הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה במידת נעליים (אמריקאית)

• פותח/ת השרשור OR17
  • פורסם בתאריך

OR17

משתמש פעיל
306
3
נק' מוניטין:
57
306
3
שלום לחברי הפורום-אני מעוניין להזמין נעליים OTOMIX -
עכשיו הבעיה פה זה המספר של הנעל,בנעליים ספורט ובכול נעל אני נועל 42,מידה 42 במידה אמריקאית זה מידה 8 וחצי-עכשיו אני לא יודע אם המידה בנעל הזאת תיהיה טובה,ועוד חצי מספר זה יהיה 9(שזה מעלה תמידה הישראלית במידה,ולא חצי כמו שבמידה אמריקאית,)

אז מה לקחת 42(8 וחצי)-או 43(9)-מוזר שבמידה האמריקאית זה חצי מספר אבל במידה הישראלית זה מעלה במידה,לא מבין מה הולך פה ואיזה מידה ביכלל לקחת.

תודה למי שעוזר.

http://www.bestforminc.com/images/products/490_1.jpg דרך אגב זה הנעל(שחורה)

• פותח/ת השרשור
אתה מידה 9, כמוני.

אחי אתה מדבר מנסיון יש לך תנעל הזאת?,תשמע זה מוזר אני לא יודע איך ליקרוא את זה-כי במידה האמריקאית זה חצי מידה מ8 וחצי ל9 זה חצי מידה,אבל במידה הישראלית זה קפיצה של מידה ממידה 42 ל43,אני לא יודע איך ליקרוא את זה לפי מידה ישראלית או לפי מידה אמריקאית חצי מידה.

אני מידה 47 בנעל, אבל לובש 48 כי זה יותר נוח, יש חופשיות לאצבעות...
תקח, זה יהיה לך יותר נוח מהמידה המדויקת שלך, וגם אתה תמיד יכול ללבוש גרב עבה לבנה הרגילות האלה...

נצל"ש, הזמנתי נעליים ב125$ מה הסיכוי שאני יתחמק ממכס ומע"מ (משלוח רגיל)?

נעליים לבילדר וואנאביז מושפעים.

• פותח/ת השרשור
אני זוכר שכמה אנשים פה הזמינו נעליים היה משלוח לא קטן,איך הלכתם על מידות...הזמנתם מידה גדולה יותר\קטנה יותר-בול אותו מידה איך.

• פותח/ת השרשור
תודה לעוזרים.

הוצאתי הזמנה בסכום של
$210.85
...על כזה סכום כמה מכס יכול לקחת.

המידות האמרקאיות יותר גדולות בד"כ, אני קניתי אותה מידה כמו בארץ ונידפקתי

אם אתה עדיין מעוניין אז יש לי נעליים חדשות של OTOMIX שהזמנתי וגדולות עלי....חדשות בקופסא כמובן
תודיע לי !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית