הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"אם הישראלים גברים - שיבואו להילחם בקרקע"

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
גורמים פלסטינים בעזה: "אם אתם גברים, בואו נילחם בקרקע"

מתחילת מבצע "עופרת יצוקה" עזה תקף מאות יעדים בעזה, ומספר ההורגים עומד כעת על 345.
דובר ועדות ההתנגדות העממית הודה ואמר:
"היה לא פשוט ביום הראשון אבל אנו בשלב חדש כעת, שלב שבו אנו קופצים על האויב ורודפים אותו ומזמינים אותו לקרב".

בנוסף הוא אמר: "אנו מזמינים את הישראלים לאתגר הגדול בקרקע. אם החיילים הישראלים כל כך גברים, שיירדו לקרקע.
התבוסה שספגו בקרקע בלבנון תהיה גדולה יותר בעזה, שתפער את האדמה ותקבור מתחתיה את החיילים.
אבל אני יודע שיש לנו עסק עם מוגי לב שכבר מאמצע שנות ה-80 פוחדים מהתמודדות פנים מול פנים איתנו".

תצחקו תצחקו, במהלך היום, הפלסטינים עלו על התדרים של צה"ל וקראו לעבר החיילים להיכנס רגלית לעזה על מנת לחטוף תבוסה מרה.
מזכיר מאוד את הטקטיקה שעשו בויאטנאם כנגד האמריקאים.

והותר לפרסום כי חייל צה"ל נהרג מפגיעת פצצת מרגמה ליד נחל עוז.
מפגיעת הפצמ"ר נפצעו עוד ארבעה באורח קל.

יהיה זיכרו ברוך

נערך לאחרונה:
זה התכסיס האחרון שלהם? קרב רגלי? עלובים, רואים שהם מושפלים מתבוסה.

זה עוד הוכחה שעזה היא עיר של מחבלים ולא צריך לעשות סלקציות וליישר קו על כל העיר הזאת שתהיה בית קברות אחד גדול.
אנשים שמאפשרים לאחסן בבתים שלהם טילים ונשק הם לא "אזרחים תמימים" אלה מחבלים לכל דבר.

איזה מושפלים, חמאס יפתח אותנו אם ניכנס רגליים. צבא אומלל שממחזר מחסניות ללוחמים, נותן להילחם עם שכפצים מתקופת היוונים, ונותן לקצינים משרדיים בקירייה השקעות של מיליונים על מיליונים. כל הציוד פה סוג ב'.
הכל התחיל בגלל שרון הבן זונה הזה שיצא מעזה.

איזה מושפלים, חמאס יפתח אותנו אם ניכנס רגליים. צבא אומלל שממחזר מחסניות ללוחמים, נותן להילחם עם שכפצים מתקופת היוונים, ונותן לקצינים משרדיים בקירייה השקעות של מיליונים על מיליונים. כל הציוד פה סוג ב'.
הכל התחיל בגלל שרון הבן זונה הזה שיצא מעזה.
שרון היה ר"מ מעולה, והיציאה הייתה מעולה
זה שאחריו הגיע אולמרט שפוחד לעשות צעדים קיצונים זה בעייה שלנו

אין לך מושג למה שרון עשה מה שעשה
אפילו העזתים הבינו את המהלך הזה
שרון ידע שאם הוא יתן להם עצמאות הם ימשיכו להלחם ואז תהיה לו לגיטימציה להכנס בהם חזק...אבל אז קרה מה שקרה
ד"א הרחוב הפלסטיני הבין את זה עוד לפני רוב הרחוב הישראלי

ולעיניין...פחדנים?אנחנו? מה הם עשו עד עכשיו?קאסמים?לא זכור לי שזאת יחידה רגלית.....ממה שאני זוכר אלו טילים...אז זכותנו ליישר את כל עזה בפצצות אוויריות 😃 אח"כ נכניס את החי"ר כדי לאסוף שאריות 😃
ייייהההה באאאאדדדיייי!!!!! ערביק לייט וויט!!!

אין לך מושג למה שרון עשה מה שעשה
אפילו העזתים הבינו את המהלך הזה
שרון ידע שאם הוא יתן להם עצמאות הם ימשיכו להלחם ואז תהיה לו לגיטימציה להכנס בהם חזק...אבל אז קרה מה שקרה
ד"א הרחוב הפלסטיני הבין את זה עוד לפני רוב הרחוב הישראלי

ולעיניין...פחדנים?אנחנו? מה הם עשו עד עכשיו?קאסמים?לא זכור לי שזאת יחידה רגלית.....ממה שאני זוכר אלו טילים...אז זכותנו ליישר את כל עזה בפצצות אוויריות 😃 אח"כ נכניס את החי"ר כדי לאסוף שאריות 😃
ייייהההה באאאאדדדיייי!!!!! ערביק לייט וויט!!!
מהפה שלך לה'

שרון הביא להם קילומטרים על קילומרטים במתנה, כמו כל המתנות שהם מקבלים.
אולמרט לא רואה אותו ממטר לפחות הוא נילחם ולא יוצא. יש לכם מושג כמה מודיעין חסר וכמה שטח פעולה חדש הם קיבלו בגלל יציאה אחת? שלא נדבר על התקרבות לעוד ועוד ערים.
זה שבמלחמת לבנון השנייה זימברו אותנו זה בגלל שהיה רמטכ"ל ושר ביטחון מטומטמים שלא יודעים לנהל באסטה בשוק.

בטח נתנו להם (עלק "רגיעה") כל כך הרבה זמן להתחמש אז מה חשבנו שבזמן הזה הם ישחקו דוקים?!
זה בדיוק מה שקרה עם חיזבאללה (ועדיין קורה)...

• פותח/ת השרשור
הכניסה הקרקעית מתוכננת מחר, הייתה אמורה להיות שילשום, כניראה בעיקבות מזג האוויר דחו את הכניסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית