שלום.
אתמול היה לי את האימון השלישי בשבוע של 5X5 כמו כל אימון אחר.
היה אחלה אימון אבל סקוואט קשה מאוד אני חושב שזה היה הRM3 שלי בחזרה האחרונה נלחמתי עם המוט איזה 5 שניות.
בערב הסתכלתי במראה וראיתי נקודות אדומות/סגולות כאלו על הפנים שלי בעיקר מעל העניים.
אבל בכללי על כל הפנים ועל הצוואר והכתפיים קצת.
מחר אני אמור להרים את אותו המשקל ל5 חזרות שלמען האמת אני לא חושב שאני אצליח.
היום בערב אבא שלי ראה את זה והשתגע עלי הוא לא ממש אוהב את העובדה שאני מרים משקולות ולדעתו אני לא מרים יותר מ40 קילו כי הוא חושב שזה הרבה.
אני מתלבט האם לעשות 125*5 או לעשות עוד שבוע כמו השבוע הזה.
מצד אחד אם אני לא עושה 125*5 זה יכול לפגוע לי בהתקדמות וזה די מבאס כי אחרי תקופה שלא התקדמתי ורק עכשיו התחלתי לחזור למסלול אז לצאת מזה זה לא כיף.
מצד שני אם אני כן עושה את האימון אני מסתכן בזה שאולי אכן יהיה לי קשה עם המשקל החדש ושאולי יתפוצצו לי עוד נימים ואז אם אבא שלי רואה את זה תיהיה לי בעיה.
מה לדעתכם כדי לי לעשות והאם יש איזו דרך למנוע התפוצצות נימים/ להסתיר את זה?
תודה ולילה טוב לכולכם.
אתמול היה לי את האימון השלישי בשבוע של 5X5 כמו כל אימון אחר.
היה אחלה אימון אבל סקוואט קשה מאוד אני חושב שזה היה הRM3 שלי בחזרה האחרונה נלחמתי עם המוט איזה 5 שניות.
בערב הסתכלתי במראה וראיתי נקודות אדומות/סגולות כאלו על הפנים שלי בעיקר מעל העניים.
אבל בכללי על כל הפנים ועל הצוואר והכתפיים קצת.
מחר אני אמור להרים את אותו המשקל ל5 חזרות שלמען האמת אני לא חושב שאני אצליח.
היום בערב אבא שלי ראה את זה והשתגע עלי הוא לא ממש אוהב את העובדה שאני מרים משקולות ולדעתו אני לא מרים יותר מ40 קילו כי הוא חושב שזה הרבה.
אני מתלבט האם לעשות 125*5 או לעשות עוד שבוע כמו השבוע הזה.
מצד אחד אם אני לא עושה 125*5 זה יכול לפגוע לי בהתקדמות וזה די מבאס כי אחרי תקופה שלא התקדמתי ורק עכשיו התחלתי לחזור למסלול אז לצאת מזה זה לא כיף.
מצד שני אם אני כן עושה את האימון אני מסתכן בזה שאולי אכן יהיה לי קשה עם המשקל החדש ושאולי יתפוצצו לי עוד נימים ואז אם אבא שלי רואה את זה תיהיה לי בעיה.
מה לדעתכם כדי לי לעשות והאם יש איזו דרך למנוע התפוצצות נימים/ להסתיר את זה?
תודה ולילה טוב לכולכם.
נערך לאחרונה: