הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יצא FF4

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
www.firefox.com

נחמד אבל שינוי של המיקום במועדפים ושורת הטאבים דיי מעצבן.

עריכה: טוב מצאתי THEME של FF3 והלבשתי אותו על FF4, זה נראה אותו דבר רק פי 5 יותר מהיר 😃

כרום קורס לי הרבה במחשב. למרות שאני ממשתמש רק בו ולא באסקפלורר

יאללה הורדתי... ייקח קצת זמן להתרגל אבל סה"כ הוא באמת מהיר

אני סובל מהבטא כבר 5 חודשים. עדיין אותם הבאגים.

משה באמת תפרסם פה את הTHEME הזה ... זה משגע אותי חחחחח הכל במקום אחר

דפדפן מעולה, ומתרגלים לעיצוב תוך יומיים. אני איתו כבר כמה חודשים ולא נתקלתי בבאגים כמעט.
cyngus, איזה באגים יש לך?

מה לגבי ממשק MUI בעברית?

אפשר לעדכן את זה דרך הפיירפוקס הנוכחי?
אני רוצה שישארו כל התוספות וגם הTHEME הנוכחי.
איך עושים את זה?
זה מה שיש לי כרגע:
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; he; rv:1.9.2.15) Gecko/20110303 Firefox/3.6.15 ( .NET CLR 3.5.30729)

• פותח/ת השרשור
הינה הקישור ל THEME לכל מי שרצה. לפני שאתה מתקינים תעשו מקש ימני על התפריט למעלה ותורידו את ה V ליד איפה שרשום "Tabs on top"
https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/firefox-3-theme-for-firefox/

אפשר לעדכן את זה דרך הפיירפוקס הנוכחי?
אני רוצה שישארו כל התוספות וגם הTHEME הנוכחי.
איך עושים את זה?
זה מה שיש לי כרגע:
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; he; rv:1.9.2.15) Gecko/20110303 Firefox/3.6.15 ( .NET CLR 3.5.30729)

אפשר אבל יכול להיות שה THEME וחלק מהתוספות לא יתמכו ב FF4 ויקח זמן עד שיעשו אותם.

אוקיי. ואיך אני עושה את זה? פשוט מוריד רגיל ומתקין וזה יעבור אוטומטית?

דפדפן מעולה, ומתרגלים לעיצוב תוך יומיים. אני איתו כבר כמה חודשים ולא נתקלתי בבאגים כמעט.
cyngus, איזה באגים יש לך?

בעיות עם פלאש, איטיות ותקיעה ברנדור מערכות שונות, כמו למשל הפורום הזה. בבטא זה היה קורס כשהייתי פותח יותר מדי טאבים (6-7) ועוד כל מני. זה נהיה יותר יציב עם ה-RC הנוכחי.

בעיות עם פלאש, איטיות ותקיעה ברנדור מערכות שונות, כמו למשל הפורום הזה. בבטא זה היה קורס כשהייתי פותח יותר מדי טאבים (6-7) ועוד כל מני. זה נהיה יותר יציב עם ה-RC הנוכחי.
הם סיימו עם הRC לפני יומיים, יצאה גרסא מלאה.

תלחצו לחצן ימני למעלה סמנו V על שורת תפריטים+תורידו V מה"לשונית בראש חלון" = פיירפוקס 3 😃

כמה שאלות ובעיות

הנה העלתי תמונה של הדפדפן [זה אחרי שהתקנתי את ה THEME] ..
זה אמור להראות ככה?.. נראה אותו דבר...

- יש אפשרות להזיז את הבוקמארקס מהצד שם ללמעלה כמו שהיה בפיירפוקס 3 ?

- הכפתורים של מזער,הקטן,סגור בצד ימין למעלה מושחרים משום מה.. יש איך שהוא לפתור את זה?

29148682.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית