הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט-ראשון....

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך
מחברים הבנתי שדני מזרחי די קשוח,שהנרייטה בכלל קשוחה ושאבנר סופר-קשוח חחחחח

כולם קשוחים וכולם טובים ..........

תלוי את מי שואלים
מי שעבר אצלם "תעשה הכל רק אל תדרוס מישהו והיא/הוא תעביר/יעביר אותך"
מי שלא עבר "גם אם תנהג מושלם היא/הוא לא תעביר/יעביר אותך"

בסופו של דבר זה תלוי באיך שאתה נוהג... אף אחד לא מחפש להכשיל רוצים לראות שאתה נוהג טוב

אני עברתי לפני חודש טסט 2 וקיבלת שעה מעולה לטסט זה הייתה גם השעה שלי,
אין הרבה תנועה ועדיף בבוקר מאשר בצהריים.
אתה לחוץ? זה נורמלי, אין אחד שלא לחוץ. אני רציתי למות מרוב לחץ. גם בטסט הראשון וגם בשני..
הבעיה שלי הייתה שלקחתי את זה שנכשלתי בטסט הראשון קשה מאוד, ובכלל לא צריך להתייחס לזה.. לא עברת ? לא נורא אל תתייחס לעבר ותקח עוד 2-3 שיעורים כדי לדאוג שתנהג יותר טוב,
בקיצור שיהיה לך המון בהצלחה ותכתוב פה מה יצא ותזכור לנסות להרגע כמה שיותר ואם נכשלת, לא נורא , זה שטויות.

• פותח/ת השרשור
אני עברתי לפני חודש טסט 2 וקיבלת שעה מעולה לטסט זה הייתה גם השעה שלי,
אין הרבה תנועה ועדיף בבוקר מאשר בצהריים.
אתה לחוץ? זה נורמלי, אין אחד שלא לחוץ. אני רציתי למות מרוב לחץ. גם בטסט הראשון וגם בשני..
הבעיה שלי הייתה שלקחתי את זה שנכשלתי בטסט הראשון קשה מאוד, ובכלל לא צריך להתייחס לזה.. לא עברת ? לא נורא אל תתייחס לעבר ותקח עוד 2-3 שיעורים כדי לדאוג שתנהג יותר טוב,
בקיצור שיהיה לך המון בהצלחה ותכתוב פה מה יצא ותזכור לנסות להרגע כמה שיותר ואם נכשלת, לא נורא , זה שטויות.

אני אזכור את זה,כל-פעם שאני חושב על הטסט אני מרגיש מן כזה פרץ של לחץ אף-פעם לא הרגשתי ככה אפילו לא לפני הבגרויות של שנה-שעברה,אני אגיע לטסט כמה שיותר רגוע שאני אוכל(:

גם לי זה היה, הייתי חושב על זה והייתי מרגיש נורא... לחץ מציק כזה....
משום מה בבגרויות אני לא נלחץ, אבל מזה כן נלחצתי והמון...
אני לא הצלחתי להרגיע את עצמי לפני הטסט, הגעתי לחוץ רצח.
אבל ברגע שהוא התחיל הכול עבר....

גם לי זה היה, הייתי חושב על זה והייתי מרגיש נורא... לחץ מציק כזה....
משום מה בבגרויות אני לא נלחץ, אבל מזה כן נלחצתי והמון...
אני לא הצלחתי להרגיע את עצמי לפני הטסט, הגעתי לחוץ רצח.
אבל ברגע שהוא התחיל הכול עבר....

בבגרויות בתחילת הבחינה אני כולי לחוץ אבל זה עובר זריז ..
בבגרות הראשונה שלי שנה שעברה היה קשה לי להרדם בלילה הייתי לחוץ כמו טמפון

קצת שאלה לא קשורה , אני רוצה לגשת לטסט בסביבות יולי - אמצע אוגוסט במקסימום . מתי כדאי לי להתחיל ללמוד ?

תשמע, עזוב אותך מאיזה שעה אתה, איזה יום,אם אתה ראשון או שני, איזה מיכסה של עובר יש וכל השטויות האלה.
תנהג טוב - תצליח.
תבין, הם באים ליראות אם יש לך ביטחון בכביש ונהיגה טובה . הם רוצים ליראות שאתה לא מפחד מדברים או מתרגש יותר מידי משטויות וגם נהיגה זהירה וטובה.
בכל זאת שתדע שהם לא מחפשים נהיגה THE BEST כי מהשיעורים עם המורה לעומת הזמן מלווה אתה תילמד פי 100 יותר בתקופת המלווה זה עיניין של ניסיון.
אני נהגתי כמו שכתוב בתמרורים היה 60 , בלי לחשוב ראיתי כביש שלא קרוב לאיזור שילדים קטנים יקפצו לכביש.
שמתי הילוך 4 ונהגתי כמו שצריך - עברתי =]
תשים לב לתמורורים ,תאמת ממה שאני הייתי ראשון זה טוב כי המורה היה איתך על המסלול לפחות ב90% ממנו, ככה שאין הפתעות, לעומת שני שיש אינסוף דרכים להגיע חזרה.
ובשעה 7 אתה לא תצטרך ניראלי לעבור לנתיב של התחבורה הציבורית ולהסתבך עם זה. תשאל את המורה.

בהצלחה מקווה שתצליח

בבגרויות בתחילת הבחינה אני כולי לחוץ אבל זה עובר זריז ..
בבגרות הראשונה שלי שנה שעברה היה קשה לי להרדם בלילה הייתי לחוץ כמו טמפון

קצת שאלה לא קשורה , אני רוצה לגשת לטסט בסביבות יולי - אמצע אוגוסט במקסימום . מתי כדאי לי להתחיל ללמוד ?

תלוי בקצב שלך,
אני עשיתי תוך 10 ימים, 10 שיעורים..
אני התחלתי בדצבמבר, והרישיון היה אצלי באמצע פברואר.
בד"כ מתחילים 2.5-3 חודשים לפני היום הולדת/או במקרה שלך יולי-אוגוסט

• פותח/ת השרשור
טסט על-הפנים,הייתי יותר מידי לחוץ ועשיתי הרבה שטויות.
אני לא יודע מה היה השם של הטסטר שלי אבל הוא היה מניאק ברמות! אם מישהו יודע,טסטר שמן אם אני לא טועה דתי ויש לו שן-אחת בולטת כזה מהפה.
נכנס לאוטו אמרתי לו בוקר-טוב הוא התיישב קרא את הטופס-ירוק שאלתי אותו מה השם שלו,והוא ישר התחיל לצרוח עליי שהוא רק התיישב ולמה אני שואל אותו שאלות ולמה ככה ולמה ככה,הבנתי שעשיתי טעות ששאלתי אותו את השאלה הזאת אבל למה להתפרץ עליי ככה? גם ככה אני לחוץ משהו מפחיד אז בכלל הוא הוריד לי את הביטחון.

סתם לדעת.. מה היה אכפת לך השם שלו?
זה סתם מראה "לקקנות" כזאת ..
הביא לך ברקס? נגע בהגה? משהו?

• פותח/ת השרשור
סתם לדעת.. מה היה אכפת לך השם שלו?
זה סתם מראה "לקקנות" כזאת ..
הביא לך ברקס? נגע בהגה? משהו?

סתם עניין אותי,בעצם שלא מרצון של התחנפות פשוט שמעתי על טסטרים כאלה וטסטרים כאלה אז עניין אותי מי הוא,10 דק' ראשונות היו מושלמות מהרגע שהתכבה לי המנוע בצומת לא מרומזר פעמיים הכול התחיל להידרדר.
וכן הוא נגע לי ממש חלש בברקס

לא נורא חבר.
שטויות.
להבא אל תשאל אותו שאלות, אם הוא אומר בוקר טוב תחזיר לי, אין לך צורך לשאול אותו שאלות מיותרות זה חסר טעם...
באת לנהוג לא לנהל שיחה,
ואל תקח את זה קשה, בסוף אתה תעבור וחוץ מהעניין של הכסף זה לא כזה משנה איזה טסט עוברים..
בהצלחה גבר! תיידע פה מה נסגר בטסט הבא

• פותח/ת השרשור

לא.... יש דבר כזה מכסה יומית ואני יודע את זה ממקור ראשון.

טוב אז ככה:
טסט ראשון תאכלס הייתי לחוץ כמו טמפון סך הכל נהגתי בסדר גמור (הוא לא דפק לי ברקס או נגע לי בהגה או משהו) אבל לא היה מספיק טוב בשביל לעבור על המכה הראשונה (הפניות ימינה לא היו מספיק קרובות והייתי הססן בנהיגה).
טסט שני קיבלתי את גיל המכשיל הטסטר הכי מגעיל וממורמר במשרד הרישוי. 2 מטר של פסולת אנושית (ועוד אחריי הטסט המורה שלי אמר לי שהוא התגרש מאשתו יום לפני). איך שהוא נכנס לאוטו הוא התחיל לצעוק עליי שהאגרה שלי מקומטת ושהמראות באוטו לא נקיות ושהוא לא רוצה לבחון אותי.. תאכלס ישר ידעתי מה הולך להיות. בסוף יצאנו לדרך ואחריי 5 דק' נהיגה שלא היה לי שום טעות עצרתי בתמרור עצור והוא החליט שלא עצרתי!! נשכתי את השפתיים והמשכתי את הטסט ובסוף נכשלתי בגלל זה.
טסט שלישי קיבלתי את הטסטר שהיה אחראי על כל הטסטרים במשרד הרישוי (בחור צרפתי קטן) 10 דק' לפני שהטסט התחיל דיברתי איתו והסתלטבנו היה אחלה טסטר אבל הייתי בטראומות קשות מהטסט הקודם ונהגתי חרא (הוא דפק לי 3 ברקסים). סוף הטסט הוא היה יותר עצוב ממני שלא עברתי ואמר לי שאם הייתי נוהג אפילו קצת יותר טוב הוא היה מעביר אותי....
טסט רביעי קיבלתי עוד פעם את גיל המכשיל אבל הפעם נהגתי 30 דק' מושלם ולא היה ברירה לממורמר הזה אלא להעביר אותי... 😛

מיקי
גיל המכשיל
המנהל של משרד הרישוי
גיל המכשיל
מי המורה שלך אגב?

יש מצב שיש אחד בשם אבי? הטסטר שהייתי הייתו צרח עליי כל-כך הרבה מתחילת הטסט שנראלי שהצלחתי לקלווט בכל הצרחות האלו שהשם שלו אבי,בחור עם כרס מכובדת כזאת כיפה אם אני לא טועה ושן אחת בולטת כזה מהפה

תפסיק להתעסק בטסטרים שלך מה זה חשוב?
תתעסק בנהיגה וככה תעבור, גם עם הטסטר הכי חרא שיש תראה לו שאתה יודע לנהוג בלי טעויות והוא יעביר אותך. זה לא קשור

מה זה משנה מה השם שלו עכשיו, דפדף.
כמה שתחשוב יותר על הטסט הקודם ככה תבוא יותר דכאוני ועם פחות בטחון.
קח 2-3 שיעורים לפני הטסט הבא תבוא מוכן ואל תבוא בראש מה יקרה אם אני יכשל או אם אני יקבל טסטר חרא, תבוא בגישה של אני לא הולך לתת לחארות האלה לאשוק אותי בעוד 500 שקל והיום אני מסיים את זה.

הטעות הכי גדולה זה להלחץ, עשיתה חניה יצא עקום? תבקש לתקן. תראה לו שאתה שואף לשלמות אף אחד לא באמת שומאכר בטסט אבל תראה לו שאתה מודע לסביבה והוא יעביר גם אם לא הכל מושלם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית