הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עצות לשיפור האתר... (בבקשה מכולם להיכנס)

אני חושב שיהיה מועיל אם תהיה אפשרות לפנות אל משתמש בהודעה באשכול ושהוא יקבל על כך התראה. דבר דומה קיים בפייסבוק, כאשר שמים את התו "@" לפני שם המשתמש.
בצורה כזו, אפשר יהיה לשאול משתמש שאלה בהודעה ואותו המשתמש יהיה מודע לכך ויוכל לענות.

רעיון מעולה - מצטרף!

---------- התגובה התווספה ב 18:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:55 ----------

יש אפשרות דומה, שמצטטים את המשתמש אז מופיע לו התראה...

בלי לצטט מישהו - למשל אם הוא לא כתב בפוסט מסוים אבל רוצים להפנות אליו בקשה/שאלה.. הרבה יותר נוח ופחות מזהם מאשר שיהיה ציטוטים על כל שטות

אני חושב שיהיה מועיל אם תהיה אפשרות לפנות אל משתמש בהודעה באשכול ושהוא יקבל על כך התראה. דבר דומה קיים בפייסבוק, כאשר שמים את התו "@" לפני שם המשתמש.
בצורה כזו, אפשר יהיה לשאול משתמש שאלה בהודעה ואותו המשתמש יהיה מודע לכך ויוכל לענות.

עצה מעולה , מחזק

שמתי לב בזמן האחרון שגם כשמצטטים אותי אני לא מקבל התראה אם כי זה עבד עד לא מזמן.

• פותח/ת השרשור
מצטרף. לא ברור לי איך זה פוגע באינטרסים הנוכחיים של הקהילה והפורום.
באמת קשה להבין...

אני אבדוק את זה מבחינה טכנית, אני לא בטוח שאפשר לעשות את זה.

אולי לעשות אפשרות של הודעות גולשים, ולא רק הודעות פרטיות?
ומשה, פורום אירובי זה רעיון מצוין!
37mv.gif

לא הבנתי את הקטע של הודעות גולשים, אתה מתכוון בתוך הפרופיל? אם כן זה מבוטל עקב פחד לסחר ועוד כל מיני דברים שאין לי שליטה עליהם כי אני לא יודע איפה כל אחד מפרסם אחד לשני.
אם אתה רוצה פורום אירובי תפתח סקר ואם הרבה ירצו אני אפתח, אני רק אומר שזה יהיה פורום מת כמו קרוספיט.

שמתי לב בזמן האחרון שגם כשמצטטים אותי אני לא מקבל התראה אם כי זה עבד עד לא מזמן.

תבדוק בלוח בקרה אישי, תחת ערוך אפשריות אם הציטוט מופעל שם.

לא ניראה לי שבאמת יש טעם לפורום אירובי. אין פה קהילה מספיק גדולה, ואני לא חושב שאחד מאיתנו יתחיל עכשיו לרשום מאמרים או דברים רציניים.

אני גם בעד לעשות אפשרות לכתוב איפה מתאמן, נראה לי יותר שימושי מאחוז שומן לדוגמא.

מעבר לזה באמת שזה הפורום הכי מקצועי שאני מכיר בתחום, וגם אחלה פורום מעבר. ח"ח על כל ההשקעה והמאמצים 🙌

זה לא פורום שמנים רשמי. יש לנו את ליאור ושאר האנורקסים 😛

לפקח יותר על המנהלים באתר בנוגע להתייחסות שלהם כלפי משתמשים אחרים.

האתר איכותי מאוד. למען האמת אני לא חושב שיש מה להוסיף או לשפר. רק חבל שהקהילה פה לא גדולה כמו שהיא צריכה להיות בהתאם לרמה של האתר.

הקהילה אולי לא גדולה, אבל לפחות הכל מתנהל כאן ברמה סבירה ובלי טרוליזם, אח* וס1ס *א1ר. אני מעדיף את זה בהרבה על פני הקרקס שמתנהל במקומות אחרים, ואני חושב שבתור פורום נישה (בעיקר אימוני כוח, אנחנו הרי לא ממש תומכים בבודיבילדינג) הגודל של הקהילה נאה.

מסכים. גם לאחרונה יש תקופה הרבה יותר טובה מפעם. כל הקרקס נרגע לו.

לדעתי אין ספק שזה האתר הכי רציני בארץ, אני מפנה לפה ולפורטל אנשים שאני רואה שמוכנים ללמוד ולהקשיב (כן, אין הרבה כאלו)...

בכל אופן זה נחמד שהקהילה לא מנופחת יותר מידי בילדים, יש פה קומץ איכותי וזה הכי טוב לעניות דעתי.

אשמח לקבל דוגמאות ספציפיות למה הכוונה.

יש תחושה שחלק מהמנהלים פה חושבים שהם מבינים יותר מכולם ומקניטים את כל מי שחושב שונה מהם. אפשר למצוא את זה בלי בעיה בוויכוחים באוף טופיק ופאוורליפטינג(אני לא עוקב כל כך אחרי הפורומים האחרים אבל אני בטוח שגם שם זה קורה). כל עוד הוויכוח נשאר בגדר וויכוח זה בסדר גמור, אבל מהר מאד מתחילים להשתמש פה במילים שנועדו להעליב את הצד השני ולהקניט אותו.

• פותח/ת השרשור
יש תחושה שחלק מהמנהלים פה חושבים שהם מבינים יותר מכולם ומקניטים את כל מי שחושב שונה מהם. אפשר למצוא את זה בלי בעיה בוויכוחים באוף טופיק ופאוורליפטינג(אני לא עוקב כל כך אחרי הפורומים האחרים אבל אני בטוח שגם שם זה קורה). כל עוד הוויכוח נשאר בגדר וויכוח זה בסדר גמור, אבל מהר מאד מתחילים להשתמש פה במילים שנועדו להעליב את הצד השני ולהקניט אותו.

אתה מודע לזה שיש פה ״קליקות״ של אנשים שאולי זה נראה כמו עלבון אבל זו בעצם דרך שיחה רגילה בין אותם האנשים. בנוסף, יש פה מספר אנשים שאינו רוצה לקרוא מאמרים ולא מקבל את הדברים שמייעצים לאותו אחד ופותחים עוד ועוד אשכולות, כולל בכי של אי התקדמות. אני מצדיק בוז לאנשים כאלה וחלקם גם מקבלים השעיות מהאתר כי הם חוצפנים שחושבים שמישהו חיי להם משהו.
בכל מקרה, אם לא על הדברים הללו מדובר אשמח לקבל הפנייה לדברים ספציפים כדי שאוכל לטפל בעניין. אני לא נכנס לכל האשכולות בפורום וגם לא קורא את כל התגובות שמתפרסמות ביום, ברגע שלא תצביע לי נקודתית אין לי ממש איך לעזור. אתה יכול לשלוח את הקישורים למייל או הודעה פרטית אם אתה לא רוצה שזה יתפרסם כאן.

לדעתי אין ספק שזה האתר הכי רציני בארץ, אני מפנה לפה ולפורטל אנשים שאני רואה שמוכנים ללמוד ולהקשיב (כן, אין הרבה כאלו)...

בכל אופן זה נחמד שהקהילה לא מנופחת יותר מידי בילדים, יש פה קומץ איכותי וזה הכי טוב לעניות דעתי.

🤘👏;susss

אני לא חושב שיש פה למישהו בעיה עקרונית עם בילדרים (אולי מתוך רחמים על אנורקסיות או משהו) ואני בכלל לא מתנגד שיגיעו עוד בילדרים לאתר פשוט בדרך כלל ה"בילדר המצוי הארצישראלי מנופח החזה" ידוע בתור אחד שחיי על ברוסיינס ומפיץ בולשיט באויר כאילו אין מחר, מזריק ואומר שהוא טבעי וסתם טרול בכללי.

אם זה בן אדם משכיל ולומד ואמיתי עם עצמו - אני ממש בעד שיבואו עוד כאלה - ההפך תמיד טוב שיש נקודות ראיה שונות כדי ללמוד מהם.

לפקח יותר על המנהלים באתר בנוגע להתייחסות שלהם כלפי משתמשים אחרים.

בדרך כלל (ואני לא מצדיק התנהגות מגעילה שלא לצורך) המשתמש המדובר כבר קיבל את כל התשובות שהוא חיפש והבן אדם חושב שמישהו פה עובד בשבילו (כמו שמשה אמר) וכבר אין שפה נורמלית לדבר עם אותו משתמש אז אחרי שפותח עוד ועוד אשכולות עם אותם שאלות מפגרות ומסרב להקשיב/לקרוא/ללמוד מה עוד אתה רוצה שיגידו לו? אומרים לו את אותם הדבריםרק בוטה יותר שיבין!

אני לא מדבר על מישהו ספציפי זאת תופעה שחוזרת על עצמה מדי פעם...

---------- התגובה התווספה ב 12:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:02 ----------

אחי, ילדים לא בילדרים 😛

LOL LOL LOL

אותו דבר לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית