הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלי נאמנות אין אזרחות

אונס או רצח הינה פעולה טרור(אתה מוזמן לבדוק את ההגדרה לפעולת טרור), אין כמעט עבירה על החוק שאינה כרוכה בהפרת ריבונות המדינה.

אין פה עניין של איזון, בן אדם עבר על החוק שיירצה את המאסר שלו.

איפה אני בודק הגדרה לפעולת טרור? אני צריך לדעת הגדרה משפטית לא ויקיפדיה

הרוב הגדול זה אנשים שיוצאים סתם ככה עם קבן כי לא מתאים להם לתת מעצמם 3 שנים ואז עוד רוצים לעבוד טוב וללמוד

טוב נגיד שזה נכון ויש לך את הנתונים ואתה באמת יודע שזה ככה, אז מה אתה רוצה לעשות?
לשלול לכולם את האזרחות גם למיעוט שבצדק לא יכולים לשרת? אני לא מאמין שאתה עד כדי כך אידיוט

אז נשאר לך לסנן אותם לאלה שכן ואלה שלא, אבל אם אתה יכול לעשות את זה אז פשוט לא תתן להם לצאת על נפשי מלכתחילה? אה זה מה שכבר עושים

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא מכריח אותך להשאר פה, אם אתה נשאר במדינה פאשיסטית מרצון כשיש לך מדינות אחרות ללכת אליהם אתה כנראה פאשיסט.
לאיזה מדינות הוא בדיוק ילך? אתה יודע, בשביל להגר למדינה מסויימת נדרשת סיבה מיוחדת (כדי להיות חוקי) ואי אפשר סתם ככה לארוז וללכת לגור במקום אחר (חוץ ממדינות עולם 3, וגם שם לא בטוח).

אף אחד לא מכריח אותך להשאר פה, אם אתה נשאר במדינה פאשיסטית מרצון כשיש לך מדינות אחרות ללכת אליהם אתה כנראה פאשיסט.

אחי, זו הייתה אחת התשובות המפתיעות יותר, והנדירות יותר ששמעתי. זה לא היה צפוי בכלל, וזה לא נאמר מעולם כשאין יותר מה להגיד.

כנראה שכל הגרמנים תמכו בהיטלר, אחרת למה הם לא עזבו פשוט? כולם נאצים אני אומר לך!

לכל מי שמעז להשתמט
ואם לא אזרחות אז לשלול רישיון נהיגה ואפשרות ללמוד באוניברסיטה
ולבטל את השלילה רק למי שיצא מהצבא וחזר להשלים את ה3 שנים

או פשוט לבטל את החוק של גיוס חובה...
אתה רוצה לשרת תשרת למה לכפות עלי לשרת ?
אם יש מישהו שיכול לעבוד ולהגדיל את התל"ג של המדינה
במקום לבזבז את כספי הציבור למה למנוע ממנו את זה ולכפות עליו שירות צבאי ?

צבא בשכר, כמו משטרה/סוהרים/כבאים/אנשי מד"א/דואר או כל עובד מדינה אחר...

או פשוט לבטל את החוק של גיוס חובה...
אתה רוצה לשרת תשרת למה לכפות עלי לשרת ?
אם יש מישהו שיכול לעבוד ולהגדיל את התל"ג של המדינה
במקום לבזבז את כספי הציבור למה למנוע ממנו את זה ולכפות עליו שירות צבאי ?

צבא בשכר, כמו משטרה/סוהרים/כבאים/אנשי מד"א/דואר או כל עובד מדינה אחר...

פשוט מאוד,כי אם כולם ילכו ללמוד במקום לעשות צבא לא יהיה צבא ולא יהיה בטחון וכל הלמידה שלך תלך לפח.
אני גם היתי רוצה ללכת בגיל 20 לטכניון ולסיים בגיל 30 או 29 כבר תואר שלישי בהנדסה כימית אבל אין מה לעשות צריך לעשות צבא,לתת מעצמך ורק אחרי זה לעשות מה שבא לך.

---------- התגובה התווספה ב 12:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:24 ----------

טוב נגיד שזה נכון ויש לך את הנתונים ואתה באמת יודע שזה ככה, אז מה אתה רוצה לעשות?
לשלול לכולם את האזרחות גם למיעוט שבצדק לא יכולים לשרת? אני לא מאמין שאתה עד כדי כך אידיוט

אז נשאר לך לסנן אותם לאלה שכן ואלה שלא, אבל אם אתה יכול לעשות את זה אז פשוט לא תתן להם לצאת על נפשי מלכתחילה? אה זה מה שכבר עושים

למיעוט שבאמת יש לו בעיות אין מה לשלול כי זה לא אשמתו
אבל בן אדם שיצא ואז הולך ללמוד ונוהג חופשי ובזה אין לו בעיה אז ישר לשלול לו.
מי שיש לו בעיות נפשיות רציניות לא יכול לשבת וללמוד בטח לא מקצועות כמו הנדסה כמו משהו רציני.
כשאני אומר מישהו עם בעיות זה מישהו שצריך טיפול פסיכיאטרי ולא סתם אנשים שקשה להם לתת מעצמם או עצבניים

פשוט מאוד,כי אם כולם ילכו ללמוד במקום לעשות צבא לא יהיה צבא ולא יהיה בטחון וכל הלמידה שלך תלך לפח.
אני גם היתי רוצה ללכת בגיל 20 לטכניון ולסיים בגיל 30 או 29 כבר תואר שלישי בהנדסה כימית אבל אין מה לעשות צריך לעשות צבא,לתת מעצמך ורק אחרי זה לעשות מה שבא לך.

---------- התגובה התווספה ב 12:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:24 ----------

מי שיש לו בעיות נפשיות רציניות לא יכול לשבת וללמוד בטח לא מקצועות כמו הנדסה כמו משהו רציני.
כשאני אומר מישהו עם בעיות זה מישהו שצריך טיפול פסיכיאטרי ולא סתם אנשים שקשה להם לתת מעצמם או עצבניים

אני לא צריך לתת כלום חבוב
שהממשלה תהפוך את הצבא למקצועי ושתתן לי שירות כאזרח כמו שמדינה מתוקנת צריכה לעשות

אתה רוצה ללכת לצבא ולהרגיש תורם/ציוני/רמבו תהנה

אני לא צריך לתת כלום חבוב
שהממשלה תהפוך את הצבא למקצועי ושתתן לי שירות כאזרח כמו שמדינה מתוקנת צריכה לעשות

אתה רוצה ללכת לצבא ולהרגיש תורם/ציוני/רמבו תהנה

אתה כן צריך לתת והרבה כי בטחון המדינה זה מה שישמור עלייך בחיים ברגע שתיהיה מלחמה ולכל אחד צריך להיות חלק בזה,גם אם אתה לא לוחם אלא תומך בלבד

אני בכלל שמעתי שטרומפלדור אמר קללה ברוסית, אבל אולי זה רק אני 😃

צריך להקריב אחי. טוב למות בעד ארצנו.

ממש לא חייב למות אבל לפחות לתרום מעצמך כמה שצריך וזהו.
אם אתה לא רוצה לתרום למדינה שלך מה שצריך אז תעזוב את המדינה ותחיה במדינה שאין שירות חובה ותחיה שם אבל אל תיהיה עלוקה במדינה הזו

פ

מה הקשר בין בעיות נפשיות ליכולת לנהוג או ללמוד באוניברסיטה? "במיוחד מקצועות כמו הנדסה" חחח מה הקשר יכולת לימודית לבעיות נפשיות??
יש לך בכלל איזה ידע בפסיכולוגיה? אתה מבין משהו בחיים שלך או שאתה סתם נהנה לזרוק דברים חסרי קשר?

יש צוות שלם של פסיכיאטרים ופסיכולוגים (קב"נים) בצה"ל, שעושים עבודה רצינית בסינון האנשים שבאמת צריכים לקבל פטור נפשי. זה משהו מאוד מורכב שאתה חושב שהוא שחור או לבן.

מאיפה החוצפה והבטחון שלך??

---------- התגובה התווספה ב 15:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:02 ----------

יש פה מישהו עם ידע במשפטים שיודע מה ההגדרה המשפטית של פעולת טרור?

הדיון הזה אפילו לא מעניין יותר. מילא להיות טמבל ימני או פשיסט ממוצע אבל אתם פשוט ילדים מתלהמים חסרי בינה.

מה הקשר בין בעיות נפשיות ליכולת לנהוג או ללמוד באוניברסיטה? "במיוחד מקצועות כמו הנדסה" חחח מה הקשר יכולת לימודית לבעיות נפשיות??
יש לך בכלל איזה ידע בפסיכולוגיה? אתה מבין משהו בחיים שלך או שאתה סתם נהנה לזרוק דברים חסרי קשר?

יש צוות שלם של פסיכיאטרים ופסיכולוגים (קב"נים) בצה"ל, שעושים עבודה רצינית בסינון האנשים שבאמת צריכים לקבל פטור נפשי. זה משהו מאוד מורכב שאתה חושב שהוא שחור או לבן.

מאיפה החוצפה והבטחון שלך??

---------- התגובה התווספה ב 15:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:02 ----------

יש פה מישהו עם ידע במשפטים שיודע מה ההגדרה המשפטית של פעולת טרור?

אני מדבר על בעיות נפשיות רצינייות,כמו אילו שהם נראים כמו אנשים משער מנשה,להם אסור לנהוג והם לא ילמדו בחיים ורק לכאלו אפשר לתת פטור מצבא.
כל מי שיש לו סתם בעיות כמו קשיי הסתגלות ועוד דברים שאנשים בוכים בהם אין מה לשחרר אותם מהצבא.

אתה כן צריך לתת והרבה כי בטחון המדינה זה מה שישמור עלייך בחיים ברגע שתיהיה מלחמה ולכל אחד צריך להיות חלק בזה,גם אם אתה לא לוחם אלא תומך בלבד

לא נכון
אני עובד ומשלם מיסים והמדינה צריכה לדאוג לי
ככה זה עובד

דרך אגב בן כמה אתה ?

ממש לא חייב למות אבל לפחות לתרום מעצמך כמה שצריך וזהו.
אם אתה לא רוצה לתרום למדינה שלך מה שצריך אז תעזוב את המדינה ותחיה במדינה שאין שירות חובה ותחיה שם אבל אל תיהיה עלוקה במדינה הזו

מי עלוקה ?
מי שמשרת בחלק מהיחידות והתפקידים הצבאיים מזבז כספי ציבור
הצבא הוא גוף בזבזני

אם יפריטו אותו יהיה חסכון, אז אתה שרוצה לחייב את כולם להתגייס הוא העלוקה שמבזבזת כספי ציבור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית