הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע התחלתי היום סייקל 1

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
התחלתי היום סייקל ראשון :

סוס' 600 מ"ג (מפוצל לשתי זריקות של 300 מ"ג בשבוע), כאשר הפרש של 3.5 ימים בין זריקה לזריקה. למשך 8 שבועות.
דיבול 20 מ"ג (פעמיים ביום - בוקר וערב). למשך 6 שבועות.
שניהם שייכים לחברת סיירוקס.

PST : כוריגון + כלומיד (ונולבה בצד למקרה ביטחון במידה ויהיה חשש לג'ינו) לקראת סיום הסייקל.

המטרה ?! 75, 80 קילו מאסה.
נתונים אחרונים לפני תחילת הסייקל :
גובה : 1.65
משקל : 66
אוכל 6 ארוחות מלאות ביום (עם תפריט לעלייה במאסה).
תכנית אימונים AB ויעבור בהמשך ל-ABCD.

נערך לאחרונה:
אתה עושה בשכל. רק רפואי.
סתם מעניין אותי, אתה טוען שסיירוקס הם על הפנים מאז ומתמיד או שבזמן האחרון האיכות של החומרים ירדה דרסטית? כי אני עוד לא שמעתי משהו שנתקל בבעיות עם החומרים.
ותקן אותי אם אני טועה אבל הרבה מאוד מהחומרים ה"רפואיים" הם בעצם זיופים שקשה מאוד לעלות על הזיוף שלהם, אז איך הם עדיפים על כל אנדרגרואנד אחר?

סתם מעניין אותי, אתה טוען שסיירוקס הם על הפנים מאז ומתמיד או שבזמן האחרון האיכות של החומרים ירדה דרסטית? כי אני עוד לא שמעתי משהו שנתקל בבעיות עם החומרים.
ותקן אותי אם אני טועה אבל הרבה מאוד מהחומרים ה"רפואיים" הם בעצם זיופים שקשה מאוד לעלות על הזיוף שלהם, אז איך הם עדיפים על כל אנדרגרואנד אחר?

אני השתמשתי בסיירוקס כמה פעמים כל פעם החומר גרם לי לאבססטים וכאבים. אמנם החומר עובד מה שברור שיש שם סטרואידים. אבל הייצור של החומר הוא באיכות ירודה. אני יכול להגיד לך גם שכל מי שאני מכיר שהתשמש בחומרים שלהם התלונן על כאבים. הבעיה פה בארץ אנשים לא מבינים מהחיים שלהם ולא מבינים מה משמעות האכאב ממה הוא נובע ולמה הוא יכול לגרום. אני שמעתי טיעונים כגון "מה אתה רוצה כל ה UG כואב זה בגלל כמות האלכוהול" ושטויות כאלה. זה מראה על בורות לשמה. אני לעולם לא אגע בזבל הזה הבריאות שלי חשובה לי יותר מדי.

לגבי חברות הפארמה. זה נכון שיש הרבה זיופים וצריך להות זהיר ולדעת לזהות זיופים. אבל בהנחה שיש לך את הדבר האמיתי אין בכלללללללל מה להשוות מוצר שהוא רפואי לבין מוצר שהוא UG. ועוד משהו סיירוקס זה זבל גם בהשוואה ל UG אחר. יש חברות UG שהמוצרים שלהם איכותיים ולא גורמים כלל לכאבים והכל הולך איתם חלק.

• פותח/ת השרשור
איך הסוסטנון (הרפואי כמובן) 250 באמפולות של חברת אורגנון ?! הבנתי שהם מגיעים מתורכיה או הולנד לרוב, והם חומר רפואי לכל דבר ואף נחשב לאיכותי.
תודה.

• פותח/ת השרשור
זהו, עכשיו השאלה היא איך נדע שאנו לא נופלים על הזיוף ?!

עכשיו עוד שאלה לי בבקשה אליך עדי.
מה צריכים לבצע את בדיקות הדם ?! ישר לאחר הסייקל או רק לאחר ה-PCT ?!
מה צריך להיות הנורמל וכמה "טבעי" שיש לאחר שצורכים טסט' ברמה די גובהה יחסית ?!
איזה בדיקות צריכים לבצע (ידוע לי שתפקודי כבד, לחץ דם, הורמונליים וכו'), יש עוד משהו דרסטי ?!
בתודה,
יום טוב וחג שמח.

אתה צריך לדעת איך לזהות זיוף ויש כמה דרכים מה שכן צריך ניסיון
לגבי בדיקות דם אני תמיד עושה בדיקות מקיפות לפני הסייקל כולל בדיקות הורמונליות. בזמן הסייקל בדיקות דם כלליות כגון כבד כליות ספירת דם כולסטרול שומנים בדם וכו ולאחר הסייקל בדיקות מקיפות.

• פותח/ת השרשור
פשש יפה.
טוב נראה לי שאחכה לסיום הסייקל (רקר לאחר ה-PCT) ואז יעשה בדיקות מקיפות שכוללות הכל מהכל ..
בנתיים מרגיש לי טוב בלי העין הרע.
תודה בכל אופן.
חג שמח והמשך יום טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית