הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מקבילים - במה אפשר להחליף?

sneori2

משתמש מתחיל
127
0
נק' מוניטין:
0
127
0
ח'ברה כשאני עושה את תרגיל- מקבילים במצב הפוך בין שני ספסלים (עם פלטות על הרגליים)

וגם מקבילים רגיל

אז כל המפרקים והחיבור בין הידים לכף היד ממש כואב ואני מרגיש שזה עושה לי נזק שמה.

במה אפשר להחליף? כי הבנתי שמקבילים עובד על חלק מסוים של יד אחורית שעל אותו חלק אני רוצה לעבוד אבל מלבד התרגילים הבאים שאני עושה:

פשיטה במוט v

ופשיטה במוט יש באחיזה הפוכה.

תודה.

כואב לך, אל תעשה מקבילים ככה. תעשה מקבילים רגיל ואם גם זה כואב אל תעשה בכלל.
על איזה חלק מסויים אתה מדבר?

אני נגד מקבילים ליד אחורית... לדעתי צריך להכניס אותו לתרגיל חזה.

ליד אחורית יש לחיצה צרפתית, םשיטות עם דאמבל, לחיצת חזה אחיזה צרה ופושדאון. זה מה שעולה לי כרגע בראש

אני סבור שזאת טעות לוותר על המקבילים, זה לא שאתה עומד לבצע רוטינה אולימפית עליהם, חח. לדעתי זהו תרגיל מעולה לחזה וליד האחורית, ולעוד כמה שרירים נוספים. נכון, שלחיצות חזה ו FLYES מתמקדים יותר על החזה, אבל מקבילים תורם יותר לכח, ולשיפור קוארדינציה (אם אתה מבצע נכון, כמובן).

עצתי היא להשתמש בתרגיל הרגיל,או בכל תחלופה אחרת, כשהידיים באחיזה מעט רחבה ובלי משקולות. גם אם זהו אינו התרגיל העיקרי שלך, אל תוותר עליו. אם אתה מצליח להתגבר על התנגדות שיוצר משקל הגוף שלך, זאת תמיד אינדיקציה טובה לרמת הכח שלך.

כתחליף עבור התלת-ראשי אפשר להשתמש בכל לחיצות החזה באחיזה צרה, ופשיטות המרפקים למיניהן.

אם אתה מרגיש כאבים גם כאשר אתה משתמש בתרגיל אחר, גש למומחה לבדיקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית