הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עצות לשיפור האתר... (בבקשה מכולם להיכנס)

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,430
מנהל
נק' מוניטין:
58,707
103,279
12,430
אם יש משהו על ליבכם אנא ספרו לנו, כל טענה/מענה/הצעה תתקבל בברכה.
אם אתם לא רוצים לרשום כאן ברבים ניתן לשלוח לי הודעה פרטית או לשלוח לי מייל [email protected]

תודה 😃

אולי יש כבר את האפשרות ואני לא מודע, אבל מה לגבי האפשרות למחוק חלק מהקבצים המצורפים. מה1.86 מגה שהאתר נותן.

אפשרות קלה לנקות הטרלות ויתר שטויות מהלוג שלו מבלי לפנות למנהל 😃

להוסיף עוד שדה אופציונאלי (היכן שרשומים גובה\משקל כו) של תוכנית אימונים

נערך לאחרונה:
אופציה לרשום איזה סקוואט אתה עושה
HB של הגברים עם ביצים
LB של הכוסיות

ברצינות, לעשות בפרופיל לינקים מומלצים ואז יהיה אפשר להפנות ללוג שלך ועוד כל מני שטויות
נניח כל אחד יוכל לשים 3-5 לינקים שבא לו שם

• פותח/ת השרשור
אולי יש כבר את האפשרות ואני לא מודע, אבל מה לגבי האפשרות למחוק חלק מהקבצים המצורפים. מה1.86 מגה שהאתר נותן.

אפשרות קלה לנקות הטרלות ויתר שטויות מהלוג שלו מבלי לפנות למנהל 😃

להוסיף עוד שדה אופציונאלי (היכן שרשומים גובה\משקל כו) של תוכנית אימונים
תבדוק אם עכשיו הקטע של הקבצים המצורפים סודר, זו הייתה בעיה בהגדרות של משתמשי כבוד, למשתמשים רגילים זה ללא הגבלה.
אני אבדוק את הקטע הזה של הפרופיל/להוסיף עוד שדות מידע.

להפסיק להתיימר להיות נייטרליים ולהודות במה שהאתר הפך להיות,זה הכי מפריע.
לילה טוב.

כשאתה לוחץ על השם של מישהו אז רשום
"צפה בפרופיל אישי"
"בלה בלה"
"מצב עוד הודעות שנכתבו על ידיXXX"

משום מה ניראה לי יותר הגיוני יהיה רשום שם "מצא" ולא "מצב"
וגם ששם המשתמש לא יהיה דבוק ל-"ידי"
סתם הערה קטנה...

ואולי להוסיף איפה שרשום גובה משקל וכו' אפשרות של "חדר כושר"
אולי נמצא פה אנשים שמתאמנים ממש מתחת לאף שלנו...

לילה טוב.

מסכים, האתר התמסחר בהחלט (הייתה תקופה נחמדה שהאתר היה האנדרדוג שלא תלוי באף אחד ודיי עושה ואומר מה שבא לו...).

חוץ מזה אופצייה מעולה זה שתהיה רישמה ב"קישורים מהירים" שלך של כל ההודעות שהגבת בהם, ותוכל לראות באיזה הודעות אנשים אחרים הגיבו אחריך. (כמו שיש בIOPANEL), ככה יחסך לנו להכנס לפרופיל שלנו ולחפש את הפוסטים שהגבנו בהם לאחרונה.

• פותח/ת השרשור
לילה טוב.
אתה רוצה שנשים פירסומות של פאמפרס במקום פירסומות של תוספי תזונה?

גם אני לא יכול למחוק קבצים שצרפתי משום מה...

זה גם היה דפוק בקבוצה של תורמים, סידרתי את זה לכל הקבוצות עכשיו, לכולם יש ללא הגבלה.

כשאתה לוחץ על השם של מישהו אז רשום
"צפה בפרופיל אישי"
"בלה בלה"
"מצב עוד הודעות שנכתבו על ידיXXX"

משום מה ניראה לי יותר הגיוני יהיה רשום שם "מצא" ולא "מצב"
וגם ששם המשתמש לא יהיה דבוק ל-"ידי"
סתם הערה קטנה...

ואולי להוסיף איפה שרשום גובה משקל וכו' אפשרות של "חדר כושר"
אולי נמצא פה אנשים שמתאמנים ממש מתחת לאף שלנו...

סודר ה"מצב" זו הייתה בעיה בתירגום המערכת, יש עוד הרבה כאלו, ככה זה כשחובבנים עושים את העבודה (קבוצה של מתרגמים שנכחדו מהעולם).
השם משתמש הופרד מהמילים האחרות. חד"כ אני אבדוק מה אפשר לעשות עם זה, הבעיה שלמעלה רצו גם תוכנית אימונים ותהיה לכל אחד רשימת מכולת מתחת לשם משתמש, זה לא פרקטי כבר.

מסכים, האתר התמסחר בהחלט (הייתה תקופה נחמדה שהאתר היה האנדרדוג שלא תלוי באף אחד ודיי עושה ואומר מה שבא לו...).

חוץ מזה אופצייה מעולה זה שתהיה רישמה ב"קישורים מהירים" שלך של כל ההודעות שהגבת בהם, ותוכל לראות באיזה הודעות אנשים אחרים הגיבו אחריך. (כמו שיש בIOPANEL), ככה יחסך לנו להכנס לפרופיל שלנו ולחפש את הפוסטים שהגבנו בהם לאחרונה.

בזמן שהאתר היה "אנדרגראונד" המסד נתונים של האתר שקל 20MB, כיום הוא שוקל 500MB יש הוצאות הרבה יותר גדולות על איחסון/תיחזוק/בניית מערכות חדשות וכו', אני לא מוכן להפסיד כסף ולתחזק את האתר הזה מהכיס שלי מצטער. מדובר בהוצאות של כמה פעמים בשנה של אלפי שקלים, שנה שעברה בניתי 2 מערכות לקילוגרם, הראשונה הייתה כושלת והיה ביזבוז כסף מוחלט, השנייה (הנוכחית) כבר יותר טובה אבל עדיין יש לה מפה לשם באגים. המערכות של קילוגרם ו LBS כל הזמן מתעדכנות ודורשות תיחזוק ושידרוג ותיכנות וקידוד (VB פחות WP הרבה יותר).

לגבי ההודעות שהגבת בהם, באינדקס של הנושאים בכל פורום יש מעטפה ליד כל נושא, אם למעטפה יש סימן כחול בצד שמאל שלה, ז"א שהגבת באותו האשכול. אם הסימן הזה אדום ז"א שהנושא נעול. אם אין סימן ז"א שלא הגבת שם.
אם אתה מתכוון ב IOPANEL ל "נושאים רשומים" אתה יכול להפעיל את זה בלוח בקרה שלך.
כנס לכאן:
http://www.lbs.co.il/profile.php?do=editoptions
תחפש
מצב הרשמה ברירת מחדל להודעות
תבחר שם:
"הרשמה ללא דיווח בדואר אלקטרוני"
ואז יהיה לך את זה בקישורים מהירים.

כדאי לשים את הכל הרשומות בפרופיל האישי. ולא בצד כל הודעה כי זה יהיה עמוס.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה הפאונטה שלך? בזמן שרשמתי את זה יבואן וחנות אחרת היו כבר מפורסמים בפורום, כרגע מפורסם מישהו אחר. כמו שאמרתי, אני לא מוכן להפסיד כסף על האתר הזה ולתחזק אותו בעצמי, פתחתי לפני כמה חודשים את עניין התרומות מחדש, תרמו לי 3 אנשים, והורדתי את זה כי לא הייתה הענות.
אם אתה רוצה בוא תשלם על תיחזוק האתר + כל השידרוגי מערכת שעושים מידי פעם ואני אוריד את כל הפירסומות ונחייה בעולם ורוד.
מה גם שאני עדיין לא תלוי באף גוף או חברה כזו או אחרת, לא אתבייש ואומר שהציעו לי סכומים לא קטנים כדי לקנות את האתר וגם כדי להפוך אותו לחנות וסירבתי כי אני יודע שזה יהרוס את הקהילה.

בנוסף אני בכלל לא מבין למה אני צריך להצטדק כאן, אין לך מושג ולא קלוש במה כרוך להרכיב אתר כזה עם קהילה ופורטל מאמרים בגודל שיש ל LBS.

אולי לפתוח תת פורומים גם לאירובי - אתלטיקה, התעמלות מכשירים (ובאופן כללי לאנשים שמעוניינים לשפר גמישות) ולאמנויות לחימה?

ברצינות, לעשות בפרופיל לינקים מומלצים ואז יהיה אפשר להפנות ללוג שלך ועוד כל מני שטויות
נניח כל אחד יוכל לשים 3-5 לינקים שבא לו שם

מצטרפת. זה יותר נוח מאשר להכניס את כל הלינקים בתוך החתימה.

אני חושב שיהיה מועיל אם תהיה אפשרות לפנות אל משתמש בהודעה באשכול ושהוא יקבל על כך התראה. דבר דומה קיים בפייסבוק, כאשר שמים את התו "@" לפני שם המשתמש.
בצורה כזו, אפשר יהיה לשאול משתמש שאלה בהודעה ואותו המשתמש יהיה מודע לכך ויוכל לענות.

אולי לעשות אפשרות של הודעות גולשים, ולא רק הודעות פרטיות?
ומשה, פורום אירובי זה רעיון מצוין! :D

אני חושב שיהיה מועיל אם תהיה אפשרות לפנות אל משתמש בהודעה באשכול ושהוא יקבל על כך התראה. דבר דומה קיים בפייסבוק, כאשר שמים את התו "@" לפני שם המשתמש.
בצורה כזו, אפשר יהיה לשאול משתמש שאלה בהודעה ואותו המשתמש יהיה מודע לכך ויוכל לענות.
יש אפשרות דומה, שמצטטים את המשתמש אז מופיע לו התראה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית