הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר רוני קולמן-חומרים

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
לא ידעתי איפה להכניס ואם בכלל אפשר לדון על זה, אבל אני זוכר שמיהו פירסם איזה מחקר או משו כזה על שינויים גנטיים בבן אדם, לפי איך שרוני קולמן ניראה אכשיו(בן 47) יכול להיות שהוא משתמש באותם החומריםש משנים גנים?
או שהוא פשוט יושן אם זריקות של סטרואידים?
מצטער אם זה שאלה מפגרת:s59:

אין שאלות מפגרות.
ולמיטב ידיעתי זה עוד לא קיים שינוי גנים בבני אדם, פשוט יש לו גנטיקה מטורפת והוא משתמש בחומרים הכי טובים שיש ומתאמן כמו מקצוען.

מתי לדעתכם הוא יגיד שלום לעולם הזה ??
והאם מישהו יודע לתת דוגמאות על בילדרים רציניים שהם למשל בני 70+ , לעומת בילדרים שמתו בגיל מוקדם ?

חצי דוגמה יש לי למשל על שוורצנגר . בן כמה הוא היום ?

מייק מנזר ואחיו ריי מנזר מתו מוקדם. מסכנים, בקושי הלכו בשנים המבוגרות שלהם. היו גרוטאות.

יש איזה בילדר בהווה או בעבר שפירסם איזה סייקלים הוא היה עושה? כלומר מינונים חומרים וכאלו...

בהווה? קשה לי להאמין,שלקאטלר בטעות תפסו את החומרים במקרר שיחררו די.וי.די חדש רק בלי אותו קטע

ידוע איזה חומרים היו לו שם?

באו אליו תקשורת הביתה שתפסו בטעות ?

הוא עשה דיוידי שלו (כמו הרבה בודיבילדרים אחרים) ובאחד הרגעים רואים שהוא פותח את המקרר להוציא אוכל ועל המדף שעל דלת המקרר היה מזרקים ובקבוקי זכוכית כאלה.
אנשים שמו לב לזה לאחר שיצא הדיוידי,אז פשוט הפסיקו לייצר את אותו דיוידי וייצרו חדש,פשוט בלי הקטע הזה,חתכו אותו

יהיה מגניב לראות את קולמן ויאטס נלחמים ראש בראש במאסטרים 50+ חחח

Back
למעלה תחתית