הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלי נאמנות אין אזרחות

מה לא הבנת?
או שזה נועד לגרום לי לשים לב שכתבתי מהר...

שאלתי כי פשוט לא הבנתי. לא יותר ולא פחות.
אח"כ כבר הגיע גאון האינטרנט קולדפייר להסביר בדרכו מעוררת הכבוד ומאז הכל בהיר וברור.

אתה מנסה בכוח לקבור את עצמך יותר ויותר עמוק? אז ראשי ועדת הקבלה, שפוסלים מועמדים, הם לשיטתך פאשיסטים. שמת לב לזה?
לא מעניין אותי באיזו יחידה הם והאם הם קרביים או לא. אם אתה חושב שמי שמגיע להיות קצין בכיר הוא אדם משכמו ומעלה אתה טועה - 10% כישורים ו-90% קשרים. מספיק שתראה אילו אנשים מנהלים את המדינה שלנו, כדי שתקבל תמונה מה זה קצין בכיר בצה"ל. כולם באו משם.
כן, נראה כשתהיה סטודנט והצבא יקרא לך לחודש מילואים, עד כמה הוא תומך בך.

אם פוסלים מישהו סתם ככה אז כן זה פאשיסטי לפי דעתי.
יש אנשים שמגיעים דרך קשרים כמו בכול תחום ויש אנשים עם קשרים שמגיע להם ויש אנשים שרק מגיע להם בלי קשרים. אתה לא יכול להכליל את כול הקצינים בצה"ל.
קודם כול מילואים זה לא כזה נורא כמו שנראה לך זה כזה טוב בלי לעשות כלום, דבר שני תמיד אפשר להוציא פטורים כאלה ואחרים אם ממש לא בא לך מילואים.

יש אנשים שמגיעים דרך קשרים כמו בכול תחום ויש אנשים עם קשרים שמגיע להם ויש אנשים שרק מגיע להם בלי קשרים. אתה לא יכול להכליל את כול הקצינים בצה"ל.
קודם כול מילואים זה לא כזה נורא כמו שנראה לך זה כזה טוב בלי לעשות כלום, דבר שני תמיד אפשר להוציא פטורים כאלה ואחרים אם ממש לא בא לך מילואים.

אם לובשים צהוב סתם ככה אז כן זה חמוץ לפי דעתי.

ואתה אומר את זה על סמך ניסיונך העשיר כסטודנט במילואים? כשאני הייתי סטודנט, הצבא הוציא לי את הנשמה. ועכשיו, אם אני מבין נכון את מה שאתה אומר, אתה בעצם אומר שאם לא בא לך על מילואים, זה בסדר להוציא פטורים? איך זה מתיישב עם כל הוויכוח והטיעונים שלך ממקודם?

---------- התגובה התווספה ב 21:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:53 ----------

ד"א - לא נראה לי שיש לך מושג מה זה פאשיסטי. המונח הנכון הוא "שרירותי". לכל דבר יש חוקים ונהלים גם בדמוקרטיה. אני חושב שזה שהמהירות המותרת היא 100 ועצרו אותי על 300, זה סתם פאשיזם. אני יודע לרכוב 300 מצוין, ומי הם שיקבעו שזה מסוכן?

מישהו שלא קרא יותר מ2 הודעות שלכם עוד היה חושב שאתם גאוני הדור ממש(אני אפילו לא מזכיר את הפסאודו ביולוג שמגיב פה בכזו התלהבות). נכון שזה מאוד נחמד להתנשא מעל חייל בן 19, אבל זה לא שאתם שווים יותר מדי, בטח לא את הלימודים המסובסדים שאתם מקבלים.

מה אתה רוצה?

זה מאד נחמד להתנשא מעל חייל בן 19 שמדבר כאלה שטויות שאני לא יודע מאיזה חור הם יוצאים לו מהגוף.

לא אני ולא אתה ולא אף אחד פה "שווה" שום דבר. מה זה שווה? אין לך משהו אחר להגיד אז אתה מטריל 🤡?
איזה לימודים ואיפה? אתה יודע איפה/מה אני לומד? מסובסדים ע"י מה? אם אתה מדבר על לימודים באוניברסיטה שמסובסדים - אז הם מסובסדים מהמיסים שאני משלם (ומשלם כבר שנים)

אין לי מושג מי אתה ולמה אמרת מה שאמרת. באירופה הייתי מקבל לימודים גם בחינם.

עזוב...זה טרול

זו הבעיה שאתם מסתכלים על מה היית יכול להרויח במקום מה שהיית יכולה לתת מעצמך.
😣
יש לך מושג בכלל מי אמר את המשפט הזה?

יש לי הרגשה שלא. ((רמז: פאשיסט לא קטן LOL))

מה אתה רוצה?

זה מאד נחמד להתנשא מעל חייל בן 19 שמדבר כאלה שטויות שאני לא יודע מאיזה חור הם יוצאים לו מהגוף.

לא אני ולא אתה ולא אף אחד פה "שווה" שום דבר. מה זה שווה? אין לך משהו אחר להגיד אז אתה מטריל 🤡?
איזה לימודים ואיפה? אתה יודע איפה/מה אני לומד? מסובסדים ע"י מה? אם אתה מדבר על לימודים באוניברסיטה שמסובסדים - אז הם מסובסדים מהמיסים שאני משלם (ומשלם כבר שנים)

עזוב...זה טרול

😣

לא משנה לי מי אמר את זה,אני אומר את זה כי אני חושב ככה ולא כי אני מושפע ממישהו

לא משנה לי מי אמר את זה,אני אומר את זה כי אני חושב ככה ולא כי אני מושפע ממישהו

אז צר לי לחדש לך אם אתה עדין לא יודע:

אתה פשיסט. 🤯

fascism-799165.jpg

(האמת שאני לא חושב שאתה באמת פאשיסט אני לא חושב שהשקעת מספיק מחשבה עמוקה כדי להגיע לדרגה/רמה כזאת של החלטה. אני חושב שאתה פשוט עוד רפה מחשבה שמושפע מדברים שהוא שומע סביבו ומהמדיה ומדקלם אותם בצדקנות ושחצנות. אני לא רוצה להעליב אותך אני ממליץ לך פשוט לקום וללמוד עוד קצת על הדברים האלה שאתה חושב ומה משתמע ממשפטים כאלה.)

מה אתה רוצה?

עזוב...זה טרול

😣

גם יש לי הרגשה שאתה לא יודע מי אמר את המשפט הזה, במיוחד בהתחשב בעובדה שאתה כנראה מתכוון לג'ון קנדי. זה בהחלט מוכיח את הנקודה שלי.

בוחן פתע?
טוב נו...

לא התכוונתי לג'ון קנדי (קנדי פאשיסט? לא חשבתי עליו ככזה אבל אם אתה אומר...). ג'ון המסכן השתמש במשפט של בדיוק אותם אנשים שארה"ב פחדה מהם באותו הזמן
אמר את זה פרדריק משהו אחד הפאשיסטים-קומוניסטים הכי גדולים שהיו אם אני לא טועה במאה ה17

סליחה בדקתי זה פרדריק אנגלס גרמני שהיה במאה ה19 ביחד עם מרקס נחשב אבי הקומוניזם...
בכל מקרה התכוונתי אליו

נערך לאחרונה:
בוחן פתע?
טוב נו...

לא התכוונתי לג'ון קנדי (קנדי פאשיסט? לא חשבתי עליו ככזה אבל אם אתה אומר...). ג'ון המסכן השתמש במשפט של בדיוק אותם אנשים שארה"ב פחדה מהם באותו הזמן
אמר את זה פרדריק משהו אחד הפאשיסטים-קומוניסטים הכי גדולים שהיו אם אני לא טועה במאה ה17

סליחה בדקתי זה פרדריק אנגלס גרמני שהיה במאה ה19 ביחד עם מרקס נחשב אבי הקומוניזם...
בכל מקרה התכוונתי אליו

פאשיסטים-קומוניסטים? ה' ישמור, אם חיים היה פה הוא היה אונס אותך. בחייך, תפסיק לבלבל את המח על דברים שאין לך ולו שמץ של מושג לגביהם. כשאתה קורא למישהו פאשיסט-קומוניסט אתה בדיוק מוכיח כמה אתה טיפש. בנוסף לכך, אתה מרשה לעצמך להרצות לאנשים אחרים על בורות, כשלך אין ידע בסיסי של ילד בכיתה ט' - משעשע משהו.

ובגלל שמשום מה אתה ממשיך להתעקש ולהוכיח את בורותך, המשפט בניסוח המקורי הוא: " And so, my fellow Americans: ask not what your country can do for you — ask what you can do for your country."', ואותו אמר ג'ון קנדי, לא ה"פאשיסט-קומוניסט" שלך.

פאשיסטים-קומוניסטים? ה' ישמור, אם חיים היה פה הוא היה אונס אותך. בחייך, תפסיק לבלבל את המח על דברים שאין לך ולו שמץ של מושג לגביהם. כשאתה קורא למישהו פאשיסט-קומוניסט אתה בדיוק מוכיח כמה אתה טיפש. בנוסף לכך, אתה מרשה לעצמך להרצות לאנשים אחרים על בורות, כשלך אין ידע בסיסי של ילד בכיתה ט' - משעשע משהו.

ובגלל שמשום מה אתה ממשיך להתעקש ולהוכיח את בורותך, המשפט בניסוח המקורי הוא: " And so, my fellow Americans: ask not what your country can do for you — ask what you can do for your country."', ואותו אמר ג'ון קנדי, לא ה"פאשיסט-קומוניסט" שלך.

אה עכשיו כן קנדי אמר את זה? LOL

אני לא מבין את התקיפה שלך טרול קטן

ג'ון קנדי אמר את זה אבל הוא לא היה הראשון
פרדריק אמר את זה הרבה לפני והכוונה היתה מאד ברורה - טובת המדינה לפני טובת הפרט.
בכל מקרה לא משמ משנה מי אמר את זה המהות של המשפט לא משתנה: המדינה (או ממשלה או כל דבר כזה) באה לפני החופש של הפרט.

ברור שפאשיזם וקומוניזם אלה דברים שונים מאד אבל אז עוד לא היה קומוניזם (פרדריק ומרקס עוד לא כתבו את "דס קפיטל" לכן אפשר להגיד שעוד בקושי היה מרקסיזם) ובגלל זה הדבר היחיד שקרוב לדיעות הפוליטיות-חברתיות-כלכליות של פרדריק זה פאשיזם (מבחינת שלטון טוטליטרי של מדינה על אזרחיה וכו)

תפסיק להתפס למילים ולנסות להוכיח את חוסר הידע שיש לי או אין לי זה מגוחך וזה לא הויכוח פה

בכלל אני לא מבין מה אתה טוען פה (או לא טוען פה) חוץ מלהטריל אותי אתה לא אומר כלום

נערך לאחרונה:
ברור שפאשיזם וקומוניזם אלה דברים שונים מאד אבל אז עוד לא היה קומוניזם (פרדריק ומרקס עוד לא כתבו את "דס קפיטל" לכן אפשר להגיד שעוד בקושי היה מרקסיזם) ובגלל זה הדבר היחיד שקרוב לדיעות הפוליטיות-חברתיות-כלכליות של פרדריק זה פאשיזם (מבחינת שלטון טוטליטרי של מדינה על אזרחיה וכו)

חבוב, אתה פשוט בדיחה מהלכת (למרות שכרגע, אני אהיה דיי מופתע אם המוח שלך מספיק מפותח בשביל להזיז את שתי הרגליים בו זמנית). רק שאני אבין, אז עוד לא היה קומוניזם (כי הם עוד לא כתבו ובלה בלה בלה, whatever), אז לא הרגשת בנוח לקרוא לו קומוניסט, אבל כן הרגשת בנוח לקרוא לו פאשיסט, (ונתעלם מכך שלא רק פאשיזם וקומוניזם הם לא אותו הדבר, הם גם סותרים אחד את השני בהרבה מאוד מובנים) למרות שפאשיזם הגיע אחרי הקומוניזם?

חבוב, אתה פשוט בדיחה מהלכת (למרות שכרגע, אני אהיה דיי מופתע אם המוח שלך מספיק מפותח בשביל להזיז את שתי הרגליים בו זמנית). רק שאני אבין, אז עוד לא היה קומוניזם (כי הם עוד לא כתבו ובלה בלה בלה, whatever), אז לא הרגשת בנוח לקרוא לו קומוניסט, אבל כן הרגשת בנוח לקרוא לו פאשיסט, (ונתעלם מכך שלא רק פאשיזם וקומוניזם הם לא אותו הדבר, הם גם סותרים אחד את השני בהרבה מאוד מובנים) למרות שפאשיזם הגיע אחרי הקומוניזם?

תגיד, אתה מדבר אל אנשים שאתה רואה פנים מול פנים בחיים האמיתיים באותה צורה שאתה כותב פה לאנשים בפורום?

אוקי אז בוא נסכם את הטענה שלך: אני טיפש. ואני מבין שאתה מר דוקטור לאידיאולוגיות.

אז בוא אני יבהיר את עצמי לאט כדי שתבין: זאת לא הנקודה. אתה נתפס על 2 מילים שאמרתי וחוגג עליהם בהטרלות ולא אומר שום דבר בעצם רק מנסה להצטייר כגאון בעצמך ומצליח להצטייר כה סתם פאגוט. כנראה אין מספיק תשומת לב בבית.. אתה לא מבין שזה לא רלוונטי לדיון פה?!

נכון, לא הייתי מדויק כשקראתי לו ככה ונכון ששני האידיאולוגיות שונות אבל הנקודה היא ברורה - הבן אדם אבי המרקסיזם והתכוונתי לכך כשאמרתי את זה שאלה אידיאולוגיות שבבסיסן דומות בכך ששניהם נכנסות תחת הקטגוריה של אידיאולוגיות קולקטיביסטיות תחת אותו הקו לעומת אינדיבידואליזם! (וזה נושא השיחה פה) אבל אני מבין שהמוח הקטן שלך לא רואה מעבר ל2 המילים האלה. (לצורך העניין קנדי מייצג את המערב הקפיטליסטי האינדיבידואליסטי הדוגל בחופש הפרט וכו וכו ולכן כשהוא אומר את המשפט הזה - זה קצת מגוחך אם חושבים על מה המשפט הזה אומר)

כל מה שאמרת (וזה לא משנהאם זה באמת נכון או לא (אני מניח שזה נכון) - אני לא דוקטור פאגגוט לאידיאולוגיות כמוך) לא רלוונטי בכלל ולא מוסיף שום דבר לדיון ואפילו לא מוריד ממנו - סתם הטרלה אחת ארוכה.

עכשיו לך אתה ותרענן את התואר דוקטורט שלך בfaggotry ותנסה למצוא מה עוד כן דומה בשני האידיאולוגיות האלה.

אז לסיכום - קראתי לבן אדם שאומר את המשפט הזה פאשיסט כי זאת ראיה העולם שלי (ואז אמרתי באותה הודעה שהוא לא באמת פאשיסט הוא פשוט מאותגר מחשבתית). נכון שבתכלס המשפט לא הופך אותו לפשיסט אבל פאשיזם זה פשוט הקיצון של הראיה הקולקטיביסטית. כמו שאתה הקיצון של להיות טרול.

נערך לאחרונה:
אוקי אז בוא נסכם את הטענה שלך: אני טיפש. ואני מבין שאתה מר דוקטור לאידיאולוגיות.

אז בוא אני יבהיר את עצמי לאט כדי שתבין: זאת לא הנקודה. אתה נתפס על 2 מילים שאמרתי וחוגג עליהם בהטרלות ולא אומר שום דבר בעצם רק מנסה להצטייר כגאון בעצמך ומצליח להצטייר כה סתם פאגוט. כנראה אין מספיק תשומת לב בבית.. אתה לא מבין שזה לא רלוונטי לדיון פה?!

נכון, לא הייתי מדויק כשקראתי לו ככה ונכון ששני האידיאולוגיות שונות אבל הנקודה היא ברורה - הבן אדם אבי המרקסיזם והתכוונתי לכך כשאמרתי את זה שאלה אידיאולוגיות שבבסיסן דומות בכך ששניהם נכנסות תחת הקטגוריה של אידיאולוגיות קולקטיביסטיות תחת אותו הקו לעומת אינדיבידואליזם! (וזה נושא השיחה פה) אבל אני מבין שהמוח הקטן שלך לא רואה מעבר ל2 המילים האלה. (לצורך העניין קנדי מייצג את המערב הקפיטליסטי האינדיבידואליסטי הדוגל בחופש הפרט וכו וכו ולכן כשהוא אומר את המשפט הזה - זה קצת מגוחך אם חושבים על מה המשפט הזה אומר)

כל מה שאמרת (וזה לא משנהאם זה באמת נכון או לא (אני מניח שזה נכון) - אני לא דוקטור פאגגוט לאידיאולוגיות כמוך) לא רלוונטי בכלל ולא מוסיף שום דבר לדיון ואפילו לא מוריד ממנו - סתם הטרלה אחת ארוכה.

עכשיו לך אתה ותרענן את התואר דוקטורט שלך בfaggotry ותנסה למצוא מה עוד כן דומה בשני האידיאולוגיות האלה.

אז לסיכום - קראתי לבן אדם שאומר את המשפט הזה פאשיסט כי זאת ראיה העולם שלי (ואז אמרתי באותה הודעה שהוא לא באמת פאשיסט הוא פשוט מאותגר מחשבתית). נכון שבתכלס המשפט לא הופך אותו לפשיסט אבל פאשיזם זה פשוט הקיצון של הראיה הקולקטיביסטית. כמו שאתה הקיצון של להיות טרול.

למה אתה כועס כ"כ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית