עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מבטיח מ GH? אני לא בטוח, IGF לא לוקחים לאורך זמן, לוקחים מקס' ל 4 שבועות ועושים מנוחה של 4 שבועות.
זה מדמה אינסולין, צריך לתאם את הזריקות עם האוכל, אחרת תהיה נפילת סוכר - מתבטא בכאבי ראש ועייפות.
אני מכיר כאלו שמשלבים GH ו IGF ביחד כדי למקסם את האפקט, שמעתי בנוסף ש IGF מגדיל איברים פנימיים, אבל זה מדיעה של מישהו.
תנסה ותראה איך זה משפיע עליך, מה שכן עדיף לקחת את הקיטים של ה 100MCG ולא את הויאל של ה 1MG, לויאל של ה 1MG צריך להוסיף חומצה אצטית, זה לא בריא להזריק חומצות לשריר, מה גם שזה שורף מאוד.
אין ספק שתוצאות מהירות זה IGF1-LR3, מינונים למתחילים זה 40 מק"ג ליום, עד 100 מק"ג ליום זהו, לא יותר מזה.
לגבי שריפת שומנים? אני לא בטוח, זה רק מעדויות ולא הוכח מדעית, אני מטיל ספק מאוד בעדויות של אנשים, לאנשים יש את הקטע של"ייפות" כל מיני דברים שהם לקחו, אגב העדיויות האלו שמעתי ממתחרים בארץ, אני מאוד מטיל ספק בידע של חלק מהמתחרים בארץ, בפורומים גדולים, לא קראתי עדויות של שריפת שומן מ IGF, לא בשביל זה לוקחים IGF, בד"כ שמה אוהבים לקחת את ה IGF בזמן ה PCT, כדי לשמור על מסת השריר לאחר הסייקל.
אבל להבדיל מ GH, GH גורם לדברים אחרים ש IGF אינו גורם, הוא גורם לאנטי-אג'ינג, הרגשה טובה יותר(זה התחלתי להרגיש בעצמי), שריפת שומנים, הגדלת מסת השריר.
לא סתם GH יותר יקר.
כן לפי מה שקראתי זה קורה להרבה אנשים ניראה אני הולך על זה:)מחבר לאימונים (התחרה השנה גם בנאבה מקום שלישי בארץ עד 90 קילו)
זה בן זונה של חומר הוא היה מזריק לפני האימון בשריר שהוא מאמן אותו יום (חזה ,לטיסימוס וכו..) הרגשה מטורפת זה היה מביא לו כוח מטורף חוץ מזה שכול פעם הוא פשוט הזכיר את התופעת הפאמפ המטורפתתתתתתתתתתתתתתתת שזה מביא לו הוא היה בא לאימוני חזה אומר לי שמע אני מרגיש כאילו עבדתי על חזה שעה ועוד לא התחלתי
הוא ממש האב את החומר הזה לעומת הGH שאיתו אתה עושה חתונה קטולית וצריך למשכן תבית
ברור:)שיהיה בהצלחה!
אל תשכח לעדכן.
ברור:)
אדימאניה סתם מעניין אותי לשמוע על העבר שלך בתחום הסטרו'
איזה סייקלים כבר עשית וכמה?
😃