הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ IGF1-LR3

adimenia

משתמש משקיע
4,075
28
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,223
4,075
28
מה דעתכם על זה חברה קראתי על זה ניראה מבטיח מאוד אפילו יותר מ GH יש למישהו ניסיון אם זה?

מבטיח מ GH? אני לא בטוח, IGF לא לוקחים לאורך זמן, לוקחים מקס' ל 4 שבועות ועושים מנוחה של 4 שבועות.
זה מדמה אינסולין, צריך לתאם את הזריקות עם האוכל, אחרת תהיה נפילת סוכר - מתבטא בכאבי ראש ועייפות.
אני מכיר כאלו שמשלבים GH ו IGF ביחד כדי למקסם את האפקט, שמעתי בנוסף ש IGF מגדיל איברים פנימיים, אבל זה מדיעה של מישהו.

תנסה ותראה איך זה משפיע עליך, מה שכן עדיף לקחת את הקיטים של ה 100MCG ולא את הויאל של ה 1MG, לויאל של ה 1MG צריך להוסיף חומצה אצטית, זה לא בריא להזריק חומצות לשריר, מה גם שזה שורף מאוד.

• פותח/ת השרשור
מבטיח מ GH? אני לא בטוח, IGF לא לוקחים לאורך זמן, לוקחים מקס' ל 4 שבועות ועושים מנוחה של 4 שבועות.
זה מדמה אינסולין, צריך לתאם את הזריקות עם האוכל, אחרת תהיה נפילת סוכר - מתבטא בכאבי ראש ועייפות.
אני מכיר כאלו שמשלבים GH ו IGF ביחד כדי למקסם את האפקט, שמעתי בנוסף ש IGF מגדיל איברים פנימיים, אבל זה מדיעה של מישהו.

תנסה ותראה איך זה משפיע עליך, מה שכן עדיף לקחת את הקיטים של ה 100MCG ולא את הויאל של ה 1MG, לויאל של ה 1MG צריך להוסיף חומצה אצטית, זה לא בריא להזריק חומצות לשריר, מה גם שזה שורף מאוד.

כן זה מה שאומרים המינון הוא כ 40 מיקרו גרם ליום למשך 4 שבועות לפי עדויות יש עליה בכוח ובמסה וזה משפיע לטובה על שריפת שומנים עקב בהשפעת האינסולין ולפי מחקר שקראתי גורם להיפרליזה (הכפלת סיבי השריר) בניגוד ל היפוטרופיה שנגרמת ע"י סטרואידים אם זה עושה את זה ב 4 שבועות:) לא יודע אבל נישמע מבטיח עם GH אתה צריך לחכות חצי שנה עד שממש רואים תוצאות

אין ספק שתוצאות מהירות זה IGF1-LR3, מינונים למתחילים זה 40 מק"ג ליום, עד 100 מק"ג ליום זהו, לא יותר מזה.
לגבי שריפת שומנים? אני לא בטוח, זה רק מעדויות ולא הוכח מדעית, אני מטיל ספק מאוד בעדויות של אנשים, לאנשים יש את הקטע של"ייפות" כל מיני דברים שהם לקחו, אגב העדיויות האלו שמעתי ממתחרים בארץ, אני מאוד מטיל ספק בידע של חלק מהמתחרים בארץ, בפורומים גדולים, לא קראתי עדויות של שריפת שומן מ IGF, לא בשביל זה לוקחים IGF, בד"כ שמה אוהבים לקחת את ה IGF בזמן ה PCT, כדי לשמור על מסת השריר לאחר הסייקל.

אבל להבדיל מ GH, GH גורם לדברים אחרים ש IGF אינו גורם, הוא גורם לאנטי-אג'ינג, הרגשה טובה יותר(זה התחלתי להרגיש בעצמי), שריפת שומנים, הגדלת מסת השריר.
לא סתם GH יותר יקר.

• פותח/ת השרשור
אין ספק שתוצאות מהירות זה IGF1-LR3, מינונים למתחילים זה 40 מק"ג ליום, עד 100 מק"ג ליום זהו, לא יותר מזה.
לגבי שריפת שומנים? אני לא בטוח, זה רק מעדויות ולא הוכח מדעית, אני מטיל ספק מאוד בעדויות של אנשים, לאנשים יש את הקטע של"ייפות" כל מיני דברים שהם לקחו, אגב העדיויות האלו שמעתי ממתחרים בארץ, אני מאוד מטיל ספק בידע של חלק מהמתחרים בארץ, בפורומים גדולים, לא קראתי עדויות של שריפת שומן מ IGF, לא בשביל זה לוקחים IGF, בד"כ שמה אוהבים לקחת את ה IGF בזמן ה PCT, כדי לשמור על מסת השריר לאחר הסייקל.

אבל להבדיל מ GH, GH גורם לדברים אחרים ש IGF אינו גורם, הוא גורם לאנטי-אג'ינג, הרגשה טובה יותר(זה התחלתי להרגיש בעצמי), שריפת שומנים, הגדלת מסת השריר.
לא סתם GH יותר יקר.

אם זה אני מסכים אין ויכוח על היתרונות של GH לגבי IGF-1 תקרא את זה ותגיד לי מה דעתך
ביחוד את מה שאומרים על שריפת השומן
תשמע אני לא נסיתי את החומר אז אני לא יכול להגיד בוודאות אבל זה לא המקום היחידי שאומר את זה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מחבר לאימונים (התחרה השנה גם בנאבה מקום שלישי בארץ עד 90 קילו)
זה בן זונה של חומר הוא היה מזריק לפני האימון בשריר שהוא מאמן אותו יום (חזה ,לטיסימוס וכו..) הרגשה מטורפת זה היה מביא לו כוח מטורף חוץ מזה שכול פעם הוא פשוט הזכיר את התופעת הפאמפ המטורפתתתתתתתתתתתתתתתת שזה מביא לו הוא היה בא לאימוני חזה אומר לי שמע אני מרגיש כאילו עבדתי על חזה שעה ועוד לא התחלתי
הוא ממש האב את החומר הזה לעומת הGH שאיתו אתה עושה חתונה קטולית וצריך למשכן תבית

• פותח/ת השרשור
מחבר לאימונים (התחרה השנה גם בנאבה מקום שלישי בארץ עד 90 קילו)
זה בן זונה של חומר הוא היה מזריק לפני האימון בשריר שהוא מאמן אותו יום (חזה ,לטיסימוס וכו..) הרגשה מטורפת זה היה מביא לו כוח מטורף חוץ מזה שכול פעם הוא פשוט הזכיר את התופעת הפאמפ המטורפתתתתתתתתתתתתתתתת שזה מביא לו הוא היה בא לאימוני חזה אומר לי שמע אני מרגיש כאילו עבדתי על חזה שעה ועוד לא התחלתי
הוא ממש האב את החומר הזה לעומת הGH שאיתו אתה עושה חתונה קטולית וצריך למשכן תבית
כן לפי מה שקראתי זה קורה להרבה אנשים ניראה אני הולך על זה:)

מה המקור שלך לIGF? יש המון אבל המון זיופים, תדאג לקבל את זה בתור אבקה ולא מהול, 40mcg זה מינון נמוך יחסית למפתחי גוף, תתחיל עם 50-60 ותעלה עד 100-120 מקס'.

• פותח/ת השרשור
אדימאניה סתם מעניין אותי לשמוע על העבר שלך בתחום הסטרו'
איזה סייקלים כבר עשית וכמה?
😃

הניסיון שלי מועט מאוד בסך הכל סייקל אחד טסט אנטט 500מ"ג לשבוע ל 12 שבועות
עשיתי גם סייקל של פרו-הורמון אבל הוא היה גם כן פשוט אבל אני מאוד מתעניין בנושא וקורא עליו שעות ואין לי בעיה לנסות הכל:)

למה אתה שואל אחי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית