בין הפרקים הכי מוצלחים של גלן באק

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
הוא מסביר למה הולכת להיות מלחמה על ישראל או לפחות מלחמה שישראל שותפה מרכזית בה. פרק שווה, שמסביר גם את ההתרחקות האמריקאית מישראל ולמה אובמה שפוט

נערך לאחרונה:
משקשקות לי הביצים כל פעם שאני רואה תתכנית שלו. זה יותר טוב מכל סרט מתח

יש הרגשה שהולך לקרות משהו לא יודע תוך כמה זמן אבל יהיה משהו רע מאוד

משה אתה לוקח את גלן בק ברצינות או שזאת היתה סתם ציניות?

אהבתי מה שהוא אומר ומציג!, לפחות מישהוא מנסה להראות את האמת.

תזכרו שכל דור היה לפחות איזה אחד שקם וצעק לשמיים שהעולם עומד להתפוצץ/האנושות הולכת להכחד/הולכת להיות עוד מלחמת עולם/המשיח מגיע..

וסטטיסטית הם כמעט תמיד טועים....

כל בן אדם מרגיש איפשהו ביהירותו שאחרי שהוא ימות העולם יכחד. או שיקרה משהו גדול וענק במהלך חייו. קשה לאדם לחשוב שהוא סתם עוד ג'וק בעולם הזה והקיום שלו חסר חשיבות. זה פשוט עוד חולשה של המוח הקטן שלנו...

תהנו מהחיים יש מספיק חרא ביום יום

כל בן אדם מרגיש איפשהו ביהירותו שאחרי שהוא ימות העולם יכחד. או שיקרה משהו גדול וענק במהלך חייו. קשה לאדם לחשוב שהוא סתם עוד ג'וק בעולם הזה והקיום שלו חסר חשיבות. זה פשוט עוד חולשה של המוח הקטן שלנו...
כמה שאתה צודק 🙌

תזכרו שכל דור היה לפחות איזה אחד שקם וצעק לשמיים שהעולם עומד להתפוצץ/האנושות הולכת להכחד/הולכת להיות עוד מלחמת עולם/המשיח מגיע..

וסטטיסטית הם כמעט תמיד טועים....

תהנו מהחיים יש מספיק חרא ביום יום

יפה שאתה אקזיסטנציאליסט אבל מה זה קשור כרגע?
הוא מביא פרשנות הגיונית מאוד ועובדות/מניעים נסתרים של בכירים בארה"ב ובאו"ם.

אין לי בעיה עם הפרשנות זה פשוט מצחיק אותי שהתגובות של אנשים זה "הולך לקרות משהו ענק פה משהו רע" כמו שויטלי אמר - וזה משהו שאני שומע מהרבה אנשים לגבי כל דבר חדש שאתה שומע בחדשות.. סתם ציינתי את מה שאני מחשיב כהראיה הראלית על הדברים - אתה יכול לקרוא לזה אקזיסטנציאליזם אבל אני לא מסכים לא דיברתי על משמעות החיים או משהו אני קורא לזה חשיבה הגיונית שמבוססת על סטטיסטיקה ולא על רגשות (או מחשבות פילוסופיות)

אני דיי מסכים איתך, אני כבר כמה שנים לא רואה חדשות ולא קורא עיתונים (סתם כי זה לא מעניין אותי במיוחד והכל תמיד על כמה שהמצב חרא, שומע על הדברים הגדולים מחברים)

ואני גם בגישה של חיים פעם אחת, תנצל כמה שאתה יכול את הרגע ותעשה מה שטוב לך.

וסתם זה מזכיר לי סרטון שאני אוהב:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
משה אתה לוקח את גלן בק ברצינות או שזאת היתה סתם ציניות?
זה לא ציניות הוא צדק בהרבה דברים שהוא אמר פעם ובסירטון הנוכחי אין כמעט דעות שלו הוא מדבר בעובדות קיימות מי עומד בממשל אובמה ומי עומד באו"ם ולמה ישראל תסבול וכבר סובלת מזה. למה מלחמה בלוב לא הגיונית ולא לא עושים את אותו הדבר באיראן.
למה האחים המוסלמים יעלו לשילטון במצרים, תוך כדי ציטוטים והשמעה של דברים של אותם האנשים ה"בכירים".
זו גם התוכנית היחידה בארה"ב שהביאה כיסוי לרצח משפחת פוגל, לפיגוע בירושלים, ולירי פצצות המרגמה מעזה.
גלן באק בעצמו באמצע התוכנית אומרים שכולם אומרים שהוא דוגל בקונספירציות ושהוא מטורף ומטומטמם, אבל הוא אומר משהו יפה.
"אל תאמינו לי, לכו תבדוק בעצמכם"
"אנחנו בתוכנית הזו 10 אנשים ומנסים להפריך טענות שלנו תוכנית עם 80+ איש" (זה נכון יש איזה שמוק שמנסה להוכיח שכל מה שגלן באק אומרים בתוכנית שלו זה לא נכון וזה דיי מצחיק)

זה לא ציניות הוא צדק בהרבה דברים שהוא אמר פעם ובסירטון הנוכחי אין כמעט דעות שלו הוא מדבר בעובדות קיימות מי עומד בממשל אובמה ומי עומד באו"ם ולמה ישראל תסבול וכבר סובלת מזה. למה מלחמה בלוב לא הגיונית ולא לא עושים את אותו הדבר באיראן.
למה האחים המוסלמים יעלו לשילטון במצרים, תוך כדי ציטוטים והשמעה של דברים של אותם האנשים ה"בכירים".
זו גם התוכנית היחידה בארה"ב שהביאה כיסוי לרצח משפחת פוגל, לפיגוע בירושלים, ולירי פצצות המרגמה מעזה.
גלן באק בעצמו באמצע התוכנית אומרים שכולם אומרים שהוא דוגל בקונספירציות ושהוא מטורף ומטומטמם, אבל הוא אומר משהו יפה.
"אל תאמינו לי, לכו תבדוק בעצמכם"
"אנחנו בתוכנית הזו 10 אנשים ומנסים להפריך טענות שלנו תוכנית עם 80+ איש" (זה נכון יש איזה שמוק שמנסה להוכיח שכל מה שגלן באק אומרים בתוכנית שלו זה לא נכון וזה דיי מצחיק)

לא קשור
השעון אצלי באתר מראה 22:16 ובמחשב 23:16
איך מסדרים את זה ? נראה שעברנו לשעון קיץ באתר
אה ושלחתי לך הודעה פרטית גם
תודה

• פותח/ת השרשור
לא קשור
השעון אצלי באתר מראה 22:16 ובמחשב 23:16
איך מסדרים את זה ? נראה שעברנו לשעון קיץ באתר
אה ושלחתי לך הודעה פרטית גם
תודה
אמרו לי על זה כבר, אני בודק את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית