הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפיסת סטלה מיין

כמה שאלות..
וודקה+חמוציות לא יגרום לי ללכת המוןןן לשירותים??
וראיתי פעם משהו בטלויזיה,בערוץ 8 אני חושב. שלשתות וודקה עם רדבול(קפאין ברמה גבוהה או שהתכוונו לטאורין) מזיק. יש היגיון בדבר?
ואיזה וודקות הן סבירות? סמירנוף ושאר הוודקות בטווח מחיר הזה, או שאתם מתכוונים לרמה מעל?

כמה שאלות..
וודקה+חמוציות לא יגרום לי ללכת המוןןן לשירותים??
וראיתי פעם משהו בטלויזיה,בערוץ 8 אני חושב. שלשתות וודקה עם רדבול(קפאין ברמה גבוהה או שהתכוונו לטאורין) מזיק. יש היגיון בדבר?
ואיזה וודקות הן סבירות? סמירנוף ושאר הוודקות בטווח מחיר הזה, או שאתם מתכוונים לרמה מעל?
נראה לי שהוא התכוון שעדיף לקנות בסופר או בכל מקום אחר שהוא לא פיצוציה מפוקפקת. חברים קנו ממכולת סמירנוף מזוייף וקיבלנו כאבי ראש והרגשה לא נעימה.

• פותח/ת השרשור
איך אפשר לדאוג לדעת שוודקה היא מזויפת או לא?
רן, לפני שאני הולך למסיבה לאכול טוב? וביחד עם השתיה לשתות מים?
ואז לא יהיה לי הרגשה שאני הולך להקיא? כי זה מה שקורה לי בד"כ

איך אפשר לדאוג לדעת שוודקה היא מזויפת או לא?
רן, לפני שאני הולך למסיבה לאכול טוב? וביחד עם השתיה לשתות מים?
ואז לא יהיה לי הרגשה שאני הולך להקיא? כי זה מה שקורה לי בד"כ

לא לאכול המון
אבל לא לבוא רעב

עם האלכוהול בא הרעב...

אל תהיה ילד, תאכל ארוחה סבבה שעה שעתיים לפני ותשתה בהדרגה, אל תגזים סתם.

תפוס ראש, וכשאתה שיכור אל תקשיב לחברים ותשתה עוד, זה סתם יהרוס לך, אתה לא אמור לשתות עד הקאה ובחילה.

איך אפשר לדעת שוודקה מזוייפת? יש המון טריקים, אבל עיקרון אם קנית משהו שהוא לא יותר מדי זבל (פינלנדיה נגיד) אם הטעם יהיה ברמה בלתי נסבלת, והריח יהיה אציטון כזה תדע שנפלת על זיוף.

אבל כל הקטע של לסבול אחר כך משתיה זה באמת אינדיבידואלי, כבר יצא לי לשתות מספיק פעמים זיוף ובחיים לא קמתי עם האנגובר או משהו כזה.
אני אישית שונא יין אז לא יכול להמליץ לך על זה, אבל ערק אשכוליות זה אחלה של דבר, גם זול גם תופסים אחלה סטלה איתו וגם לא מגעיל מדי, ואני אומר את זה בתור אחד ששונא את הטעם של ערק, עם אשכוליות הוא הופך להיות לא רע בכלל.. עם לימונים זה גם טוב אבל לטעמי פחות.

לא יודע מה איתכם אבל פאנטה וודקה זה העירבוב האהוב עלי. הטעמים כאילו "משלימים" אחד את השני.

שתה רוסקי סטנדרט,60 שקל זה מחיר טוב בשבילה,הרבה יותר טובה מפינלנדיה,וגם כמעט ואין זיופים.
אם אתה רוצה להתפנק רוסקי סטנדרט פלטינום,מחליקה בגרון יותר טוב ממים.

• פותח/ת השרשור
אנחנו בסוף 6 חבר'ה שותים ביחד,
הם רוצים לקנות בקבוק אחד של אבסולוט ובקבוק אחד של פרפקט כי אין כל כך תקציב, וד"א פרפקט יש עליו סיפורים שהוא על הפנים וזה אבל אני ממש אוהב אותו חח

יין שותים בליווי ארוחה וחברה טובה 😉
המלצה שלי לשותה יין מתחיל - יין לבן חצי יבש, למשל מוסקט או גוורצטרמינר - הוא קליל וקצת מתקתק, אז טעים לשתות אותו, עם פסטה או פוקאצ'ה ובחורה בצד 😃

אדום רולז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית