הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור MAX TAX
  • פורסם בתאריך

MAX TAX

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום , אני בן 30 , מתאמן כבר 8 שנים . אף פעם לא עשיתי סייקל והלטתי לעשות סייקל ראשון עכשיו . התזונה שלי די טובה וגם המנוחה . קיבלתי חפיסה של כדורים של דיאנבול אבל ממה שאני קורא בפורומים זה חומר שכדאי לקחת אותו לבד , השאלה היא אם אני לוקח אותו בכמות נמוכה של 10 מ'ג ליום , אם אני צריך לקחת אנטי אסטרוגן במהלך הסייקל או בסיום ואם בכלל צריך עם כמות נמוכה כזאת . אם יש משהו מומלץ לקחת עם הדיאנבול ביחד אני אשמח לשמוע .
תודה מראש

אני ממש לא ממליץ לך לקחת דיבול לבד. על מנת לראות תוצאות אתה תצטרך לקחת מינון גבוה ורוב הסיכויים שתאבד את כל מה שהרווחת לאחר הסייקל מה גם שאורליים הם רעילים לכבד התופעות לוואי שלהם לא שוות את התוצאות. אם אתה רוצה להכנס לסייקל המלצה טובה לסייקל ראשון זה 500מג טסט אנטט למשך 8 שבועות.

עם HCG 500יחידות במהלך הסייקל ו
PCT של טמוקסיפן וכלומיד.

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה 500 יחידות סליחה על הבורות
ומה המינון של הטמוקסיפן כלומיד ליום לאיזה תקופה והאם זה ישירות לאחר הסייקל

מה ששמעתי לפני חצי שעה:

"חבר שלי הביא לי דיאנבול ואמר לי שזה סבבה לא משהוא מטורף ובפוקס עשיתי בדיקות דם באותה תקופה ומזה הלך לי הכבד..."

ואללה לא מכיר תבנאדם, אבל הוא כזה טיפש שאשכרה מגיע לו. זה מרגיז אותי אנשים כאלו איזה בורות ה' ישמור.

מה הכוונה 500 יחידות סליחה על הבורות
ומה המינון של הטמוקסיפן כלומיד ליום לאיזה תקופה והאם זה ישירות לאחר הסייקל
HCG נמדד ביחידות בין לאומיות אני מציע לך לקרוא על זה.
טמוקסיפן 20 מג למשך ארבעים יום וכלומיד 100מג למשך חודש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית