הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בהורמון גדילה

מצב
השרשור נעול

yossiTnT

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
-85
52
0
יש באפשרותי להשיג הורמון גדילה של חברת pfizer genotrorpin במינון של 17MG לשבועיים
שזה אומר בשבילי לקחת יום כן יום לא במינון של 2.4MG (שזה מה שאני צריך לפי המשקל)

עכשיו המטרות שלי הן בראש ובראשונה הן לגובהה ואם אפשר על הדרך לפתח קצת שרירים אז בכיף
אני משיג את החומר הזה בחינם בדרך לא הכי חוקית
ובגלל זה אין לי עם מי להתייעיץ איתו

השאלה שלי האם הדבר יכול לעשות נזק לגוף שלי? אני יוכל לגבוהה בעזרתו אפילו שאני עוד מעט בן 16 וחצי?

אני מבקש עזרה רק מאלה שמבינים בGH

אם כבר דנים בנושא.
האם יש טעם למתאמן רגיל (אם יש לו את הכסף) להשתמש בGH? זה ייתן לו ערך מוסף באמת? או שזה לא יוסיף לא כשהוא לא בסייקל? זה מוסיף להתאוששות?

אני לא מכיר את החומר הנל וגם מבלי להכיר אותו אני אגיד לך שאין לך מה להתעסק עם הדברים האלה גרוו הורמון וסטרואידים בכללי , וכן זה יתן לך יותר נזק מתועלת ,זה לא משחק ולא קסם
תשכח מזה, ומי שנותן לך את הדברים האלה צריך לשבור לו את הידים,

לבחור השני, למתאמן רגיל אין מה להתעסק עם סטרואידים לפחות עד גיל21-22 או אפילו יותר מזה לדעתי
הגוף שלך עדיין לא הגיעה לשיא המיצוי העצמי, ובכלל עם אתה לא מתכנן להתחרות ולהמשיך לכיוון הזה אין לך מה להתקרב לזה גם בגיל30..

---------- התגובה התווספה ב 09:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:25 ----------

לדעתי גם ההסבר הזה מיותר לגמריי
למי להסביר לילד בן 16!!?
צריך להסביר לו כמה דברים אחרים

ההסבר יועד לנתנאל.

לגבי הילד אני מניח שאם יש לו שכל הוא ייקרא את ההסבר ויסיק מסקנות לבד שאין לו מה להשתמש.

• פותח/ת השרשור
קראתי כל מילה שכתוב במאמר שנתתה לי.
למי שאמר שההורמון יעשה לי יותר נזק מאשר תוכיל לי אני רוצה שתסביר לי כי ממה שכתוב במאמר לא היה שום דבר רע וגם תופעות הלוואי לא היו החלטיות ושברוב המקרים זה מה שיראה למי שלוקח תהורמון

אני נער בן 16 וחצי שלוחיות הגדילה שלי עדין פתוחות ואני ממש חייב עוד לגבוה 165 ממש לא מספק אותו ואם זה מה שיתן לי לגבוה ויוסיף לגובה שלי עוד 5 ס"מ אני יקח אותו!!!

בגלל זה בקשתי רק מכאלה שמבינים בנושא שיגיבו ויפרטו מה יכול לקרות לי אם אקח תהורמון
במאמר לא היה רשום שום דבר על גובה שזאת המטרה האמיתית בנתינה של הורמון גדילה לילדים ונערים ורק על תוצאות שמתווספות למטרת הטיפול

נערך לאחרונה:
אפשר לנעול!! נרא לי באתה להסתאלבט פה אהה
לך חפש אסטרואידים בשמיים לך לך...תסגרו את אשכול הסטרואידים זה עושה יותר נזק מתועלת

• פותח/ת השרשור
אתה מוכן לפרט להגיד לי למה לא לקחת ולמה זה יעשה לי נזק?
זה הורמון גדילה אשר נותנים לילדים שחסר להם הורמון גדילה בגוף או נמוכי קומה
איזה נזק זה בדיוק יכול לעשות לי?

אתה מוכן לפרט להגיד לי למה לא לקחת ולמה זה יעשה לי נזק?
זה הורמון גדילה אשר נותנים לילדים שחסר להם הורמון גדילה בגוף או נמוכי קומה
איזה נזק זה בדיוק יכול לעשות לי?
להשבית את ייצור ה GH הטבעי שלך ולפתח מצב קליני שנקרא אקרוגמיליה.

אם אתה מתכוון לאקרומגליה אז המצב שם דווקא הפוך ויש הפרשת יתר של הורמון גדילה.

אם אתה מתכוון לאקרומגליה אז המצב שם דווקא הפוך ויש הפרשת יתר של הורמון גדילה.
צודק. התכוונתי לסימטומים דומים עקב שימוש בהורמון סנטטי בכמויות יחסית גבוהות.

• פותח/ת השרשור
שבועיים של שימוש בטח לא יעשו את השינוי.
זה דווקא יכול לעניין אותך אם לא חסר לך כסף במשפחה ואתה יכול לעמוד בעלויות של GH בצורה חוקית - http://www.health-pages.co.il/article.php?article_id=216
http://www.gdila.co.il/research/?id=73bc21b5b81ecaca6e0c45b2f9af4d57

חח אני יכול להשיג את החומר כל שבועיים אני מאמין שאני יקבל אותו עד גיל 21 מתי שאני ירצה להפסיק.
אני מזריק יום כן יום לא, מינון שלי שזה 2.4MG אם היה לי לכל יום זה היה מצויין כי את הזריקות לוקחים כל יום שעה לפני השינה.
הכוונה צורה לא חוקית היא שכיאלו אני לוקח משהו שהוא לא בשבילי (שאני אומר לא בשבילי אני מתכוון שהמדינה המזדיינת הזאת לא יכולה לתת לי אותם כי זה עולה הרבה כסף למדינה כי יש השתתפות עצמית לכן היא נותנת רק לי שממש חסר לו,מה לעשות פה זה לא ארצות הברית שם גם בעלי קומה נמוכה זכאית להורמון הזה.)

בקיצור מה שאני בא להדגיש זה שלא נראה לי שיכול להיות נזק
וקראתי את כל החומר שנתתה לי אני הולך לשלוח לפרופסור צדוק צבי את המקרה שלי ונראה מה הוא יגיד

צודק. התכוונתי לסימטומים דומים עקב שימוש בהורמון סנטטי בכמויות יחסית גבוהות.

מזתומרת?
ואני לא לוקח בכמויות גדולות זה שמפתחי גוף לוקחים בכמויות קטנות כי הם לא צריכים יותר בשביל לגבוה צריך הרבה יותר חומר (0.04 לכל קילו אם תרצו שהדייק)

אני לא סתם לוקח תחומר בדקתי לפני

נערך לאחרונה:
חח אני יכול להשיג את החומר כל שבועיים אני מאמין שאני יקבל אותו עד גיל 21 מתי שאני ירצה להפסיק.
אני מזריק יום כן יום לא, מינון שלי שזה 2.4MG אם היה לי לכל יום זה היה מצויין כי את הזריקות לוקחים כל יום שעה לפני השינה.
הכוונה צורה לא חוקית היא שכיאלו אני לוקח משהו שהוא לא בשבילי (שאני אומר לא בשבילי אני מתכוון שהמדינה המזדיינת הזאת לא יכולה לתת לי אותם כי זה עולה הרבה כסף למדינה כי יש השתתפות עצמית לכן היא נותנת רק לי שממש חסר לו,מה לעשות פה זה לא ארצות הברית שם גם בעלי קומה נמוכה זכאית להורמון הזה.)

בקיצור מה שאני בא להדגיש זה שלא נראה לי שיכול להיות נזק
וקראתי את כל החומר שנתתה לי אני הולך לשלוח לפרופסור צדוק צבי את המקרה שלי ונראה מה הוא יגיד

מזתומרת?
ואני לא לוקח בכמויות גדולות זה שמפתחי גוף לוקחים בכמויות קטנות כי הם לא צריכים יותר בשביל לגבוה צריך הרבה יותר חומר (0.04 לכל קילו אם תרצו שהדייק)

אני לא סתם לוקח תחומר בדקתי לפני

כן אבל קח בחשבון שאתה מכניס הורמון סינטטי ואם תפקשש איך שהוא בתזמון או במינון אתה יכול לשבש את הפולסים שבהם הגוף מפריש GH ובכך לגרום ליותר נזק מתועלת. אני חושב שאתה משחק באש וסתם לוקח סיכונים מיותרים. אבל מניסיון שלי כל מה שנגיד לך לא יעזור כי אתה נעול לקחת את זה אני מקווה שהכל יעבור בשלום

• פותח/ת השרשור
אז התחלת כבר את השימוש? החומר הוא רפואי?

עוד מעט כבר חודש

כן אבל קח בחשבון שאתה מכניס הורמון סינטטי ואם תפקשש איך שהוא בתזמון או במינון אתה יכול לשבש את הפולסים שבהם הגוף מפריש GH ובכך לגרום ליותר נזק מתועלת. אני חושב שאתה משחק באש וסתם לוקח סיכונים מיותרים. אבל מניסיון שלי כל מה שנגיד לך לא יעזור כי אתה נעול לקחת את זה אני מקווה שהכל יעבור בשלום

יש לך איזה מידע לקרוא על שיבוש הפולסים ועל מה שאתה מדבר?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית