הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

באטמן VS סופרמן - יצא טריילר ראשון

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
יותר נכון טיזר.
אני אישית לא יכול לסבול את העובדה שבן אפלק הולך להיות ברוס וויין..
אבל נראה טוב.

😱😱😱
לא ידעתי על זה בכלל
חוץ מקריפטונייט, איך כל הפאנבויז של בטאמן חושבים שהוא הולך לנצח?

• פותח/ת השרשור
איזה באסה שלא רואים אותם כאן הולכים מכות...
אהבתי שהם לקחו את הקול של בן אפלק והפכו אותו לקול הכי BADASS שיכלו להמציא בשביל באטמן כשהוא עם המסיכה.

כריסטיאן בייל עשה את הקול לבד.....🙄

אהבתי שהם לקחו את הקול של בן אפלק והפכו אותו לקול הכי BADASS שיכלו להמציא בשביל באטמן כשהוא עם המסיכה.

כריסטיאן בייל עשה את הקול לבד.....🙄
אני שם כסף שהסרט מסתיים בלחיצת יד ושהייתה אי הבנה וכל אחד ילך לדרכו אחרי שהרסו חצי עיר. מקווה שלא עשיתי ספויילר חח

• פותח/ת השרשור
אני שם כסף שהסרט מסתיים בלחיצת יד ושהייתה אי הבנה וכל אחד ילך לדרכו. מקווה שלא עשיתי ספויילר חח
תראה זה מבוסס על קומיקס.. אז חיפוש קצר בגוגל יביא לך את התשובה חח
אבל אני מעדיף לא להרוס לאנשים ולעצמי.

ספוילר: בקומיקס סופרמן הרג את באטמן (זייף את מותו של באטמן בשביל שנשיא ארה"ב ירד לו מהווריד). לא חושב שהם יצמדו לקומיקס אלא יעשו משהו באמצע, הכל פתוח...

ואכן, החלפת השחקן שמגלם את דמותו של ברוס ווין תקבור את ההצלחה שעשתה הטרילוגיה באטמן והצליחה לרתק גם צופים שלא אוהבים סרטי גיבורי על ונבלים.

נערך לאחרונה:
ואכן, החלפת השחקן שמגלם את דמותו של ברוס ווין תקבור את ההצלחה שעשתה הטרילוגיה באטמן והצליחה לרתק גם צופים שלא אוהבים סרטי גיבורי על ונבלים.

תמחק את הספוילר,יש לך מקום שמור בגיהנום.

• פותח/ת השרשור
נודר שאם אפלק הורס את בטמן כמו שהוא הרס את דרדוויל ,אני שם לעצמי מטרה בחיים ,למצוא אותו ,ולהוציא לו את העיניים
אפרופו דרדוויל..
יש טריילר לסדרה חדשה של זה שיוצאת תיכף.

יצאה מזמן, פשוט עוד לא שודרה בארץ.
לדעתי זאת סדרה מבוססת קומיקס הכי טובה שמשודרת כרגע...

כבר לפי הטריילר אפשר לראות שאפלק יהיה יותר טוב כבאטמן מאשר כריסטיאן "50 חפיסות סיגריות ביום" בייל
ספוילר: בקומיקס סופרמן הרג את באטמן (זייף את מותו של באטמן בשביל שנשיא ארה"ב ירד לו מהווריד). לא חושב שהם יצמדו לקומיקס אלא יעשו משהו באמצע, הכל פתוח...

אתה באמת חושב שבייל הוא הסיבה שהטרילוגיה של נולאן הצליחה כל כך? הוא היה ברוס ויין טוב אבל הבאטמן שלו היה החוליה החלשה בטרילוגיה

כבר לפי הטריילר אפשר לראות שאפלק יהיה יותר טוב כבאטמן מאשר כריסטיאן "50 חפיסות סיגריות ביום" בייל

אתה באמת חושב שבייל הוא הסיבה שהטרילוגיה של נולאן הצליחה כל כך? הוא היה ברוס ויין טוב אבל הבאטמן שלו היה החוליה החלשה בטרילוגיה
היה אחד החוליות החזקות, עובדה שהסרטים הצליחו ומותו של הג'וקר לקח לו את התהילה האביר האפל.

חבל שברוס ווין לא משתתף יותר ..למרות שהקול של החדש ממש ממש קטלני BADASS כזה חח
ממש מחכה לסרט <3
אני בעד באטמן 😃

• פותח/ת השרשור
חבל שברוס ווין לא משתתף יותר ..למרות שהקול של החדש ממש ממש קטלני BADASS כזה חח
ממש מחכה לסרט <3
אני בעד באטמן 😃
אתה מתכוון חבל שכריסטיאן בייל לא משתתף.. כן?

ברוס ויין = באטמן

זה לא כזה חד צדדי לכיוון של סופרמן כמו שנראה במבט ראשון,
דבר ראשון אל תשכחו שהנמסיס של סופרמן זה לקס לותר, שהוא גם בן אדם רגיל שמנסה להפיל את סופרמן עם שכל.

דבר שני סופרמן ילד טוב ירושלים כזה וזאת חולשה רצינית, מה גם שבסרטים לא מראים את זה אבל באטמן אמור להיות מאוד חכם
(מכונה בקומיקס The world's greatest detective)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית