הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שאלה למומחי האייפון

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
איך אני בודק את זה? (בחיים לא הרגשתי כל כך אידיוט)

מה הגירסה של המערכת באייפון?
לך להגדרות ואז אודות (או משהו כזה אם האייפון בעברית)

זה מכשיר SIMFREE? קיבלת אותו מהחברה? אתה מתכוון להשתמש במכשיר בתור שיחות בחו"ל?
אם המכשיר שלך לא SIMFREE ואתה רוצה להשתמש בו בחו"ל, אתה צריך לפרוץ עם TSS SERVER (tinyumbrella)

הינה קישור למדיך:
http://www.***/showthread.php?t=7545159

• פותח/ת השרשור
לא יודע. הוא מפלאפון.

טוב זה לא משנה, זה ישנה אבל אם תרצה לשדרג גירסה בעתיד.
בכל מקרה תפרוץ לפי המדריך שהבאתי לך וזהו.

• פותח/ת השרשור
סבבה. אעשה את זה בקרוב, תודה רבה.
יש לינק לתוכנת GPS מומלצת לאחר הפריצה?

סבבה. אעשה את זה בקרוב, תודה רבה.
יש לינק לתוכנת GPS מומלצת לאחר הפריצה?
אגב, אל! תשדרג גירסא של האייפון אחרי הפריצה.ובמיוחד לפני.
כלומר אם באייטונס שאתה מחבר את האייפון מקבל הודעה על עדכון תלחץ לא.כנל יכול להופיע מידי שבוע שבועיים באיייפון עצמו [זה לא יהרוס לך את המכשיר או משהו - אל תפחד חח פשוט זה ימחק את הפריצה ואז אתה תתקע בלי פריצה בארה"ב....וזה חבל]

ברגע שתפרוץ אתה תצטרך לשים installous שזה כמו החנות של אפל (אפסטור) רק הכל חינם 😃
משם תוכל להכנס לקטגורייה של ניווט ולהוריד מה שבאלך וכמה שבאלך אז תוריד איזה 2-3 הכי פופולאריות שיהיה לך גיבוי בזמן אמת....
בישראל שים WAZE - לא יודע אם זה תופס גם בארה"ב
תוריד IGO
ותבקש ממשה המלצות כי הוא זה שגר שם

• פותח/ת השרשור
כלומר אם באייטונס שאתה מחבר את האייפון מקבל הודעה על עדכון תלחץ לא.כנל יכול להופיע מידי שבוע שבועיים באיייפון עצמו [זה לא יהרוס לך את המכשיר או משהו - אל תפחד חח פשוט זה ימחק את הפריצה ואז אתה תתקע בלי פריצה בארה"ב....וזה חבל]

ברגע שתפרוץ אתה תצטרך לשים installous שזה כמו החנות של אפל (אפסטור) רק הכל חינם 😃
משם תוכל להכנס לקטגורייה של ניווט ולהוריד מה שבאלך וכמה שבאלך אז תוריד איזה 2-3 הכי פופולאריות שיהיה לך גיבוי בזמן אמת....
תוריד IGO
תודה רבה!

תוריד IGO
ממתי באינסטלוס יש קטגוריות? יש רק חיפוש

אם יש לך מכשי מבוסס windows ce 5.0/6.0 בבית (gps ישראלי, לא משנה החברה, העיקר שיהיה מבוסס וינדוס או htc) אפשר לפרוץ את זה ולהתקין 6-8 ג׳יפיאסים שונים (navigon, Igo, tom-tom וכו׳). קיבלתי במתנה gps מבוסס וינדוס, הקושחה המקורית הייתה זוועה אז פתחתי לו את הצורה ועכשיו יש לי במקום gps אחד, יש לי 8 + אפשר לראות בג׳יפיאס סרטים (לא צוחק, זה משדר 1080i) ואפשר לשמוע מוזיקה, לחבר בלוטוט, לשחק סוליטר וכל מיני שטויות...*

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי חצי מהדברים שאמרת אבל אין לי 😃
אם היה לי פשוט הייתי שם עליו IGO ויוצא לדרך

בקיצור תפרוץ את האייפון, יצאה פריצה ל 4.3.1 והיא עובדת חלק. פרצתי אייפון + איפוד דור 4 בלי בעיה, זה פשוט מאוד ותתקין על האייפון Navigon וצא לדרך.

• פותח/ת השרשור
אעשה את זה אחרי המועדי ב' ואעדכן. תודה על העזרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית