הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלי נאמנות אין אזרחות

למה אתה כועס כ"כ?

דביליות בדרך כלל מכעיסה אותי.:120ag:
אבל אני לא באמת כועס פשוט הסברתי לו את זה לאט ובהרחבה. הילד פשוט לא הפסיק להטריל אותי והתחיל לדבר כמו פאגוט על שטויות לא רלוונטיות אז רציתי להבהיר לו את זה.🤪

כל מי שיצא על נפשי מצה"ל הוא משתמט בזדון?
אתה מודע לכמות ההתאבדויות שיש בצה"ל?

בתור אחד שבמחזור שלו היה הכי הרבה מתאבדים אי פעם.
אני אגיד לך דבר כזה מי שרצה התאבד מי שדיבר לא עשה. כל אלה שצועקים אני אתאבד אני אתאבד הם חרטטנים. את אלה שבאמת מתאבדים קשה מאוד עד בלתי אפשרי לגלות. הבחור שהתאבד באוג 05 בשיבטה היה כל כך מורעל שאתם לא מבינים שמעתי מהסגל שלו שכל הזמן ביקש כדורים לירות במטווחים על מנת להתמקצע בנשק ואף אחד לא הבין איך מזה החליט להתאבד.
כל הערסים והנקניקים שמאיימים בהתאבדות השכם וערב הם סתם מאיימים ולא יעשו כלום וגם אם אחד מתוך המאות שאומרים את זה יתאבד זה סטייה סטטיסטית עד כמה כואב שזה נשמע.

אני אגיד לך דבר כזה מי שרצה התאבד מי שדיבר לא עשה. כל אלה שצועקים אני אתאבד אני אתאבד הם חרטטנים. את אלה שבאמת מתאבדים קשה מאוד עד בלתי אפשרי לגלות. הבחור שהתאבד באוג 05 בשיבטה היה כל כך מורעל שאתם לא מבינים שמעתי מהסגל שלו שכל הזמן ביקש כדורים לירות במטווחים על מנת להתמקצע בנשק ואף אחד לא הבין איך מזה החליט להתאבד.
כל הערסים והנקניקים שמאיימים בהתאבדות השכם וערב הם סתם מאיימים ולא יעשו כלום וגם אם אחד מתוך המאות שאומרים את זה יתאבד זה סטייה סטטיסטית עד כמה כואב שזה נשמע.

אני מבין שיש לך תואר בפסיכולוגיה קלינית

אז בוא תציע דוקטור על דרך יעילה לטיפול הגורם מספר אחד של מוות בקרב חיילים בשנים בהן אין מלחמות בישראל (לפי נתוני צהל)
וגם אם יש דרך לטפל בהם ללא שיחרורם מה עם שאר המשתחררים מהמון סיבות אחרות תעוקות נפשיות ובעיות כאלו ואחרות? כולם 100% מחרטטים? להשאיר אותם בצבא בשיטת הסובייטים?(לא יכול לשרת? תמות או תעבוד בגולג על בגידה)

או שאתה לא באמת דוקטור אלה סתם חרטטן שמבסס את הדעות שלו על שטויות שהוא שמע ו"נסיון אישי" של כמה חברים שרוצים לצאת מהצבא

עם כל הכבוד לנסיון שלך, אי אפשר לבסס עליו כלום.
מי יודע כמה התאבדויות נמנעו בגלל פטור נפשי וכמה לא נמנעו בגלל התעלמות.
שורה תחתונה יש לצה"ל מספיק אנשי מקצוע שמתעסקים עם זה והם יותר חכמים מאתנו.
מי שקיבל פטור נפשי מהצבא, הצבא בעזרת אנשי מקצוע הסכים לפטור אותו משירות. הוא לא השתמט ואין מה להתנגח בו, הכל כשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית