הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה|JACK3D

leon&maor

משתמש מתחיל
167
0
נק' מוניטין:
49
167
0
שלום אני קונה השבוע ג'ק, הקיצר אני רוצה לדעת איך משתמשים בו כי פעם ראשונה הולך לקחת קריאטין. אני לוקח אותו לפני אימון, אחרי אימון? אפשר קצת הסבר? וגם כמה זמן לקחת אותו...?

לפני שאתה קונה משהו לא עדיף לברר עם זה בכלל מה שאתה צריך? אתה אפילו לא יודע איך להשתמש במוצר. אז איך אתה הגעת למסקנה שאתה רוצה לקנות אותו

• פותח/ת השרשור
איך לקחת את הג'ק? אמרו לי חצי שעה או שעה לפני אימון, אבל מה ז''א? כיאילו על בטן ריקה או מלאה? כיאילו כמה זמן לאכול לפני אימון ואז לקחת ג'ק?

• פותח/ת השרשור
כפי שעדי אמר, למה אתה חושב שאתה צריך ג'ק?
אני בא עייף מהעבודה כל הזמן, ובא לחדר כושר בלי חשק לא עולה במשקלים הרבה זמן למרות שאני אוכל טוב יש לי גם גיינר שמשלים ערכים... אני אוכל הרבה גם בעבודה, לפני אימון אני שותה קפה שחור זה גם מגעיל ולא עוזר... אמרו לי שג'ק באמת זה משו טוב אז קניתי אותו כבר. פשוט תגידו לי איך לקחת אותו? המדריך אמר לי לקחת חצי שעה-שעה לפני אימון. רק הבעיה אני לא יודע אם על בטן ריקה או על מלאה כיאילו תסבירו לי איך זה הולך? כיאילו אפשר לאכול שעתיים לפני אימון ואז חצי שעה לפני אימון את הג'ק?

שלום לך.
חברי פורום LBS נהנים מהנחה של 10% על מוצרי אינטראקטיב לשימוש בכל חנות בארץ.
בין המוצרים ניתן למצוא את קריאטין אינטראקטיב MICROPURE,פורמולת קריאטין אינטראקטיב-קריאטין בלאסט2 ומוצרים נוספים.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל

• פותח/ת השרשור
כבר קניתי ג'ק וגם דיי בזול אז מישו מוכן להסביר לי איך לוקחים אותו? על בטן ריקה או מלאה?

45 דקות לפני האימון על בטן ריקה ולא לעבור 3 סקופים. דבר נוסף אם זה חלש ניתן לחזק בגלולות קפאין.

תקרא טוב את מה שרשמתי - כתבתי שלא לעבור 3 סקופים. ולא להשתמש ב3 סקופים.

בדר"כ סקופ 1-2 ואם זה חלש ניתן לתגבר בקפאין.

להתחיל עם סקופ אחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית