הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ וויטליפטינג הרצליה

evenyaru

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
האם מישהו יודע באיזה ימים מתקיימים שם אימונים? טלפונים? מחיר?
אני רוצה להירשם עם עוד כמה חבר'ה אבל השאלה אם "יקבלו" אותנו למרות היותנו גם שמנים מגושמים וגם חלשים.
אם יש פה חבר'ה שמתאמנים בתחום, במיוחד מתחילים תנו איזה דעה על יתרונות וחסרונות ואם שווה ללכת להתאמן בתחום הזה. אנחנו שונאי חדרי כושר סטנדרטים ונאצים של הולמ* פל@@ס;azban. מצד שני לא רק הנפות אולימפיות מעניינות אותנו. תודה

כן חפרתי קצת..

אני מתאמן שם.
האימונים מתקיימים בראשון שלישי וחמישי בין 4 ל-8 וביום שישי בין-12 ל-4. לא עולה כסף כדי להתאמן. האימונים מתקיימים בשכונת נווה ישראל ברחוב הר מירון 10 (במתנ''ס הספורט).
אם אתה רוצה את המס' של המאמן ועוד פרטים תשאיר פה מסנג'ר אני ישלח לך.

אני מתאמן שם.
האימונים מתקיימים בראשון שלישי וחמישי בין 4 ל-8 וביום שישי בין-12 ל-4. לא עולה כסף כדי להתאמן. האימונים מתקיימים בשכונת נווה ישראל ברחוב הר מירון 10 (במתנ''ס הספורט).

איך זה יכול להיות שזה לא עולה כסף?, כל אחד יכול לבוא ולנסות? מה הפרוצדורה?

הרמה של המאמנים גבוהה?

איך זה יכול להיות שזה לא עולה כסף?, כל אחד יכול לבוא ולנסות? מה הפרוצדורה?

הרמה של המאמנים גבוהה?

המאמן אצלנו מאמן בחינם. הוא עושה את זה בהתנדבות.

כל אחד יכול לבוא ולנסות בעיקרון, אין איזשהיא פרוצדורה.

יש לנו רק מאמן אחד, עדי ברנה. אלוף ישראל לשעבר, ניצח ב-3 מכביות אני חושב, היה אמור לטוס לאולימפיאדת מינכן, הייתה לו תוצאה של 130 הנפה 155 לחיצה ו162.5 קלין דחיקה וניסיון של כמעט 50(!) שנה בתור מאמן, ככה שאני חושב שהרמה גבוהה 😃

במידה ומגיעים לאימונים שאמרת, אפשר להתאמן בטכניקה לבד בזמנים אחרים?
האם אפשר להגיע עם רקע 0 בהרמות אולימפיות?

לא כ''כ הבנתי את השורה הראשונה, אם תגיע בשעות של האימון אתה יכול להתאמן ולקבל עזרה מהמאמן ומכולם, בעיקרון אתה צריך לתת 4 תחרויות בשנה חוץ מזה אתה לא מחוייב לכלום.

לשורה השנייה, כן (אפילו מומלץ 😛).

התכוונתי האם המקום פתוח גם בשעות אחרות. כלומר, שאני רוצה להתאמן בימים נוספים בשעות אחרות מבלי מאמן. זה אפשרי?

אני מתאמן שם.

אחי יש מצב שאתה שולח לי בפרטי את המספר, אני רוצה לבוא...!@#!#!#!
בבקשה תחזור אלי.
;susss
אני ממחפש כבר חודשים מכון נורמאלים שיעזור לי, אני כל הזמן מתאמן ונפצע >_>
יש לי יחידת דיור ברמת השרון, אני גר באריאל , אז כך שאני יגיע הרבה...

בבקשה תחזור אלי >_> בפרטי ם מספר טלפון...

נערך לאחרונה:
הקפיצו פה דיון מאוד ישן...
אבל הנושא עוד רלוונטי?

אם קבוצה של מדריכים רוצה לבוא לצפות באימון כזה, כסוג של פעילות העשרה לידע שלהם, זה אפשרי?
(אני רוצה להשתתף כמובן, השאר די חלביים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית