הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לימודים-הנדסת תוכנה או מדמ"ח

Deus איך לעזאזל היה לך זמן גם לעשות תואר אוניברסיטאי כפול וגם לעבוד במקביל בפיתוח? עבדת פעמיים בשבוע או משהו?

אני מאמין שלכל אחד יש לפחות שעה-שעה וחצי שלוש פעמים בשבוע שהוא יכול להנתק מהכל ולעשות בא ספורט.

שאנשים לא יתבלבלו ויחשבו שתואר ראשון במדמ"ח יקנה להם עבודה בהייטק (בעיקר בתחומי הפיתוח), כנ"ל בהנדסת תוכנה, זה טוב ויפה לדעת תיאוריה, אבל בלי ניסיון תוכלו לנגב עם התעודה את התחת.

יצא לי לדבר עם הרבה אנשים שחושבים שישתלבו בתעשייה אם יהיה להם תואר במדמ"ח \ הנדסת תוכנה (אחרי שהם למדו בתיכון 5-10 יח"ל מחשבים וחשבו שהם ראו הכל בעולם הפיתוח), חבר'ה, תורידו VS (לא משנה מאיזו שנה) ותתחילו ללמוד מה שבאמת ידרשו מכם, לפתח, בלי לנסות, לקרוא, לנסות שוב אחרי שנתקעתם, קראתם, קימפלתם ולא עבד לכם, לא תגיעו לשום מקום והתואר הזה לא שווה כלום.

בראיונות עבודה היום ישאלו אתכם שאלה או שתיים על התואר (בתאכלס זה מעניין להם את הביצים) אם תוכיחו שיש לכם נסיון וידע המשכורות שלכם יעלו פלאים וכמובן שסיכויי הכניסה לחברות הרציניות בשוק.

ועכשיו יקפצו אלו שיגידו שאנשים בלי תואר לא יזומנו לראיונות.. חבר'ה, אין חכם כבעל נסיון, מנסיון.

נתנו לנו תרגיל לדמות את הטרמינל של לינוקס, בעיקר לממש את כל הredirections
זה עולה לי על העצבים כל הפייפים המזורגגים האלה!!

עשיתי דברים דומים בתכנות מערכות.
אנחנו עובדים על xv6, זה kerenel קל של לינוקס שאנחנו ממש כותבים
את רוב מערכת ההפעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית