הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני לפני סייקל

Matan_12

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
מישהו יכול להגיד לי אם הסייקל הזה טוב ?

200 וויול

100 טסטו

50 אנדרול

הסייקל 50 יום אני שוקל 80 קילו

למה אחי זה לא סייקל טוב זה הראשון שלי ?
גרוע מאוד!!!!!!!!!!!
אנדרול לסייקל ראישון לא הייתי נודע בזה גם בסייקל עשירי
סייקל ריאשון רק טסט אנטט או סיפיונט 500מ"ג לשבוע זהו

מה תכננת ל PCT? בקיצור תקרא את המדריך למתחילים

לא, זה ממש לא טוב, כמו שרשמת, באמת שאין לך מושג מה אתה הולך לעשות, המינונים שלך מאוד מוזרים, מזה 100 טסטו? זה לא מובן לי, אותו דבר רשמת 200 וויול, לא שמעתי על דבר כזה וויול.

לטובתך האישית, לפני שאתה נכנס לזה, תחקור. אח"כ תצטער על זה מאוד.

• פותח/ת השרשור
גרוע מאוד!!!!!!!!!!!
אנדרול לסייקל ראישון לא הייתי נודע בזה גם בסייקל עשירי
סייקל ריאשון רק טסט אנטט או סיפיונט 500מ"ג לשבוע זהו

מה תכננת ל PCT? בקיצור תקרא את המדריך למתחילים

נולבדקס לפני השינה למה אחי איזה תופעות זה יכול לעשות לי ?

אחי אני לא הכי מין שיש בדברים האלה פשוט מישהו הכין לי את זה תגיד גבר 1400 שקל זה מחיר טוב לסייקל הזה ?

הכי טוב לנסות דברים שאתה לא מבין בהם. פשוט מצוין.

לפי המשקל גוף שלך אתה גם לא מבין באימונים.

• פותח/ת השרשור
לא, זה ממש לא טוב, כמו שרשמת, באמת שאין לך מושג מה אתה הולך לעשות, המינונים שלך מאוד מוזרים, מזה 100 טסטו? זה לא מובן לי, אותו דבר רשמת 200 וויול, לא שמעתי על דבר כזה וויול.

לטובתך האישית, לפני שאתה נכנס לזה, תחקור. אח"כ תצטער על זה מאוד.

200 כדורי וויול 4 ed

100 כדורי טסטורון 2 ed

50 אנדרול 1 ed

בשביל זה יש פורום אימונים, כאן לא בונים תוכניות אימון, אם אתה מעוניין לקבל ביקורת על התוכנית שלך, תפרסם אותה בפורום אימונים.

אתה יכול בבקשה להמליץ לי על איזה תוכנית אימון ?

אחי היקר

אין לך מושג מה אתה עושה וגם מי שהכין לך את הסייקל אין לו מושג לך תקרא קצת על אימונים ותזונה תקבל קצת ניסיון בחדר כושר ובדיאטות תתקדם טבעית תגדל אם הנושא מעניין אותך תחקור עליו בזמן הזה ואם אחרי תקופה מסויימת אחרי שתכנית האימונים שלך והתזונה מתוקתקים
תרגיש שאתה רוצה להכנס לזה אז יש על מה לדבר עד גבר שיהיה לך בתיאבון סטרואידים זה לא בשיבליך אחינו תאמין לי חבל על הבריאות שלך והסף שאתה הולך לשרוף כנס פה לפורום של אימונים ותזונה ונעזור לך בכיף

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אחי היקר

אין לך מושג מה אתה עושה וגם מי שהכין לך את הסייקל אין לו מושג לך תקרא קצת על אימונים ותזונה תקבל קצת ניסיון בחדר כושר ובדיאטות תתקדם טבעית תגדל אם הנושא מעניין אותך תחקור עליו בזמן הזה ואם אחרי תקופה מסויימת אחרי שתכנית האימונים שלך והתזונה מתוקתקים
תרגיש שאתה רוצה להכנס לזה אז יש על מה לדבר עד גבר שיהיה לך בתיאבון סטרואידים זה לא בשיבליך אחינו תאמין לי חבל על הבריאות שלך והסף שאתה הולך לשרוף כנס פה לפורום של אימונים ותזונה ונעזור לך בכיף

בהצלחה!

תודה אחי

אני עדיין מנסה להבין מזה החומר החדש הזה ויוול מזה תוצרת ישראלי חדש? לא בארץ ולא בעולם שמעו על כזה דבר מזה הגיע מהשטחים חח?
וכמו שאמרו הסייקל שלך לא מובן וגרוע ביותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית