אימון AB לעשות תרגילים כמו סקווט,ועוד?

1. יש תכנית אימונים של לייל שהיא AB והאתה יכול לוותר על דדליפט שם.
2. שים משקל קל אבל שיהיה משקל. למה? כדי לעבוד על הטכניקה כי אי אפשר לעבוד עליה עם מוט ריק.
3. FBW
4. רוב הסיכויים שיפגע בהתאוששות בתקופת מסה ובטוח שיפה בתקופת חיטוב.
5. כן וזה לא יועיל בשום דבר.

6. תתחיל לעשות חיפוש בפורום אתה באמת מעלה יותר מידי פוסטים שחזרו על עצמם כמה וכמה פעמים.

• פותח/ת השרשור
1. יש תכנית אימונים של לייל שהיא AB והאתה יכול לוותר על דדליפט שם.
2. שים משקל קל אבל שיהיה משקל. למה? כדי לעבוד על הטכניקה כי אי אפשר לעבוד עליה עם מוט ריק.
3. FBW
4. רוב הסיכויים שיפגע בהתאוששות בתקופת מסה ובטוח שיפה בתקופת חיטוב.
5. כן וזה לא יועיל בשום דבר.

6. תתחיל לעשות חיפוש בפורום אתה באמת מעלה יותר מידי פוסטים שחזרו על עצמם כמה וכמה פעמים.
7. האם המשקל שאני אשים בכדי לעבוד על טכניקה אמור להיות אותו משקל גם אחרי שאני אעשה את הטכניקה בצורה נכונה בזמן חיטוב? והאם אני צריך לעלות משקלים בזמן חיטוב בסקווט ובאיזו תדירות?

לא.
תעבוד על טכניקה וכשתהיה לך טכניקה טובה תעלה משקל ואתה כבר תרגיש אם זה קל או קשה.
כשנהיה קשה אז שההעלאות יהיו נמוכות.

אל תגיע לכשל בחיטוב כי אתה לא תתאושש.

תדירות? אתה תקבע אבל את תעלה כל אימון 20 קילו אלא כ5. (בתור התחלה וכשנהיה כבר קשה אז 2.5)

• פותח/ת השרשור
לא.
תעבוד על טכניקה וכשתהיה לך טכניקה טובה תעלה משקל ואתה כבר תרגיש אם זה קל או קשה.
כשנהיה קשה אז שההעלאות יהיו נמוכות.

אל תגיע לכשל בחיטוב כי אתה לא תתאושש.

תדירות? אתה תקבע אבל את תעלה כל אימון 20 קילו אלא כ5. (בתור התחלה וכשנהיה כבר קשה אז 2.5)
8. האם להמשיך עם תוכנית AB כמו שיש לי עכשיו בלי סקווט ודדליפט יוכלות לתת לי תוצאת חיטוב מעולה אחרי 3 חודשים? כלומר הורדת האחוז שומן ב 3%-4%

תפסיק לפתוח נושאים כל יום. יש לך שאלות חדשות תשאל בנושא האחרון שפתחת.

• פותח/ת השרשור
אני לא מצליח להתמודד בצורה נכונה עם המידע שצברתי, אני מנסה לקבל את עזרתכם בעניין, ואתם מסתייגים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית