הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב, זקוק ליעוץ..

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
אלהן חברה...
אז ככה, סייקל חיטוב שלמעשה הוא סייקל ה-3 שלי..
השאלה מה כדי,
יש חומר של סיירוקס אולטרה-דקס, הוא מכיל טרן,מסטרון,ופרופ 50 מ"ג לכל חומר במידה ואני ילך עליו, אני אקח עוד חצי CC מויאל פרופ כדי להגיע ל-100 טסט לכל זריקה, + וויני 30 מג בנפרד.

או לעשות
פרופ + 30 מג וויני בלבד ?..

• פותח/ת השרשור
כפיר אני עומד לסיים.. אני עושה PCא קצר עם כירוגין למשך 3 שבועות ונכנס לעוד סייקל..
עדי למה דווקא פרופ וויני, ולא אולטרה דקס ?...

ואין לי כסף לרפואי.

כפיר אני עומד לסיים.. אני עושה PCא קצר עם כירוגין למשך 3 שבועות ונכנס לעוד סייקל..
עדי למה דווקא פרופ וויני, ולא אולטרה דקס ?...

ואין לי כסף לרפואי.
למה אתה עושה PCT כזה קצר? אתה בחיים לא תצליח להתאושש זה מיותר. תעשה גשר וכנס ישר לסייקל חיטוב. רפואי עולה כמו UG . אתה יודע מה דעתי על סיירוקס ויני ופרופ אפשר להשיג רפואי תמיד תמיד תמיד לך על רפואי. עם אתה רוצה לקחת טרן או חומרים יותר אזוטיים שאין להם אלטרנטיבה רפואית אז אין מה לעשות. אבל טסט ווינסטרול אין סיבה שלא תיקח רפואי.

• פותח/ת השרשור
זה יוצא בערך אותו מחיר נכון, צודק.. אני ילך על רפואי.. אני גם לא ממש מת על סיירוקס, הנסיון עם האנטט שלהם היה על הפנים, והשמן של החומר היה עושה כאבים חזקים במשך 3 ימים במקום הזריקה.

מה הכוונה גשר ?..להיכנס ישר לסייקל בלי הפסקה ?...

נערך לאחרונה:
זה יוצא בערך אותו מחיר נכון, צודק.. אני ילך על רפואי.. אני גם לא ממש מת על סיירוקס, הנסיון עם האנטט שלהם היה על הפנים, והשמן של החומר היה עושה כאבים חזקים במשך 3 ימים במקום הזריקה.

מה הכוונה גשר ?..להיכנס ישר לסייקל בלי הפסקה ?...
גשר זה אומר מינון תחזוקה של טסט למשך כמה שבועות ואז להכנס לסייקל. PCT לא יעזור לך אתה בחיים לא תאושש ויהיה לך אפקט יויו וזה רע מאוד.

סניור יש טסט טוליק, תאילנדי..

כפיר, צודק נראה מה יהיה עד אז בעזרת ה'.

טסטוליק זה לא רפואי. יש את jelfa ויש את שרינג

• פותח/ת השרשור
אני כרגע על 500 מ"ג טסט, בשבוע ה-8 לסייקל.. ואפשר להגיד שזה תחזוקה? כי אני כבר לא עולה במשקל..
השאלה אם אני יכול בשבוע ה-9 כבר להיכנס לסייקל של החיטוב ישר, למשך 6 שבועות ?

כן. אבל לא מומלץ. תוריד את המינון ל 100מג בשבוע זה יאפשר לך לשמור על מה שהרווחת מהסייקל ויאפשר לרצפטורים שלך להתאושש וגם לרמות הקןרטיזול ופרולקטין לחזור לנורמה. תריץ את זה למשך 6 שבועות ואז כנס לחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית